Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Mustafa CİLASUN Şiirleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 399289" data-attributes="member: 1005472"><p><strong><span style="font-family: 'Papyrus'"><span style="color: #000000">Bilinçaltı,duygular ne kadar gamdı, sukut sanki kaftandı!</span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Papyrus'"><span style="color: #000000">Kimi zamanhaykırasım gelirdi</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Papyrus'"><span style="color: #000000">Etrafına nazareden gözlerim ürkerdi, nedense acaba derdi</span></span></strong></p><p><span style="color: #000000"><strong><span style="font-family: 'Papyrus'">Boyun bükmekkederdi, taklit üzere olan</span></strong><span style="font-family: 'Papyrus'"><span style="font-size: 12px"> <strong>inanç </strong></span></span><strong><span style="font-family: 'Papyrus'">kimbilir neye yeterdi</span></strong></span></p><p><span style="color: #000000"><strong><span style="font-family: 'Papyrus'">Umut en vazgeçilmezde</span></strong><strong><span style="font-family: 'Cambria'">ğ</span></strong><strong><span style="font-family: 'Papyrus'">erdi, emel i</span></strong><strong><span style="font-family: 'Papyrus'">ç</span></strong><strong><span style="font-family: 'Papyrus'">in </span></strong><strong><span style="font-family: 'Cambria'">ş</span></strong><strong><span style="font-family: 'Papyrus'">artlanmak esefti,ke</span></strong><strong><span style="font-family: 'Cambria'">ş</span></strong><strong><span style="font-family: 'Papyrus'">keler ne garipti</span></strong></span></p><p> </p><p><span style="color: #000000"><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="font-family: 'Calibri'">İ</span></span></strong><strong><span style="font-family: 'Papyrus'">nan</span></strong><strong><span style="font-family: 'Papyrus'">ı</span></strong><strong><span style="font-family: 'Papyrus'">rd</span></strong><strong><span style="font-family: 'Papyrus'">ı</span></strong><strong><span style="font-family: 'Papyrus'">m, kanard</span></strong><strong><span style="font-family: 'Papyrus'">ı</span></strong><strong><span style="font-family: 'Papyrus'">m, avunurdum</span></strong></span></p><p><strong><span style="font-family: 'Papyrus'"><span style="color: #000000">Anlamadan yanmayaadaydım, masumiyet adına yaşayandım</span></span></strong></p><p><span style="color: #000000"><strong><span style="font-family: 'Papyrus'">Anam, babam her </span></strong><strong><span style="font-family: 'Cambria'">ş</span></strong><strong><span style="font-family: 'Papyrus'">eyi bilir sandım, çekincesiz bir candım, yanıldım</span></strong></span></p><p><strong><span style="font-family: 'Papyrus'"><span style="color: #000000">Aklımı ve izanımıgerekçesiz kullandım, heyecan uğruna nasılda abanırdım, andım</span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Papyrus'"><span style="color: #000000">Bazen penceredenmelül melül bakardım</span></span></strong></p><p><span style="color: #000000"><strong><span style="font-family: 'Calibri'"><span style="font-family: 'Calibri'">İ</span></span></strong><strong><span style="font-family: 'Papyrus'">ç</span></strong><strong><span style="font-family: 'Papyrus'">imi burkan Saiklere kapanırdım, dinledi</span></strong><strong><span style="font-family: 'Cambria'">ğ</span></strong><strong><span style="font-family: 'Papyrus'">im </span></strong><strong><span style="font-family: 'Cambria'">ş</span></strong><strong><span style="font-family: 'Papyrus'">iirleri ya</span></strong><strong><span style="font-family: 'Cambria'">ş</span></strong><strong><span style="font-family: 'Papyrus'">ard</span></strong><strong><span style="font-family: 