Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Mustafa CİLASUN Şiirleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 240568" data-attributes="member: 1005472"><p>Nefesin olsaydım, aşkına kansaydım! </p><p style="margin-left: 20px"><p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: indigo">Ne olurdu </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: indigo">Seni kaybetmeden </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: indigo">Saclarında bir tel olsaydım</span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: indigo">O güzel</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: indigo">Parmaklarında </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: indigo">Kestiğin tırnağı koklasaydım</span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: indigo">Seninle </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: indigo">Hasreti kanasıya</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: indigo">Anlayarak hicranı unutsaydım</span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: indigo">Gözlerinle</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: indigo">Gecenin hüznünü</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: indigo">Şevk içinde aydınlatsaydım</span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: indigo">Uykuna </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: indigo">Nezaret etseydim</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: indigo">Gecelerin serinliğinde yazsaydım</span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: indigo">Senin </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: indigo">Sevgin için çalışsam</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: indigo">Halini anlasam seni sana bıraksam</span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: indigo">Ellerinle </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: indigo">Tuttuğun parmaklık </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: indigo">Ayağını bastığın zemin olsaydım</span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: indigo">Seninle</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: indigo">Aşkı anlasaydım</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: indigo">Sevdan ile umman yaşasaydım</span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: indigo">Temaşa</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: indigo">Ettiğin vapurlarda </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: indigo">Durmadan esen rüzgârın olsaydım</span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: indigo">Narin </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: indigo">Ellerinle tuttuğun </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: indigo">Çay bardağın damağında hazzın</span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: indigo">Can sıkıntında </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: indigo">Düşlerin güzelliğinde</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: indigo">Mısralarında ki esrar kokan derinliğin</span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: indigo">Çileyi çeken</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: indigo">Sabrın ben olsam</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: indigo">Ancak seninle durulsam sana kansam</span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="color: indigo">Mustafa CİLASUN</span></span></span></p> </p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 240568, member: 1005472"] Nefesin olsaydım, aşkına kansaydım! [INDENT][CENTER] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=indigo][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=indigo]Ne olurdu [/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=4][FONT=Palatino Linotype][COLOR=indigo]Seni kaybetmeden [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Palatino Linotype][COLOR=indigo]Saclarında bir tel olsaydım[/COLOR][/FONT][/SIZE] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=indigo]O güzel[/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=4][FONT=Palatino Linotype][COLOR=indigo]Parmaklarında [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Palatino Linotype][COLOR=indigo]Kestiğin tırnağı koklasaydım[/COLOR][/FONT][/SIZE] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=indigo]Seninle [/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=4][FONT=Palatino Linotype][COLOR=indigo]Hasreti kanasıya[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Palatino Linotype][COLOR=indigo]Anlayarak hicranı unutsaydım[/COLOR][/FONT][/SIZE] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=indigo]Gözlerinle[/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=4][FONT=Palatino Linotype][COLOR=indigo]Gecenin hüznünü[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Palatino Linotype][COLOR=indigo]Şevk içinde aydınlatsaydım[/COLOR][/FONT][/SIZE] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=indigo]Uykuna [/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=4][FONT=Palatino Linotype][COLOR=indigo]Nezaret etseydim[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Palatino Linotype][COLOR=indigo]Gecelerin serinliğinde yazsaydım[/COLOR][/FONT][/SIZE] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=indigo]Senin [/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=4][FONT=Palatino Linotype][COLOR=indigo]Sevgin için çalışsam[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Palatino Linotype][COLOR=indigo]Halini anlasam seni sana bıraksam[/COLOR][/FONT][/SIZE] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=indigo]Ellerinle [/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=4][FONT=Palatino Linotype][COLOR=indigo]Tuttuğun parmaklık [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Palatino Linotype][COLOR=indigo]Ayağını bastığın zemin olsaydım[/COLOR][/FONT][/SIZE] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=indigo]Seninle[/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=4][FONT=Palatino Linotype][COLOR=indigo]Aşkı anlasaydım[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Palatino Linotype][COLOR=indigo]Sevdan ile umman yaşasaydım[/COLOR][/FONT][/SIZE] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=indigo]Temaşa[/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=4][FONT=Palatino Linotype][COLOR=indigo]Ettiğin vapurlarda [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Palatino Linotype][COLOR=indigo]Durmadan esen rüzgârın olsaydım[/COLOR][/FONT][/SIZE] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=indigo]Narin [/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=4][FONT=Palatino Linotype][COLOR=indigo]Ellerinle tuttuğun [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Palatino Linotype][COLOR=indigo]Çay bardağın damağında hazzın[/COLOR][/FONT][/SIZE] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=indigo]Can sıkıntında [/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=4][FONT=Palatino Linotype][COLOR=indigo]Düşlerin güzelliğinde[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Palatino Linotype][COLOR=indigo]Mısralarında ki esrar kokan derinliğin[/COLOR][/FONT][/SIZE] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=indigo]Çileyi çeken[/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=4][FONT=Palatino Linotype][COLOR=indigo]Sabrın ben olsam[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Palatino Linotype][COLOR=indigo]Ancak seninle durulsam sana kansam[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Palatino Linotype][COLOR=indigo]Mustafa CİLASUN[/COLOR][/FONT][/SIZE][/CENTER] [/INDENT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Mustafa CİLASUN Şiirleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…