Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Mustafa CİLASUN Şiirleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 205414" data-attributes="member: 1005472"><p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Ömrüm elbet birgün nihayet bulacaktır!</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Yılların yorgunluğu bitap bırakmıştı</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Oysa çekilen çileler ve meşaketler Rahmetin işaret taşlarıydı, aşkı hakikattı</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Kalbim ne kadar anlamıştı, ruhum sessizliğin kadrinde fevkalade üzgün ve perişandı</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Şimdi geriye ne kaldı, fersiz iki göz,dil edebe muhtaçken nasıl söyler bir çift söz evet,ardı</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Lakin yıllara sari suskunluğum bırakmadı</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>İçim kan ağlarken, hali melalim kuytu köşelerde sessizce nefeslenirken,birden başladı</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Ruhum için sanki bir terapi seansıydı, kalbim yazdıkça fevkalade rahatlayıp ayıklandı</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Zihnimde ne varsa, derdi ummana dökmek bana kaldıysa, bahtım beklenen sadıksa hardı</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Sahilin sessizliğini bir ahenk içinde okşayan dalgalar</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Sanki ruhumun her halinde durmadan kalbi sayfalarıma birşeyler yazarlar ve anlatırlar</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Gecenin matemi, günün zevale çıkmış haşyeti, hilalin mahzun çehresinde gizlediği hali...</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Suskun yüreğime, serdedemediğim derdime bir çare olsun diye dinlerim, sabırla beklerim</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Lisan aynı, duygular niye bu kadar farklı ve abartılı</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Dile gelen sazsemaisi,üflenen neyin yanık busesi, tanburun alıp götüren hoş güftesi cabası</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Ağaç gölgesine muhtaçtım, kör kuyuları andım, maziyi hüzünle yudumladım, gönül ağrısı</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Kalktım, şöyle bir etrafıma bakındım, yanmıştım bir yudum su arandım lakin bulamadım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Sabrın ne olduğunu çaresiz düşünmeye başlamıştım</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Bir direniş biçimimiydi, çaresizliğe kapı aralamayan seçimmiydi,hakikatin kendisimiydi</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Peki, kanaat nasıl telakki edilmeliydi, azimetsiz ve meraksız biçimde nefeslenmeli miydi</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Aklın ve irfanın, arifin şerhettiği aşkı sevdanın, vuslat için cehti kuşanmanın senasımıydı</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Kuylu ve mübarek ay olan ramazanı şerife oruç ayı derler</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Her nedense bizzat Kur'an ayı olduğunu dillendirmezler, sadece latif sesle tilafet ederler</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Tezelden hatimler indirilir, yedi nesil zikredilir,iftarlar şenliklenir,camiler ziyaret edilir</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Ne hakkıyla teravihin ne olduğu bilir ve ne de nefisler bu manada tezkiye edilir adettendir</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<em><strong>Mustafa CİLASUN</strong></em>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 205414, member: 1005472"] [CENTER][FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Ömrüm elbet birgün nihayet bulacaktır![/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Yılların yorgunluğu bitap bırakmıştı[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Oysa çekilen çileler ve meşaketler Rahmetin işaret taşlarıydı, aşkı hakikattı[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Kalbim ne kadar anlamıştı, ruhum sessizliğin kadrinde fevkalade üzgün ve perişandı[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Şimdi geriye ne kaldı, fersiz iki göz,dil edebe muhtaçken nasıl söyler bir çift söz evet,ardı[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Lakin yıllara sari suskunluğum bırakmadı[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]İçim kan ağlarken, hali melalim kuytu köşelerde sessizce nefeslenirken,birden başladı[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Ruhum için sanki bir terapi seansıydı, kalbim yazdıkça fevkalade rahatlayıp ayıklandı[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Zihnimde ne varsa, derdi ummana dökmek bana kaldıysa, bahtım beklenen sadıksa hardı[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Sahilin sessizliğini bir ahenk içinde okşayan dalgalar[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Sanki ruhumun her halinde durmadan kalbi sayfalarıma birşeyler yazarlar ve anlatırlar[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Gecenin matemi, günün zevale çıkmış haşyeti, hilalin mahzun çehresinde gizlediği hali...[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Suskun yüreğime, serdedemediğim derdime bir çare olsun diye dinlerim, sabırla beklerim[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Lisan aynı, duygular niye bu kadar farklı ve abartılı[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Dile gelen sazsemaisi,üflenen neyin yanık busesi, tanburun alıp götüren hoş güftesi cabası[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Ağaç gölgesine muhtaçtım, kör kuyuları andım, maziyi hüzünle yudumladım, gönül ağrısı[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Kalktım, şöyle bir etrafıma bakındım, yanmıştım bir yudum su arandım lakin bulamadım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Sabrın ne olduğunu çaresiz düşünmeye başlamıştım[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Bir direniş biçimimiydi, çaresizliğe kapı aralamayan seçimmiydi,hakikatin kendisimiydi[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Peki, kanaat nasıl telakki edilmeliydi, azimetsiz ve meraksız biçimde nefeslenmeli miydi[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Aklın ve irfanın, arifin şerhettiği aşkı sevdanın, vuslat için cehti kuşanmanın senasımıydı[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Kuylu ve mübarek ay olan ramazanı şerife oruç ayı derler[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Her nedense bizzat Kur'an ayı olduğunu dillendirmezler, sadece latif sesle tilafet ederler[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Tezelden hatimler indirilir, yedi nesil zikredilir,iftarlar şenliklenir,camiler ziyaret edilir[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Ne hakkıyla teravihin ne olduğu bilir ve ne de nefisler bu manada tezkiye edilir adettendir[/B][/I][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][I][B]Mustafa CİLASUN[/B][/I][/FONT] [/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Mustafa CİLASUN Şiirleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…