Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Mustafa CİLASUN Şiirleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 206273" data-attributes="member: 1005472"><p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Ey gönlümün sultanı, ruhumun aşkı cenahı!</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Ne vakit daralsam, içim sızlarken yalnızca sana yalvarsam</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Acziyetimin mahçubiyetiyle ruhumun hicran damlalarını bir bir akıtsam</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Kalbi burukluğumla kapında hanif bir kul olmayı başaramadığımı haykırsam</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Çarelere sığınıp, rahmetin için bel bağlasam, kalbi lekelerimden bir bir arınsam</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Niye yarattığını biliyorum,nefsim için uğraşıyorum</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>İnsan olmanın, mükellefiyeti solumanın, akıl, irfanla yol almanın sancısındayım</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Besmele çekip ağzıma aldığım her lokmanın, ona hasret çeken canların ahındayım</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Ne kadar muradım varsa,kul olabilmek nasibi mukadderse şükrün edasındayım</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Seni anlamak, hakkıyla emirlerine sadık kalarak yaşamak</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Tevdi ettiğin ne varsa ruhumun mecrasından okuyarak aşkı vuslatı yudumlamak</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Kalbimin inşirahı için el açmak, ariflerin meşkinde sevdalaşmak öyle adımlamak</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Tattığım her letafette, ruhumun hüzün ve hicran perdelerinden yakarıp ağlamak</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Şaşkınlık yaşadığım, anlamına vasıl olamasdığım</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Kalbimin dirliğinde çoğu zaman susuz kaldığım, boynumu bükerek yalvardığım</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Ey yabbim,ehlimi bana ve benide ehlime mübarek eyle, nasip ettiğin Çocuklarımıza, efendimizin ahkalını öğrete bilmeyi nasip eğle derken sinemden</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Bilerek ve fakat acziyete düşerek işlediğimiz günahlarımızla bizleri yargıla</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Rahmetin ve mağfiretinle ruhumuza bizarlık ve bir bedbinlik yaşatma</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Umudumuzu, niyazı ceht davamızı, vuslatı işaret eden yolları bizden uzak kılma</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Mezarın mahzunluğunda ne kadar ibreti hakikat varsa, acziyetim çıkıyor karşıma</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Hane-i saadetim, ceddi evebeynim, evladuiyalime gelince ne söylerim</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Neyi lütfetmişsen hamdü sena eğlerim, bahtım için sadakatimi teslim ederim</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Neslimin ve ümmeti muhammedin umutları için en kalbi duygularımla amin derim</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Acziyetimin mahçubiyetiyle yalnızca senden yardım ister ve hamdü sena ederim</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Mustafa CİLASUN</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 206273, member: 1005472"] [CENTER][FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Ey gönlümün sultanı, ruhumun aşkı cenahı![/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Ne vakit daralsam, içim sızlarken yalnızca sana yalvarsam[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Acziyetimin mahçubiyetiyle ruhumun hicran damlalarını bir bir akıtsam[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Kalbi burukluğumla kapında hanif bir kul olmayı başaramadığımı haykırsam[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Çarelere sığınıp, rahmetin için bel bağlasam, kalbi lekelerimden bir bir arınsam[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Niye yarattığını biliyorum,nefsim için uğraşıyorum[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]İnsan olmanın, mükellefiyeti solumanın, akıl, irfanla yol almanın sancısındayım[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Besmele çekip ağzıma aldığım her lokmanın, ona hasret çeken canların ahındayım[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Ne kadar muradım varsa,kul olabilmek nasibi mukadderse şükrün edasındayım[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Seni anlamak, hakkıyla emirlerine sadık kalarak yaşamak[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Tevdi ettiğin ne varsa ruhumun mecrasından okuyarak aşkı vuslatı yudumlamak[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Kalbimin inşirahı için el açmak, ariflerin meşkinde sevdalaşmak öyle adımlamak[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Tattığım her letafette, ruhumun hüzün ve hicran perdelerinden yakarıp ağlamak[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Şaşkınlık yaşadığım, anlamına vasıl olamasdığım[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Kalbimin dirliğinde çoğu zaman susuz kaldığım, boynumu bükerek yalvardığım[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Ey yabbim,ehlimi bana ve benide ehlime mübarek eyle, nasip ettiğin Çocuklarımıza, efendimizin ahkalını öğrete bilmeyi nasip eğle derken sinemden[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Bilerek ve fakat acziyete düşerek işlediğimiz günahlarımızla bizleri yargıla[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Rahmetin ve mağfiretinle ruhumuza bizarlık ve bir bedbinlik yaşatma[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Umudumuzu, niyazı ceht davamızı, vuslatı işaret eden yolları bizden uzak kılma[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Mezarın mahzunluğunda ne kadar ibreti hakikat varsa, acziyetim çıkıyor karşıma[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Hane-i saadetim, ceddi evebeynim, evladuiyalime gelince ne söylerim[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Neyi lütfetmişsen hamdü sena eğlerim, bahtım için sadakatimi teslim ederim[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Neslimin ve ümmeti muhammedin umutları için en kalbi duygularımla amin derim[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Acziyetimin mahçubiyetiyle yalnızca senden yardım ister ve hamdü sena ederim[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Mustafa CİLASUN[/B][/I][/SIZE][/FONT] [/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Mustafa CİLASUN Şiirleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…