Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Mustafa CİLASUN Şiirleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 202936" data-attributes="member: 1005472"><p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>İçim titredi, nefesim yetmedi!</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Bir köşeye büzülmüş şekilde inliyordu</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Kimseden habersiz, gözyaşları lekesiz, şevksiz ve bir hissizlik hüküm sürüyordu</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Belli ki umutları neticesiz kalmış, belki de henüz vakti saati vucut bulmamış ağlıyordu</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Neydi sebep, ruhundan serdettiği bin bir hikmeti mabet, hiçbir ses gelmiyordu</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Elhak insandım, kandım, bir candım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Sinemin burukluğunu gizleyerek ve müsaade isteyerek bir hal hatır sorum, o an anladım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Duyduklarım karşısında, şaşkınlığın sağanağında, o an bende çaresizliği yakinen tanıdım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Dayanamadım, bin bir hüzünle ne yapmalıyım diye halimi sorguladım, sessizce ağladım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Babasını kaybetmiş, günlerce yatakta inlemiş</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Ne bir hekim gelmiş ve ne derdine sahip çıkan bir nefes, eşlik ederek hastaneye götürmüş</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Garip ve kimsasizmiş, hukukunu bilen bir nasip değilmiş, acziyet içindeymiş</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Henüz köyden geleli çok yakın olmuş ve fakat kimseyle tanış olmadan gçöüp gitmiş</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Taktiben oniki, onüç yaşlarında bir kız çocuydu</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Bitap bir şekilde, güneşin hücüm ettiği bir vakitte, kendi kendine derleniyor ve ağlıyordu</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Annesini de kaybedeli üç yıl olmuş, yalnızlığın ve bizarlığın kadrinde solmulmuştu</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Hali ikliminde, bahtının eşiklerinde ve ümitlerin beklentisiyle bir hal olmuş zavallıydı</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Evvin hali çok perişandı, ne yaygı ve ne de bir kanepe vardı</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Mutfak tımtıkır bir şekilde ve sessizliğin kuşattığı serzenişlerin iniltisiyle hareketsizdi</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Ne yapmalıydı ve nasıl bir çıkış yolu bularak dertler paylaşılmalıydı, hal bulunmalıydı</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Tertemiz ve bir o kadarda ürkek bakan zavallı kızın melali yakinen hissedilmeliydi</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Birkaç dosta telefon ederek </strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Ve o an ki hal efkarımı serdederek yardım diledim, el aman dedim, Hakka el açtım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Bilinmeyen dertlerin ilzamıyla ve o an şahit olduğumu,bin hüzün yaşayarak titremiştim</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Bilmemek çözüm değil, kimden habersizsen,hiç dert edinmeden ömüt tüketmişsen dedim</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Başımı önüme eğerek, ne kadar betbah olduğuma hükmederek ağladım ve yakardım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Mustafa CİLASUN </strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 202936, member: 1005472"] [CENTER][FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]İçim titredi, nefesim yetmedi![/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Bir köşeye büzülmüş şekilde inliyordu[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Kimseden habersiz, gözyaşları lekesiz, şevksiz ve bir hissizlik hüküm sürüyordu[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Belli ki umutları neticesiz kalmış, belki de henüz vakti saati vucut bulmamış ağlıyordu[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Neydi sebep, ruhundan serdettiği bin bir hikmeti mabet, hiçbir ses gelmiyordu[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Elhak insandım, kandım, bir candım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Sinemin burukluğunu gizleyerek ve müsaade isteyerek bir hal hatır sorum, o an anladım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Duyduklarım karşısında, şaşkınlığın sağanağında, o an bende çaresizliği yakinen tanıdım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Dayanamadım, bin bir hüzünle ne yapmalıyım diye halimi sorguladım, sessizce ağladım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Babasını kaybetmiş, günlerce yatakta inlemiş[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Ne bir hekim gelmiş ve ne derdine sahip çıkan bir nefes, eşlik ederek hastaneye götürmüş[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Garip ve kimsasizmiş, hukukunu bilen bir nasip değilmiş, acziyet içindeymiş[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Henüz köyden geleli çok yakın olmuş ve fakat kimseyle tanış olmadan gçöüp gitmiş[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Taktiben oniki, onüç yaşlarında bir kız çocuydu[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Bitap bir şekilde, güneşin hücüm ettiği bir vakitte, kendi kendine derleniyor ve ağlıyordu[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Annesini de kaybedeli üç yıl olmuş, yalnızlığın ve bizarlığın kadrinde solmulmuştu[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Hali ikliminde, bahtının eşiklerinde ve ümitlerin beklentisiyle bir hal olmuş zavallıydı[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Evvin hali çok perişandı, ne yaygı ve ne de bir kanepe vardı[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Mutfak tımtıkır bir şekilde ve sessizliğin kuşattığı serzenişlerin iniltisiyle hareketsizdi[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Ne yapmalıydı ve nasıl bir çıkış yolu bularak dertler paylaşılmalıydı, hal bulunmalıydı[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Tertemiz ve bir o kadarda ürkek bakan zavallı kızın melali yakinen hissedilmeliydi[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Birkaç dosta telefon ederek [/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Ve o an ki hal efkarımı serdederek yardım diledim, el aman dedim, Hakka el açtım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Bilinmeyen dertlerin ilzamıyla ve o an şahit olduğumu,bin hüzün yaşayarak titremiştim[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Bilmemek çözüm değil, kimden habersizsen,hiç dert edinmeden ömüt tüketmişsen dedim[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Başımı önüme eğerek, ne kadar betbah olduğuma hükmederek ağladım ve yakardım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Mustafa CİLASUN [/B][/I][/FONT] [/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Mustafa CİLASUN Şiirleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…