'Papyrus'">ı</span></strong><strong><span style="font-family: 'Papyrus'">m</span></strong></span></p><p><strong><span style="font-family: 'Papyrus'"><span style="color: #000000">Hüzün kokan hanginesiri okusam, hicran dalgalarında çırpınsam, kanardım</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Papyrus'"><span style="color: #000000">Akan gözyaşlınayanmazdım, ruhumu dinlendirdiğime inanırdım, bir sürurla yaslanırdım</span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Papyrus'"><span style="color: #000000">Annem ve babamyıllar oldu rahmetlik olalı</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Papyrus'"><span style="color: #000000">Hoca telkinveriyordu, Arapça söylüyordu, oysa onlar bilmiyordu</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Papyrus'"><span style="color: #000000">Ruhla konuşmak,anlaması için çabalamak, münker ve nekiri dikkate almak acıydı</span></span></strong></p><p><span style="color: #000000"><strong><span style="font-family: 'Papyrus'">Oysa berzah vecan için inşirah ardı</span></strong></span></p><p><span style="color: #000000"><strong><span style="font-family: 'Papyrus'">Hocaya bel ba</span></strong><strong><span style="font-family: 'Cambria'">ğ</span></strong><strong><span style="font-family: 'Papyrus'">lamak tuhaft</span></strong><strong><span style="font-family: 'Papyrus'">ı</span></strong><strong><span style="font-family: 'Papyrus'">, cennet ad</span></strong><strong><span style="font-family: 'Papyrus'">ı</span></strong><strong><span style="font-family: 'Papyrus'">na geçit vermek zandı</span></strong></span></p><p><span style="color: #000000"><strong><span style="font-family: 'Papyrus'">Kabir azabınasıldı, mizan kurulmadan hesap sanki hazırdı, dima</span></strong><strong><span style="font-family: 'Cambria'">ğ</span></strong><strong><span style="font-family: 'Papyrus'"> uzakt</span></strong><strong><span style="font-family: 'Papyrus'">ı</span></strong></span></p><p><strong><span style="font-family: 'Papyrus'"><span style="color: #000000">Vicdan ve irade,aklın ve azmin didarında ki vahaydı, ütopya nasıl bir farktı</span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Papyrus'"><span style="color: #000000">Mustafa CİLASUN</span></span></strong></p><p> </p><p> </p><p> </p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 399289, member: 1005472"] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][FONT=Papyrus][COLOR=#000000]Bilinçaltı,duygular ne kadar gamdı, sukut sanki kaftandı![/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][FONT=Papyrus][COLOR=#000000] [/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][FONT=Papyrus][COLOR=#000000]Kimi zamanhaykırasım gelirdi[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][FONT=Papyrus][COLOR=#000000]Etrafına nazareden gözlerim ürkerdi, nedense acaba derdi[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=#000000][B][FONT=Papyrus]Boyun bükmekkederdi, taklit üzere olan[/FONT][/B][FONT=Papyrus][SIZE=3] [B]inanç [/B][/SIZE][/FONT][B][FONT=Papyrus]kimbilir neye yeterdi[/FONT][/B][/COLOR] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=#000000][B][FONT=Papyrus]Umut en vazgeçilmezde[/FONT][/B][B][FONT="Cambria"]ğ[/FONT][/B][B][FONT=Papyrus]erdi, emel i[/FONT][/B][B][FONT=Papyrus]ç[/FONT][/B][B][FONT=Papyrus]in [/FONT][/B][B][FONT="Cambria"]ş[/FONT][/B][B][FONT=Papyrus]artlanmak esefti,ke[/FONT][/B][B][FONT="Cambria"]ş[/FONT][/B][B][FONT=Papyrus]keler ne garipti[/FONT][/B][/COLOR] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][FONT=Papyrus][COLOR=#000000] [/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=#000000][B][FONT=Calibri][FONT=Calibri]İ[/FONT][/FONT][/B][B][FONT=Papyrus]nan[/FONT][/B][B][FONT=Papyrus]ı[/FONT][/B][B][FONT=Papyrus]rd[/FONT][/B][B][FONT=Papyrus]ı[/FONT][/B][B][FONT=Papyrus]m, kanard[/FONT][/B][B][FONT=Papyrus]ı[/FONT][/B][B][FONT=Papyrus]m, avunurdum[/FONT][/B][/COLOR] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][FONT=Papyrus][COLOR=#000000]Anlamadan