Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Mustafa CİLASUN Şiirleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 204832" data-attributes="member: 1005472"><p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Geldi geçti, aşk nefese erişti, esinleşti!</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>İliğime kadar işlemiş ne kadar yaşanmışlık varsa </em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Sinemin efkarlı sayfalarında duruyor, burukluk yaşatan ve lal olmuş elim bir sızıyla</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Muhtaçtık, lakin asla ve kimseye el açmadık, gözlerine bakmadık</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Bahçeden çıkan patatesleri haşlardık, haftalık pişen ekmeği sanki bir elmas misali saklardık</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Gocunmazdık, başkalarının varlığına bel bağlamazdık</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Kıtkanaat geçinirdik, bir zeytini dört lokmaya katık edip, olanla yetinip günleri devirirdik</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Babam alı teri için, gece gündüz demez çalışırdı, bir lokma ekmek için varlığını unuturdu</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Eve gelinde, gözleri fersiz bir şekilde, suya hasret kalmış bir biçimde seslenmeden uyurdu</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Annem, onca eziyetini çektiği analığının esaretindeydi</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Bizleri hiç konuşturmazdı, aman ha oğlum bela başımıza kalır derdi, çaresiz içini çekerdi</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Çünki onların kullanmadığı ve kıymet bulmadığı bir odayı paylaşıyor ve öyle yaşıyorduk</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>O zamanlar yokluk hat safhada, gazacoğı ağaların sofalarında, tüpgaz rüyalardaydı</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Birgün annemin içli içli ağladığını fark etmiştim</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Boynumu büktüm ve anne ne oldu diyerek merakımı girdermesini acilen istemiştim</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Annem mahzunluk içinde ve medet uman bir niyetle gözlerimin içine baktı, yüreğime aktı</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Anlamıştım çaresizdi, yine bir laf duyacağım diye çok çekinirdi, büyük babam şefkatsizdi</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Birgün çok susamış ve acıkmıştım, evimize vardım</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>İki ablam vardı, biri iki yaş, bir diğeri beş yaş büyüktü, lakin suskunlardı, kız olmak zordu</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ne hevesleri bir lüzümu ayardı, ne umutları sinelerinden kanatlanarak çıkan efkarlardı</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Nereye baksalar, bir çare adına heveslenip ferahlasalar, analıktan azar ve ihtar ortaklarıydı</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Henüz ilk okula yeni başlamıştım, bir kalem ve bir defterim vardı</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Okuldan süt tozu dağıtırlardı, sahipsizlik mütemadiyen yanımdaydı, kim sahip çıkacaktı</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Yaşamak umuduyla nefes almak hevessiz ve şevksiz bir şekilde hayatı anlamak halime azaptı</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Şimdi onca yıldan geriye ne kaldı, ne annem ve dahi babam, onlardan arta kalan hicran ardı</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Mustafa CİLASUN</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 204832, member: 1005472"] [CENTER][FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Geldi geçti, aşk nefese erişti, esinleşti![/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]İliğime kadar işlemiş ne kadar yaşanmışlık varsa [/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Sinemin efkarlı sayfalarında duruyor, burukluk yaşatan ve lal olmuş elim bir sızıyla[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Muhtaçtık, lakin asla ve kimseye el açmadık, gözlerine bakmadık[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Bahçeden çıkan patatesleri haşlardık, haftalık pişen ekmeği sanki bir elmas misali saklardık[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Gocunmazdık, başkalarının varlığına bel bağlamazdık[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Kıtkanaat geçinirdik, bir zeytini dört lokmaya katık edip, olanla yetinip günleri devirirdik[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Babam alı teri için, gece gündüz demez çalışırdı, bir lokma ekmek için varlığını unuturdu[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Eve gelinde, gözleri fersiz bir şekilde, suya hasret kalmış bir biçimde seslenmeden uyurdu[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Annem, onca eziyetini çektiği analığının esaretindeydi[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Bizleri hiç konuşturmazdı, aman ha oğlum bela başımıza kalır derdi, çaresiz içini çekerdi[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Çünki onların kullanmadığı ve kıymet bulmadığı bir odayı paylaşıyor ve öyle yaşıyorduk[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]O zamanlar yokluk hat safhada, gazacoğı ağaların sofalarında, tüpgaz rüyalardaydı[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Birgün annemin içli içli ağladığını fark etmiştim[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Boynumu büktüm ve anne ne oldu diyerek merakımı girdermesini acilen istemiştim[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Annem mahzunluk içinde ve medet uman bir niyetle gözlerimin içine baktı, yüreğime aktı[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Anlamıştım çaresizdi, yine bir laf duyacağım diye çok çekinirdi, büyük babam şefkatsizdi[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Birgün çok susamış ve acıkmıştım, evimize vardım[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]İki ablam vardı, biri iki yaş, bir diğeri beş yaş büyüktü, lakin suskunlardı, kız olmak zordu[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ne hevesleri bir lüzümu ayardı, ne umutları sinelerinden kanatlanarak çıkan efkarlardı[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Nereye baksalar, bir çare adına heveslenip ferahlasalar, analıktan azar ve ihtar ortaklarıydı[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Henüz ilk okula yeni başlamıştım, bir kalem ve bir defterim vardı[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Okuldan süt tozu dağıtırlardı, sahipsizlik mütemadiyen yanımdaydı, kim sahip çıkacaktı[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Yaşamak umuduyla nefes almak hevessiz ve şevksiz bir şekilde hayatı anlamak halime azaptı[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Şimdi onca yıldan geriye ne kaldı, ne annem ve dahi babam, onlardan arta kalan hicran ardı[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Mustafa CİLASUN[/I][/SIZE][/FONT] [/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Mustafa CİLASUN Şiirleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…