Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Mustafa CİLASUN Şiirleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 407431" data-attributes="member: 1005472"><p><strong><em><span style="font-family: 'Lucida Calligraphy'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000">Seni andım, hicrana kandım, halime inanamadım!</span></span></span></em></strong></p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Lucida Calligraphy'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000">Bilmiyorum ne yapmalıydım</span></span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Lucida Calligraphy'">Nasıl bir kimlik ile kar</span><span style="font-family: 'Times New Roman'">ş</span><span style="font-family: 'Lucida Calligraphy'">ınaçıkmaya hazırlanmalıydım</span></span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Lucida Calligraphy'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000">Hangi vebalin, zafiyet içinde ki mecalin, yüzümü kızartanzamanın</span></span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Lucida Calligraphy'">Mizanıyla huzuruna çıkmalıydım, kahır içinde ki bedbahtl</span><span style="font-family: 'Times New Roman'">ı</span><span style="font-family: 'Lucida Calligraphy'">ğımı ne yapmalıydım</span></span></span></em></strong></p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Lucida Calligraphy'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000">Neden aldanmak için adanıyorum</span></span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Lucida Calligraphy'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000">Kinayeler içinde yol alıyorum, avunmayı neden sayıyorum</span></span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Lucida Calligraphy'">Korkuları ve asabiyeti kalbimde ta</span><span style="font-family: 'Times New Roman'">ş</span><span style="font-family: 'Lucida Calligraphy'">ıyorum, ölüme sadece hüzünle ve hazincebakıyorum</span></span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Lucida Calligraphy'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000">Niçin muhakeme ve idraki hakkıyla halimin veçhesiyapmıyorum, her gün kabahat içinde uyanıyorum</span></span></span></em></strong></p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Lucida Calligraphy'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000">Sual ediyorum vefa kat içinden çıkamıyorum</span></span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'">İ</span><span style="font-family: 'Lucida Calligraphy'">nanıyorumlakin kimi aldatıyorum, sanmak üzere bir yanılgıyla yol alıyorum</span></span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Lucida Calligraphy'">Geceleri ve yalnızlı</span><span style="font-family: 'Times New Roman'">ğ</span><span style="font-family: 'Lucida Calligraphy'">ınesir eden gerekçeleri içim burkuyor, gözya</span><span style="font-family: 'Times New Roman'">ş</span><span style="font-family: 'Lucida Calligraphy'">larıo an durmak bilmiyor</span></span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Lucida Calligraphy'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000">Tutkularım, heveslerime yön veren nefsim, irademi aczi yeteterk ettiren mecalim yüzüme çarpıyor</span></span></span></em></strong></p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Lucida Calligraphy'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000">Artık yolun sonuna geldik, biliyorum</span></span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Lucida Calligraphy'">Her lahzada kapımın açılaca</span><span style="font-family: 'Times New Roman'">ğ</span><span style="font-family: 'Lucida Calligraphy'">ınainanıyorum ve öylece çırpınıyorum</span></span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Lucida Calligraphy'">Nazarlar çaresiz kaldı, hazan sinemde ya</span><span style="font-family: 'Times New Roman'">ş</span><span style="font-family: 'Lucida Calligraphy'">adı, umut hangi baharın </span><span style="font-family: 'Times New Roman'">ş</span><span style="font-family: 'Lucida Calligraphy'">evkinde bahtıma sürurkattı, yokluyorum</span></span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Lucida Calligraphy'">Sukut ederek, yalnızlı</span><span style="font-family: 'Times New Roman'">ğ</span><span style="font-family: 'Lucida Calligraphy'">ınibret i</span><span style="font-family: 'Times New Roman'">ş</span><span style="font-family: 'Lucida Calligraphy'">aretlerindetitreyerek, bilinç tazelenmesi olan, tövbe isti</span><span style="font-family: 'Times New Roman'">ğ</span><span style="font-family: 'Lucida Calligraphy'">farızikrederek, tefekkür edip yakarıyorum</span></span></span></em></strong></p><p> </p><p><strong><em><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Lucida Calligraphy'">Mustafa C</span><span style="font-family: 'Times New Roman'">İ</span><span