Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Mustafa CİLASUN Şiirleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 402693" data-attributes="member: 1005472"><p><strong><em><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000">Dil susar, gönül ağlar, ruhumuzdan hicran akar!</span></span></span></em></strong></p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000">Kim bilir ne kadar yaralı bir nefes</span></span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000">Biçarelik sanki üzerine geçirilmişçuha bir kafes, bakınıyor sessizce</span></span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000">Derinliğin kaybolan izlerinesığınıyor, sessizliğin girdabında ne kadar yoruluyor kimsesiz</span></span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000">Nereye gidiyor, kimi bekliyoretrafına o kadar kayıtsız ki, kimseden habersiz hissiz ve şevksizdi biçare yaşlıkadın</span></span></span></em></strong></p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000">Yanına yaklaşıp sual etmekistiyorum</span></span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000">Yapabileceğim her ne varsa sunmakve o hazin haline deva olmayı diliyorum</span></span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000">Ve fakat çok çekiniyorum, hissiyatınıdüşünüyorum, o an acabalarda geziniyor ve üzülüyorum</span></span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000">Kim bilir neydi derdi, bu haledüşüren kederi, yalnızlık ikliminde savrulan mecali diye sessizce düşünüyorum</span></span></span></em></strong></p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000">İnsan niçin unutur şevki ve neşeyi</span></span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000">Ruhundan nükseden işveyi, aklın veirfanın vecdini, dumura uğratır her şeyi</span></span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000">Neden yok olur düşleri, ömrünöznesi olan umutları, sere serpe, naçar bir halde çırpınışları</span></span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000">Hissiyat en berrak renktir, heva veheyecan bedelli bir elektriktir, akıl ve irade bunun için azme bağlı olanzindeliktir</span></span></span></em></strong></p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000">Nitelik gönül dilinde ki ihlâsın şartıdır</span></span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000">İhlâsın ihata etmediği her amelnefsin ve hevesin riyasıdır, cilasıdır</span></span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000">Amel ve zikir riyayı kabul etmez,bin bir hal içinde ki edayıda naif eylemez, arlanmak haktır</span></span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000">“Aklın ve mantığın kabul etmediği”derler ve fakat kapasitesi nasıl artar ilgilenmezler, bilmeden hükmetmeyimarifet addederler, tuhaftır</span></span></span></em></strong></p><p> </p><p><strong><em><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'">Mustafa CİLASUN </span></span></span></em></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 402693, member: 1005472"] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000]Dil susar, gönül ağlar, ruhumuzdan hicran akar![/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000] [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000]Kim bilir ne kadar yaralı bir nefes[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000]Biçarelik sanki üzerine geçirilmişçuha bir kafes, bakınıyor sessizce[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000]Derinliğin kaybolan izlerinesığınıyor, sessizliğin girdabında ne kadar yoruluyor kimsesiz[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000]Nereye gidiyor, kimi bekliyoretrafına o kadar kayıtsız ki, kimseden habersiz hissiz ve şevksizdi biçare yaşlıkadın[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000] [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000]Yanına yaklaşıp sual etmekistiyorum[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000]Yapabileceğim her ne varsa sunmakve o hazin haline deva olmayı diliyorum[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000]Ve fakat çok çekiniyorum, hissiyatınıdüşünüyorum, o an acabalarda geziniyor ve üzülüyorum[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000]Kim bilir neydi derdi, bu haledüşüren kederi, yalnızlık ikliminde savrulan mecali diye sessizce düşünüyorum[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000] [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000]İnsan niçin unutur şevki ve neşeyi[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000]Ruhundan nükseden işveyi, aklın veirfanın vecdini, dumura uğratır her şeyi[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000]Neden yok olur düşleri, ömrünöznesi olan umutları, sere serpe, naçar bir halde çırpınışları[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000]Hissiyat en berrak renktir, heva veheyecan bedelli bir elektriktir, akıl ve irade bunun için azme bağlı olanzindeliktir[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000] [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000]Nitelik gönül dilinde ki ihlâsın şartıdır[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000]İhlâsın ihata etmediği her amelnefsin ve hevesin riyasıdır, cilasıdır[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000]Amel ve zikir riyayı kabul etmez,bin bir hal içinde ki edayıda naif eylemez, arlanmak haktır[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000]“Aklın ve mantığın kabul etmediği”derler ve fakat kapasitesi nasıl artar ilgilenmezler, bilmeden hükmetmeyimarifet addederler, tuhaftır[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000] [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][I][SIZE=3][COLOR=#000000][FONT=Times New Roman]Mustafa CİLASUN [/FONT][/COLOR][/SIZE][/I][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Mustafa CİLASUN Şiirleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…