Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Mustafa CİLASUN Şiirleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 204395" data-attributes="member: 1005472"><p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>İşittim, içlendim, kalbi inşirah diledim!</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Yetmiyor, kifayet etmiyor, ne söylense az geliyor</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Sinem hüzün içinde, melalim hicran ile aynı mecliste, dil lal olup sessizliğe çekilince</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ne kelime kalıyor, ne izan ahenk buluyor, o an nefes dahi hali meramıma eşlik etmiyor</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Kalbi burukluk nüfus ediyor, gözler fersizleşerek karnlıktan bir nebze olsun umut bekliyor</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Asla dayanamam, bir şekilde söylemelemeliyim</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Yoksa sükut ederek çaresizliğimi ummana mı dökeyim, ah boşalan gözyaşlarımı sileyim</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Amansız bir biçimde içine çekiyor, ruhum avare bir halde bekliyor, kalbim tir tir titriyor</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>İçinden çıkamadığım, sanki ucsuz bucaksız bir yoldayım, takatsiz adımlarım, muhtacım</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Biran durakladım, kalktım bir abdest aldım</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Varlığımdan kalanım, can içinde kaybolanım, kan ile revaçtayım, ruhumla şimdi ayaktayım</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Özgürlük adına ne varsa, prangalar bir bir önümde sıralansa, kalbim abad içinde tutsaksa</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Yaşamak çok zor geliyor açıkça, hücrelerde can çekenler, haksız yere katledilenler oldukça</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Bir yol bulmalıyım, tarif edilenden kurtulmalıyım</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Duru bir gönülle, samimi bir lisan ile, azimete ram olmuş hali eşkalimle yol almalıyım</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Arifin vecdini, salihin ecrini, erenin gönlünü anlayıp ve muhabbet esini aşkla bulmalıyım</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Kimseyi kırmadan, aymazlığa kapı aralamadan ve nisayı hakkıyla tanımadan solmalıyım</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Yadellerden ehli salih, bir fakir sesleniyor bak derken</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Harfler heceye, kelimeler manayı hikmete, lisanı hal nezih ve kalbi olunca, bir şekilde anla</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ne kadar hakir görürsen, edepten yoksun dersen, lafazanlık içinde nefesleniyor'u söylerken</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Niteliksiz ve sefil hali melalim bilinirken, edep ve ediplik bekleniyor, avareyi aciz dilimden</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ne söylersen ve nasıl zikredersen hakkındır anla</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Maksada mebni olmayan, manayı halden uzaklaştıran, ademi hakikati maskara yapan an</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Şekliyetin paye bulduğu, nefislerin serabı bade sunduğu ve kalbin unultulduğu senalardan</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Bir nebze olsun utan, nefes müddetlidir, kalp iki vechelidir, et parçası yahut hakikattir elan</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Mustafa CİLASUN</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 204395, member: 1005472"] [CENTER][FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]İşittim, içlendim, kalbi inşirah diledim![/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Yetmiyor, kifayet etmiyor, ne söylense az geliyor[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Sinem hüzün içinde, melalim hicran ile aynı mecliste, dil lal olup sessizliğe çekilince[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ne kelime kalıyor, ne izan ahenk buluyor, o an nefes dahi hali meramıma eşlik etmiyor[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Kalbi burukluk nüfus ediyor, gözler fersizleşerek karnlıktan bir nebze olsun umut bekliyor[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Asla dayanamam, bir şekilde söylemelemeliyim[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Yoksa sükut ederek çaresizliğimi ummana mı dökeyim, ah boşalan gözyaşlarımı sileyim[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Amansız bir biçimde içine çekiyor, ruhum avare bir halde bekliyor, kalbim tir tir titriyor[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]İçinden çıkamadığım, sanki ucsuz bucaksız bir yoldayım, takatsiz adımlarım, muhtacım[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Biran durakladım, kalktım bir abdest aldım[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Varlığımdan kalanım, can içinde kaybolanım, kan ile revaçtayım, ruhumla şimdi ayaktayım[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Özgürlük adına ne varsa, prangalar bir bir önümde sıralansa, kalbim abad içinde tutsaksa[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Yaşamak çok zor geliyor açıkça, hücrelerde can çekenler, haksız yere katledilenler oldukça[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Bir yol bulmalıyım, tarif edilenden kurtulmalıyım[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Duru bir gönülle, samimi bir lisan ile, azimete ram olmuş hali eşkalimle yol almalıyım[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Arifin vecdini, salihin ecrini, erenin gönlünü anlayıp ve muhabbet esini aşkla bulmalıyım[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Kimseyi kırmadan, aymazlığa kapı aralamadan ve nisayı hakkıyla tanımadan solmalıyım[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Yadellerden ehli salih, bir fakir sesleniyor bak derken[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Harfler heceye, kelimeler manayı hikmete, lisanı hal nezih ve kalbi olunca, bir şekilde anla[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ne kadar hakir görürsen, edepten yoksun dersen, lafazanlık içinde nefesleniyor'u söylerken[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Niteliksiz ve sefil hali melalim bilinirken, edep ve ediplik bekleniyor, avareyi aciz dilimden[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ne söylersen ve nasıl zikredersen hakkındır anla[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Maksada mebni olmayan, manayı halden uzaklaştıran, ademi hakikati maskara yapan an[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Şekliyetin paye bulduğu, nefislerin serabı bade sunduğu ve kalbin unultulduğu senalardan[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Bir nebze olsun utan, nefes müddetlidir, kalp iki vechelidir, et parçası yahut hakikattir elan[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Mustafa CİLASUN[/I][/SIZE][/FONT] [/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Mustafa CİLASUN Şiirleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…