Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Mustafa CİLASUN Şiirleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 203216" data-attributes="member: 1005472"><p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>İşittim, içlendim yine bir ah mı çekmeliydim!</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Çöl sıcaklığı bitap bırakıyor ve bir mecal koymuyordu</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Nereye varsam, gölgelere sığınıp, çareler arasam, hüzün ile sırdaş olduğumu anlatsam</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Mahzun çehrelerin bizarlığına vakıf olsam, derdi bin hüzün ile gönül diline bıraksam</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Çileyle hem hal olup, kalbimin sahibine sığınsam ve hikmeti sebebini ruhumdan okusam</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Henüz soluk soluğa ve kavuran sıcaktan kurtulmak maksadıyla</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Hane-i saadetimize avdet etmiştim, bir solukta abdest tazeleyim serinlemek istemiştim</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Refikam bir ziyaret vesilesiyle evde yoktu, müsaade almıştı, sessizlik pik yapmıştı</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Suskun odalar, hissiz metalar, biçare kalmış nazarlar herhaliyle ve ibretle okunuyordu</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Kapı usulca açıldı ve selam ile hal hatır sual edilerek, zevcem sıcaktan bir hal olmuştu</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Bir müddet sonra çalan telefon sesi, bakışlarımızı müsavi kıldı, nazarları meraka saldı</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Bir yakın akrabamız olan hanım bacımız, takatsiz bir sesle zevcemi istirham etmişti</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Hemen ahizeyi uzatarak ve kendi halimle başbaşa kalarak sessiz bir şekilde dalmıştım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Sevgili refikamın nefes nefese kaldığını fark ederek, neler olduğunu o an merak ettim</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Sonra olayı dinledim ve hayretler içinde mahçubiyeti nefeslendim ki asla tarif edemem</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Nihaytinde bir öğretmen olan, yıllarca baba hasretiyle çocukluğunu mahzunca yaşayan</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Ve bu na rağmen,hiddet ve bağnazlığını eşi ve çocukları darp ederek sokağa atan insandı</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Ondokuz yaşında ki oğlu eve geç geldiği için, eşini suçlamış ve arlanmadan hırpalamış</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Güya tkarate hocalığı ve hakemliği yapan, bu manada sürekli evden uzak kalan kandı</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Yurmruklarını ve tekmelerini hiç utanç duymadan eşinin teninde uygulamış ve kovmuştu</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Biçare kalan hanım bacımız, eşinin kapıyı kitleyip gitti zamanda, bir yardım istiyordu</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Refikam hislenmişti, gözyaşları pak simasından fark edilmişti, mahzun bir haldeydi</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Gözlerime baktı ve hiç birşey söylemeden o an herşeyi, bir çırpıda yüreğime akıtmıştı</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Kaltım ve hazırlanmasını yembihledim, nihayetinde mutlaka doktora götürmeliydim</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Evlerine geldiğimizde ve şahit olduklarım bir şamar misali yüreğime inince arlandım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Şayet adamlık buysa, kul olmak bu minval üzre pazarlanan yalansa, raflar kitapla dolsa</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Bir hiç olmak adına, herşey aşikar bir şekilde karşımda ve titreten ses ölümle yüzleşse de</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Gece yarılarına kadar hastane koridorlarında, bir darp olduğu için karakol akışındaydık</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>03:45 i işaret eden saat ve bitap bir halde yaşamak adına tevdi edilen icraat bir hebaydı</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Mustafa CİLASUN</strong></em>[/FONT]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 203216, member: 1005472"] [CENTER][FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]İşittim, içlendim yine bir ah mı çekmeliydim![/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Çöl sıcaklığı bitap bırakıyor ve bir mecal koymuyordu[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Nereye varsam, gölgelere sığınıp, çareler arasam, hüzün ile sırdaş olduğumu anlatsam[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Mahzun çehrelerin bizarlığına vakıf olsam, derdi bin hüzün ile gönül diline bıraksam[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Çileyle hem hal olup, kalbimin sahibine sığınsam ve hikmeti sebebini ruhumdan okusam[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Henüz soluk soluğa ve kavuran sıcaktan kurtulmak maksadıyla[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Hane-i saadetimize avdet etmiştim, bir solukta abdest tazeleyim serinlemek istemiştim[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Refikam bir ziyaret vesilesiyle evde yoktu, müsaade almıştı, sessizlik pik yapmıştı[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Suskun odalar, hissiz metalar, biçare kalmış nazarlar herhaliyle ve ibretle okunuyordu[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Kapı usulca açıldı ve selam ile hal hatır sual edilerek, zevcem sıcaktan bir hal olmuştu[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Bir müddet sonra çalan telefon sesi, bakışlarımızı müsavi kıldı, nazarları meraka saldı[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Bir yakın akrabamız olan hanım bacımız, takatsiz bir sesle zevcemi istirham etmişti[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Hemen ahizeyi uzatarak ve kendi halimle başbaşa kalarak sessiz bir şekilde dalmıştım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Sevgili refikamın nefes nefese kaldığını fark ederek, neler olduğunu o an merak ettim[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Sonra olayı dinledim ve hayretler içinde mahçubiyeti nefeslendim ki asla tarif edemem[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Nihaytinde bir öğretmen olan, yıllarca baba hasretiyle çocukluğunu mahzunca yaşayan[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Ve bu na rağmen,hiddet ve bağnazlığını eşi ve çocukları darp ederek sokağa atan insandı[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Ondokuz yaşında ki oğlu eve geç geldiği için, eşini suçlamış ve arlanmadan hırpalamış[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Güya tkarate hocalığı ve hakemliği yapan, bu manada sürekli evden uzak kalan kandı[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Yurmruklarını ve tekmelerini hiç utanç duymadan eşinin teninde uygulamış ve kovmuştu[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Biçare kalan hanım bacımız, eşinin kapıyı kitleyip gitti zamanda, bir yardım istiyordu[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Refikam hislenmişti, gözyaşları pak simasından fark edilmişti, mahzun bir haldeydi[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Gözlerime baktı ve hiç birşey söylemeden o an herşeyi, bir çırpıda yüreğime akıtmıştı[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Kaltım ve hazırlanmasını yembihledim, nihayetinde mutlaka doktora götürmeliydim[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Evlerine geldiğimizde ve şahit olduklarım bir şamar misali yüreğime inince arlandım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Şayet adamlık buysa, kul olmak bu minval üzre pazarlanan yalansa, raflar kitapla dolsa[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Bir hiç olmak adına, herşey aşikar bir şekilde karşımda ve titreten ses ölümle yüzleşse de[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Gece yarılarına kadar hastane koridorlarında, bir darp olduğu için karakol akışındaydık[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]03:45 i işaret eden saat ve bitap bir halde yaşamak adına tevdi edilen icraat bir hebaydı[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Mustafa CİLASUN[/B][/I][/FONT][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Mustafa CİLASUN Şiirleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…