Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Mustafa CİLASUN Şiirleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 203868" data-attributes="member: 1005472"><p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Derinden bir ince sızıydı, çok acıydı!</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Herşeyden habersizdim</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Kendi halimde, gönüllü köleliğin bahşettiği iş gailesiyle, önüme gelen triplerin eşkaliyle</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Gayeye hasret, mefkureye ne hacet, bin bir dert ile geçim bir başbela evet, derdirten azimle</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Yukunduğum ne varsa, gözlerim bir başka nazarla ibretle bakmaya çalışsa da, işte anla</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Niye böyle bir halin yolcusuydum</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Bin hüzünle yolun ayrışımlarında,hali efkarımdan ne kaldıysa, aşk ile umuda sarılsamda</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Hazan çıkıyor karşıma, hicran esin veriyor ahıma, ruhum mahzun birşekilde bakınsa da</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Düşünüyorum işte nasılsa, hal bilgisinden yoksun nefesi anınca, iman rahlesi karşımda</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Mukallit olmak </strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Taklit etmekten bir türlü bıkmadan avunmak, heves için, çıkar için akılın farkına varmak</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Emrin sıhhat ve vucubunu idrak etmeden, bir vesile kurtulayım der, samimiyeti hiçlerken</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Aşk adına ne varsa, dile gelen lisan-ı hal fevkalade edebi olsa da, sadakat ona olmayınca</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Ne sazın dile getirdiği nağmeden</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Hiçliğin eşiğinde nefeslenen biçare garipten, nefsini nizam etmeyi becermeyen ehliyetten</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Nefesini nüfus elde etmek için serdeten sefilden, desiselerle hemhal olan sefihten derken</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Su misali gönüller aklayan katreden, yağmurun bereketinden ve müddeti nefesi bilirken</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Mahçubiyetimle başım önüme düşüyor</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Dilim lal oluyor, takatim aşikar bir şaklilde azalıyor,peki, neler oluyor korku mu artıyor</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Azabın haşyetimi, zebaninin dehşeti mi, akılsızlığın fevki mi yoksa ölümün soğuk hali mi</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Diye derdest olurken, çalıların arasında duyduğum bir sesle irkirlim her nedense aniden</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Yavaşça yaklaştım, bir çalıyla biraz araladım, o an acizliğin en dehşet anını yakaladım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Yılan kıvrılarak zavallı bir kuşu sıktığını anladım peki, şimdi ne yapmalıydım, şaşırdım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Asla korkmadım, av ve avcıyı nasıl ve hangi gayeyle ayırmalıydım,yok bırakmalıydım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Nasibin perdelerini araladım, rızgın taksiminde ferahladım,bilmem ki ne kadar yanıldım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Mustafa CİLASUN</strong></em>[/FONT]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 203868, member: 1005472"] [CENTER][FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Derinden bir ince sızıydı, çok acıydı![/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Herşeyden habersizdim[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Kendi halimde, gönüllü köleliğin bahşettiği iş gailesiyle, önüme gelen triplerin eşkaliyle[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Gayeye hasret, mefkureye ne hacet, bin bir dert ile geçim bir başbela evet, derdirten azimle[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Yukunduğum ne varsa, gözlerim bir başka nazarla ibretle bakmaya çalışsa da, işte anla[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Niye böyle bir halin yolcusuydum[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Bin hüzünle yolun ayrışımlarında,hali efkarımdan ne kaldıysa, aşk ile umuda sarılsamda[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Hazan çıkıyor karşıma, hicran esin veriyor ahıma, ruhum mahzun birşekilde bakınsa da[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Düşünüyorum işte nasılsa, hal bilgisinden yoksun nefesi anınca, iman rahlesi karşımda[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Mukallit olmak [/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Taklit etmekten bir türlü bıkmadan avunmak, heves için, çıkar için akılın farkına varmak[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Emrin sıhhat ve vucubunu idrak etmeden, bir vesile kurtulayım der, samimiyeti hiçlerken[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Aşk adına ne varsa, dile gelen lisan-ı hal fevkalade edebi olsa da, sadakat ona olmayınca[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Ne sazın dile getirdiği nağmeden[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Hiçliğin eşiğinde nefeslenen biçare garipten, nefsini nizam etmeyi becermeyen ehliyetten[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Nefesini nüfus elde etmek için serdeten sefilden, desiselerle hemhal olan sefihten derken[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Su misali gönüller aklayan katreden, yağmurun bereketinden ve müddeti nefesi bilirken[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Mahçubiyetimle başım önüme düşüyor[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Dilim lal oluyor, takatim aşikar bir şaklilde azalıyor,peki, neler oluyor korku mu artıyor[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Azabın haşyetimi, zebaninin dehşeti mi, akılsızlığın fevki mi yoksa ölümün soğuk hali mi[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Diye derdest olurken, çalıların arasında duyduğum bir sesle irkirlim her nedense aniden[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Yavaşça yaklaştım, bir çalıyla biraz araladım, o an acizliğin en dehşet anını yakaladım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Yılan kıvrılarak zavallı bir kuşu sıktığını anladım peki, şimdi ne yapmalıydım, şaşırdım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Asla korkmadım, av ve avcıyı nasıl ve hangi gayeyle ayırmalıydım,yok bırakmalıydım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Nasibin perdelerini araladım, rızgın taksiminde ferahladım,bilmem ki ne kadar yanıldım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Mustafa CİLASUN[/B][/I][/FONT][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Mustafa CİLASUN Şiirleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…