style="font-family: 'Lucida Calligraphy'">LASUN</span></span></span></em></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 407431, member: 1005472"] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Lucida Calligraphy][SIZE=3][COLOR=#000000]Seni andım, hicrana kandım, halime inanamadım![/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Lucida Calligraphy][SIZE=3][COLOR=#000000] [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Lucida Calligraphy][SIZE=3][COLOR=#000000]Bilmiyorum ne yapmalıydım[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][I][SIZE=3][COLOR=#000000][FONT=Lucida Calligraphy]Nasıl bir kimlik ile kar[/FONT][FONT="Times New Roman"]ş[/FONT][FONT=Lucida Calligraphy]ınaçıkmaya hazırlanmalıydım[/FONT][/COLOR][/SIZE][/I][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Lucida Calligraphy][SIZE=3][COLOR=#000000]Hangi vebalin, zafiyet içinde ki mecalin, yüzümü kızartanzamanın[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][I][SIZE=3][COLOR=#000000][FONT=Lucida Calligraphy]Mizanıyla huzuruna çıkmalıydım, kahır içinde ki bedbahtl[/FONT][FONT="Times New Roman"]ı[/FONT][FONT=Lucida Calligraphy]ğımı ne yapmalıydım[/FONT][/COLOR][/SIZE][/I][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Lucida Calligraphy][SIZE=3][COLOR=#000000] [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Lucida Calligraphy][SIZE=3][COLOR=#000000]Neden aldanmak için adanıyorum[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Lucida Calligraphy][SIZE=3][COLOR=#000000]Kinayeler içinde yol alıyorum, avunmayı neden sayıyorum[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][I][SIZE=3][COLOR=#000000][FONT=Lucida Calligraphy]Korkuları ve asabiyeti kalbimde ta[/FONT][FONT="Times New Roman"]ş[/FONT][FONT=Lucida Calligraphy]ıyorum, ölüme sadece hüzünle ve hazincebakıyorum[/FONT][/COLOR][/SIZE][/I][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Lucida Calligraphy][SIZE=3][COLOR=#000000]Niçin muhakeme ve idraki hakkıyla halimin veçhesiyapmıyorum, her gün kabahat içinde uyanıyorum[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Lucida Calligraphy][SIZE=3][COLOR=#000000] [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Lucida Calligraphy][SIZE=3][COLOR=#000000]Sual ediyorum vefa kat içinden çıkamıyorum[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][I][SIZE=3][COLOR=#000000][FONT="Times New Roman"]İ[/FONT][FONT=Lucida Calligraphy]nanıyorumlakin kimi aldatıyorum, sanmak üzere bir yanılgıyla yol alıyorum[/FONT][/COLOR][/SIZE][/I][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][I][SIZE=3][COLOR=#000000][FONT=Lucida Calligraphy]Geceleri ve yalnızlı[/FONT][FONT="Times New Roman"]ğ[/FONT][FONT=Lucida Calligraphy]ınesir eden gerekçeleri içim burkuyor, gözya[/FONT][FONT="Times New Roman"]ş[/FONT][FONT=Lucida Calligraphy]larıo an durmak bilmiyor[/FONT][/COLOR][/SIZE][/I][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Lucida Calligraphy][SIZE=3][COLOR=#000000]Tutkularım, heveslerime yön veren nefsim, irademi aczi yeteterk ettiren mecalim yüzüme çarpıyor[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Lucida Calligraphy][SIZE=3][COLOR=#000000] [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Lucida Calligraphy][SIZE=3][COLOR=#000000]Artık yolun sonuna geldik, biliyorum[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][I][SIZE=3][COLOR=#000000][FONT=Lucida Calligraphy]Her lahzada kapımın açılaca[/FONT][FONT="Times New Roman"]ğ[/FONT][FONT=Lucida Calligraphy]ınainanıyorum ve öylece çırpınıyorum[/FONT][/COLOR][/SIZE][/I][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][I][SIZE=3][COLOR=#000000][FONT=Lucida Calligraphy]Nazarlar çaresiz kaldı, hazan sinemde ya[/FONT][FONT="Times New Roman"]ş[/FONT][FONT=Lucida Calligraphy]adı, umut hangi baharın [/FONT][FONT="Times New Roman"]ş[/FONT][FONT=Lucida Calligraphy]evkinde bahtıma sürurkattı, yokluyorum[/FONT][/COLOR][/SIZE][/I][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][I][SIZE=3][COLOR=#000000][FONT=Lucida Calligraphy]Sukut ederek, yalnızlı[/FONT][FONT="Times New Roman"]ğ[/FONT][FONT=Lucida Calligraphy]ınibret i[/FONT][FONT="Times New Roman"]ş[/FONT][FONT=Lucida Calligraphy]aretlerindetitreyerek, bilinç tazelenmesi olan, tövbe isti[/FONT][FONT="Times New Roman"]ğ[/FONT][FONT=Lucida Calligraphy]farızikrederek, tefekkür edip yakarıyorum[/FONT][/COLOR][/SIZE][/I][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][I][FONT=Lucida Calligraphy][SIZE=3][COLOR=#000000] [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][B][I][SIZE=3][COLOR=#000000][FONT=Lucida Calligraphy]Mustafa C[/FONT][FONT="Times New Roman"]İ[/FONT][FONT=Lucida Calligraphy]LASUN[/FONT][/COLOR][/SIZE][/I][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Mustafa CİLASUN Şiirleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…