yanmayaadaydım, masumiyet adına yaşayandım[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=#000000][B][FONT=Papyrus]Anam, babam her [/FONT][/B][B][FONT="Cambria"]ş[/FONT][/B][B][FONT=Papyrus]eyi bilir sandım, çekincesiz bir candım, yanıldım[/FONT][/B][/COLOR] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][FONT=Papyrus][COLOR=#000000]Aklımı ve izanımıgerekçesiz kullandım, heyecan uğruna nasılda abanırdım, andım[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][FONT=Papyrus][COLOR=#000000] [/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][FONT=Papyrus][COLOR=#000000]Bazen penceredenmelül melül bakardım[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=#000000][B][FONT=Calibri][FONT=Calibri]İ[/FONT][/FONT][/B][B][FONT=Papyrus]ç[/FONT][/B][B][FONT=Papyrus]imi burkan Saiklere kapanırdım, dinledi[/FONT][/B][B][FONT="Cambria"]ğ[/FONT][/B][B][FONT=Papyrus]im [/FONT][/B][B][FONT="Cambria"]ş[/FONT][/B][B][FONT=Papyrus]iirleri ya[/FONT][/B][B][FONT="Cambria"]ş[/FONT][/B][B][FONT=Papyrus]ard[/FONT][/B][B][FONT=Papyrus]ı[/FONT][/B][B][FONT=Papyrus]m[/FONT][/B][/COLOR] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][FONT=Papyrus][COLOR=#000000]Hüzün kokan hanginesiri okusam, hicran dalgalarında çırpınsam, kanardım[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][FONT=Papyrus][COLOR=#000000]Akan gözyaşlınayanmazdım, ruhumu dinlendirdiğime inanırdım, bir sürurla yaslanırdım[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][FONT=Papyrus][COLOR=#000000] [/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][FONT=Papyrus][COLOR=#000000]Annem ve babamyıllar oldu rahmetlik olalı[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][FONT=Papyrus][COLOR=#000000]Hoca telkinveriyordu, Arapça söylüyordu, oysa onlar bilmiyordu[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][FONT=Papyrus][COLOR=#000000]Ruhla konuşmak,anlaması için çabalamak, münker ve nekiri dikkate almak acıydı[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=#000000][B][FONT=Papyrus]Oysa berzah vecan için inşirah ardı[/FONT][/B][B][FONT="Cambria"][/FONT][/B][/COLOR] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=#000000][B][FONT=Papyrus]Hocaya bel ba[/FONT][/B][B][FONT="Cambria"]ğ[/FONT][/B][B][FONT=Papyrus]lamak tuhaft[/FONT][/B][B][FONT=Papyrus]ı[/FONT][/B][B][FONT=Papyrus], cennet ad[/FONT][/B][B][FONT=Papyrus]ı[/FONT][/B][B][FONT=Papyrus]na geçit vermek zandı[/FONT][/B][/COLOR] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=#000000][B][FONT=Papyrus]Kabir azabınasıldı, mizan kurulmadan hesap sanki hazırdı, dima[/FONT][/B][B][FONT="Cambria"]ğ[/FONT][/B][B][FONT=Papyrus] uzakt[/FONT][/B][B][FONT=Papyrus]ı[/FONT][/B][B][FONT=Papyrus][/FONT][/B][/COLOR] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][FONT=Papyrus][COLOR=#000000]Vicdan ve irade,aklın ve azmin didarında ki vahaydı, ütopya nasıl bir farktı[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][FONT=Papyrus][COLOR=#000000] [/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][FONT=Papyrus][COLOR=#000000]Mustafa CİLASUN[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][FONT="Cambria"][COLOR=#000000] [/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][FONT=Papyrus][COLOR=#000000] [/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][FONT="Cambria"][COLOR=#000000] [/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Mustafa CİLASUN Şiirleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…