Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Mustafa CİLASUN Şiirleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 242863" data-attributes="member: 1005472"><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Nasıl bir çare aramak!</span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">İçimin yandığı </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Dilimin hadsiz kuruduğu</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Günlerden birini yaşıyordum</span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Kendi </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Halimde çalışıyor günlerimi</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Aheste bir şekilde geçiriyordum</span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Benliğimde </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Arandığım aşk sanki derin</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Ve karanlık bir kuyunun dibindeydi</span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Oraya </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Ulaşmam hayli imkânsızdı</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Yüreğimde bir umut yeşeremiyordu</span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Çok sancılıydı</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Yüreği dağlayan nasıl bir acıydı</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Bir bakıma, aranmanın var ettiği sancıydı</span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Ne vakit </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Bir aşk kelamı duysam</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">İçim elvermez, birdenbire titrerdi</span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Yüreğimi </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Silkeler, hazanın sararan</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Yapraklarını yaşatırdı halimde bir anda</span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Öyle </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Zamanlar bu kalbim</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">İrtifa kaybeden zavallı bir uçandı</span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Sazlardan </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Neşet eden hüzzam şarkılar</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">En yakınlarında hep bulunan arkadaşlarımdı</span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Böyle zaman da</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">O Kuyunun başına giderek</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Salkımlaşan hicrandı nağmelerde ki ahenkle</span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Ruhumu dinlendirir</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Ne büyük bir haz serde terdi</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Dil ile anlatamadığım meramımı artık salıverilmişti</span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Ancak </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Böyle satırlara işlerdim</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Gönlümden sızan her hicranı yaramı</span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Bir tasnif </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Dahi yapmadan serbestçe </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Serdedendim mecalsizdim ümide hasrettim</span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Aşk </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Durağında bir fakirdim</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Okuduğum mısralar sesleniyor el veriyordu</span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Kalbim titredi, </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Dilim kilitlendi sinemde ki </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Kurumaya yüz tutmuş hislerim o an alevlendi</span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Donup kaldım</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Habersiz bir sesi arıyordum</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Yıllarca hasretim olan aşk tizimi arıyordum</span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Heyecanlanıyor</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Hiç yönüyle tanımıyordum</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Zahirini bilmiyor, tenini görmüyordum</span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Fakat </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">İçimde eşsiz bir sarsıntıyı</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Asudeliğiyle yazdığı şiirle pekâlâ başarıyordu</span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Belki </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Kendi iç âlemindeydi</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Halinin derdiyleydi, kalbinin sesiyleydi</span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Direnemediğim </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Bir çekim kuvvetiyle beni </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Benden alıyor ve veciz bir şekilde aşkı anlatıyordu</span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Hayran kaldım</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Nezaketine haylide şaşırdım</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Satırlarında kayboluyor etrafımı unutuyordum</span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Kendi </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Gönlünde çok gizlediği</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Özelinden habersiz bir şekilde ütopi yaşıyordum</span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">Mustafa CİLASUN</span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 242863, member: 1005472"] [CENTER][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]Nasıl bir çare aramak![/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]İçimin yandığı [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]Dilimin hadsiz kuruduğu[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]Günlerden birini yaşıyordum[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred] [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]Kendi [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]Halimde çalışıyor günlerimi[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]Aheste bir şekilde geçiriyordum[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred] [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]Benliğimde [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]Arandığım aşk sanki derin[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]Ve karanlık bir kuyunun dibindeydi[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred] [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]Oraya [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]Ulaşmam hayli imkânsızdı[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]Yüreğimde bir umut yeşeremiyordu[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred] [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]Çok sancılıydı[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]Yüreği dağlayan nasıl bir acıydı[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]Bir bakıma, aranmanın var ettiği sancıydı[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred] [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]Ne vakit [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]Bir aşk kelamı duysam[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]İçim elvermez, birdenbire titrerdi[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred] [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]Yüreğimi [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]Silkeler, hazanın sararan[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]Yapraklarını yaşatırdı halimde bir anda[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred] [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]Öyle [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]Zamanlar bu kalbim[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]İrtifa kaybeden zavallı bir uçandı[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred] [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]Sazlardan [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]Neşet eden hüzzam şarkılar[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]En yakınlarında hep bulunan arkadaşlarımdı[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred] [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]Böyle zaman da[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]O Kuyunun başına giderek[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]Salkımlaşan hicrandı nağmelerde ki ahenkle[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred] [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]Ruhumu dinlendirir[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]Ne büyük bir haz serde terdi[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]Dil ile anlatamadığım meramımı artık salıverilmişti[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred] [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]Ancak [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]Böyle satırlara işlerdim[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]Gönlümden sızan her hicranı yaramı[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred] [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]Bir tasnif [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]Dahi yapmadan serbestçe [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]Serdedendim mecalsizdim ümide hasrettim[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred] [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]Aşk [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]Durağında bir fakirdim[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]Okuduğum mısralar sesleniyor el veriyordu[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred] [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]Kalbim titredi, [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]Dilim kilitlendi sinemde ki [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]Kurumaya yüz tutmuş hislerim o an alevlendi[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred] [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]Donup kaldım[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]Habersiz bir sesi arıyordum[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]Yıllarca hasretim olan aşk tizimi arıyordum[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred] [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]Heyecanlanıyor[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]Hiç yönüyle tanımıyordum[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]Zahirini bilmiyor, tenini görmüyordum[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred] [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]Fakat [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]İçimde eşsiz bir sarsıntıyı[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]Asudeliğiyle yazdığı şiirle pekâlâ başarıyordu[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred] [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]Belki [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]Kendi iç âlemindeydi[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]Halinin derdiyleydi, kalbinin sesiyleydi[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred] [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]Direnemediğim [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]Bir çekim kuvvetiyle beni [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]Benden alıyor ve veciz bir şekilde aşkı anlatıyordu[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred] [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]Hayran kaldım[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]Nezaketine haylide şaşırdım[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]Satırlarında kayboluyor etrafımı unutuyordum[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred] [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]Kendi [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]Gönlünde çok gizlediği[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]Özelinden habersiz bir şekilde ütopi yaşıyordum[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][COLOR=darkred]Mustafa CİLASUN[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Mustafa CİLASUN Şiirleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…