Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Mustafa CİLASUN Şiirleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 203428" data-attributes="member: 1005472"><p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Niyete aldım, yolun yolcusu olmalıydım!</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Hep bakardım, ibreti nazarla anardım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Nerde bir gariban görsem, hiç arlanmadan bir vesileyle yanına yanaşır, soradım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Hele mahcubiyet içinde sıkıldıklarını görünce, içim gider , o an empati kurardım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Nihayetinde bir insandım, düşünmek için risalelerin nidasına dalardım, dona kalırdım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Meğer ne kadar hoyratça harçamışız</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Sanki nihayetsiz bir zamandık, telakkilere çok kandık, kimi zamanda pek kandırıldık</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Birilerini suçladık, geri dönüşümü muhakkak olarakta ne kadar haz etmesek te suçlandık</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Neyi hangi minval üzre yaptık, “ne derler” diye ne kadar kaygılandık, sanki ahmaktık</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Neslin emmniyeti sağlanacakmış, anlayamadım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Can güvenliği varmış, karakol ve kolluk kuvveti bunun için sokaklardaymış, yokladım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Gazete manşetlerini taradım, elim kazaları bir bir sızlanarak andım, ne yapmalıydım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Sosyal devlet,medeni halvet,desise ve entrikalara avdet ve niye işgaliye serbest saydım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Evet mi, hayır mı da ne vardı hiç anlayamadım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Bir siyasi lider “hayırda hayır vardır” diyor, diğeri “vesayetin kalkacağını” söylüyör</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Binaenaleyh terör ve kargaşa her yana salkım sacak dağılıp, millete panik pompalıyor</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Ekranran hiç durmuyor, rengarenk proğramlar sunuyor haydi söyle okumak nerde kalıyor</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Fikredip, altarnatif geliştirmek için bilmek ve bu anlamda meşveret etmek asliyettir</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Mazi ve ati niye ruh ve kalp bakımından en sadakatli bir zamandır,idrak kim için ardır</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Edip, zihni ve kalbi bakımdan, fikirler deryasından,ibret harikasından bahsden candır</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Aşk;Hak ve hakikattir, insanı ehlileştiren zamandır,gönül sayfalarını aralayan sevdadır</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Kul, kamili manada hicranın sahnesinde, çilenin payesinde, cehtin ilgasında vahadır</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>İklimleri sinesinde barındıran, suya aşk yazdıran, yaprağın hüznünü terennüme ayandır</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Abad olduğu hasretin, sahnelerde perdelenen bin bir hüzünlü nefesin şümulunde edebin</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Ah çektiren ne varsa, derdin gamı her an sineme yakınsa,aşkın harı varsa, hiç korkma</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Mustafa CİLASUN</strong></em>[/FONT]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 203428, member: 1005472"] [CENTER][FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Niyete aldım, yolun yolcusu olmalıydım![/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Hep bakardım, ibreti nazarla anardım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Nerde bir gariban görsem, hiç arlanmadan bir vesileyle yanına yanaşır, soradım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Hele mahcubiyet içinde sıkıldıklarını görünce, içim gider , o an empati kurardım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Nihayetinde bir insandım, düşünmek için risalelerin nidasına dalardım, dona kalırdım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Meğer ne kadar hoyratça harçamışız[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Sanki nihayetsiz bir zamandık, telakkilere çok kandık, kimi zamanda pek kandırıldık[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Birilerini suçladık, geri dönüşümü muhakkak olarakta ne kadar haz etmesek te suçlandık[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Neyi hangi minval üzre yaptık, “ne derler” diye ne kadar kaygılandık, sanki ahmaktık[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Neslin emmniyeti sağlanacakmış, anlayamadım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Can güvenliği varmış, karakol ve kolluk kuvveti bunun için sokaklardaymış, yokladım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Gazete manşetlerini taradım, elim kazaları bir bir sızlanarak andım, ne yapmalıydım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Sosyal devlet,medeni halvet,desise ve entrikalara avdet ve niye işgaliye serbest saydım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Evet mi, hayır mı da ne vardı hiç anlayamadım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Bir siyasi lider “hayırda hayır vardır” diyor, diğeri “vesayetin kalkacağını” söylüyör[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Binaenaleyh terör ve kargaşa her yana salkım sacak dağılıp, millete panik pompalıyor[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Ekranran hiç durmuyor, rengarenk proğramlar sunuyor haydi söyle okumak nerde kalıyor[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Fikredip, altarnatif geliştirmek için bilmek ve bu anlamda meşveret etmek asliyettir[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Mazi ve ati niye ruh ve kalp bakımından en sadakatli bir zamandır,idrak kim için ardır[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Edip, zihni ve kalbi bakımdan, fikirler deryasından,ibret harikasından bahsden candır[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Aşk;Hak ve hakikattir, insanı ehlileştiren zamandır,gönül sayfalarını aralayan sevdadır[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Kul, kamili manada hicranın sahnesinde, çilenin payesinde, cehtin ilgasında vahadır[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]İklimleri sinesinde barındıran, suya aşk yazdıran, yaprağın hüznünü terennüme ayandır[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Abad olduğu hasretin, sahnelerde perdelenen bin bir hüzünlü nefesin şümulunde edebin[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Ah çektiren ne varsa, derdin gamı her an sineme yakınsa,aşkın harı varsa, hiç korkma[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Mustafa CİLASUN[/B][/I][/FONT][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Mustafa CİLASUN Şiirleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…