Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Mustafa CİLASUN Şiirleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 214853" data-attributes="member: 1005472"><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Deme, bayram mı seyran mı, hal viran mı?</span></span></em></strong></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Ne söylersen, hangi lehçeyle hem hal edersen kabulümdür</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Derdin bir nimet olduğunu, gayretin feyziyle ruhun şad olduğunu yeni öğrendim</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Kalbimin senasından, halimin binasından çok uzaklaşıştım, sanki avare bir haldim</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Kim ne derse, aklım elverdikçe, izanımı bilmem hangi açık denizin düşlerine verdim</span></span></em></strong></p><p> </p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Dileklerim vardı, bazen üzerine kar yağar bazen tipi ardı</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Nereye baksam, ruhumu kuşatan bizarlığı hakkıyla anlatsam, elbette kar etmeyecek</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Söz, halin manasından çıkmayınca, kalbim edebe meftun olmayınca, gariplik var bil</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Ne söylense, aşkın ahenginden ve muvazenesinden uzak bir halde ise yakınlaşma, sil</span></span></em></strong></p><p> </p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Yolsuz bir yolcu gibiyim, azıksız haldeyim, söyle neyleyim</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Şükür nedir, sabır selamet midir, kanaat etmek kalp kuraklığında nasıl bir hikmettir</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Gönül vurgunları, hukuk kalpazanları, dilbaz simsarları etrafımı sardı, hal kalmadı</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Ne koklasam, lalenin solgun çehresini hakkıyla ansam mazide ne olmuş yakın olsam</span></span></em></strong></p><p> </p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Duyamadım, nidanın felahında uyanamadım, çok arandım</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Hayrat tabiatın, hasret kokan yangının, feryadı duyulmayan mananın yolcusuyum</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Diken içinde haşrolan, sukut ikliminde kaybolan, hiç sesi sedası duyulmayan mıyım</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Sormayın, deme sakında bırakmayın, bir can olduğumu anlayın, yolda bırakmayın</span></span></em></strong></p><p> </p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Gitmek, seslenmeden yitmek, merakı hak etmeden kaybolmak</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Bir gün, acabalarda sürgün, gönüllerde açmayan gül olmak ne kadar mümkün bilsen</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Solan filizlerin, umuda nail olamayan gönüllerin, sabır ikliminde bizarlaşan nefesin</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Halini sormak, biran onun yerinde bulunmayı anlamak, hikmetin gayretini yaşamak</span></span></em></strong></p><p> </p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Sonra yavaşça nefesi bırakmak, müddetini anlayıp yakarmak</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Vadinin her yanında, yalçın kayalardan akan pınarların katresinde şakıyan ne aşk</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Sevdanın ninnisinde, mahzun nefesin ümidinde, bizarın beklentisinde bir mana var</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Ne kadar anlarsın ve bu manada hadiselere bakarsın hiç bilemem, yargıla istemem</span></span></em></strong></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Mustafa CİLASUN</span></span></em></strong></p><p> </p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 214853, member: 1005472"] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Deme, bayram mı seyran mı, hal viran mı?[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Ne söylersen, hangi lehçeyle hem hal edersen kabulümdür[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Derdin bir nimet olduğunu, gayretin feyziyle ruhun şad olduğunu yeni öğrendim[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Kalbimin senasından, halimin binasından çok uzaklaşıştım, sanki avare bir haldim[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Kim ne derse, aklım elverdikçe, izanımı bilmem hangi açık denizin düşlerine verdim[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Dileklerim vardı, bazen üzerine kar yağar bazen tipi ardı[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Nereye baksam, ruhumu kuşatan bizarlığı hakkıyla anlatsam, elbette kar etmeyecek[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Söz, halin manasından çıkmayınca, kalbim edebe meftun olmayınca, gariplik var bil[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Ne söylense, aşkın ahenginden ve muvazenesinden uzak bir halde ise yakınlaşma, sil[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Yolsuz bir yolcu gibiyim, azıksız haldeyim, söyle neyleyim[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Şükür nedir, sabır selamet midir, kanaat etmek kalp kuraklığında nasıl bir hikmettir[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Gönül vurgunları, hukuk kalpazanları, dilbaz simsarları etrafımı sardı, hal kalmadı[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Ne koklasam, lalenin solgun çehresini hakkıyla ansam mazide ne olmuş yakın olsam[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Duyamadım, nidanın felahında uyanamadım, çok arandım[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Hayrat tabiatın, hasret kokan yangının, feryadı duyulmayan mananın yolcusuyum[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Diken içinde haşrolan, sukut ikliminde kaybolan, hiç sesi sedası duyulmayan mıyım[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Sormayın, deme sakında bırakmayın, bir can olduğumu anlayın, yolda bırakmayın[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Gitmek, seslenmeden yitmek, merakı hak etmeden kaybolmak[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Bir gün, acabalarda sürgün, gönüllerde açmayan gül olmak ne kadar mümkün bilsen[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Solan filizlerin, umuda nail olamayan gönüllerin, sabır ikliminde bizarlaşan nefesin[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Halini sormak, biran onun yerinde bulunmayı anlamak, hikmetin gayretini yaşamak[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Sonra yavaşça nefesi bırakmak, müddetini anlayıp yakarmak[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Vadinin her yanında, yalçın kayalardan akan pınarların katresinde şakıyan ne aşk[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Sevdanın ninnisinde, mahzun nefesin ümidinde, bizarın beklentisinde bir mana var[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Ne kadar anlarsın ve bu manada hadiselere bakarsın hiç bilemem, yargıla istemem[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Mustafa CİLASUN[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Mustafa CİLASUN Şiirleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…