Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Mustafa CİLASUN Şiirleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 407680" data-attributes="member: 1005472"><p><span style="color: #002060"><strong><em><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Başını kalbime koysan, gamınsemtine uğramasan!</span></span></em></strong></span></p><p> </p><p><span style="color: #002060"><strong><em><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Böyle söylemek geliyor içimden</span></span></em></strong></span></p><p><span style="color: #002060"><strong><em><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Fakat hangi telden, nasıl birgönül nağmesinden</span></span></em></strong></span></p><p><span style="color: #002060"><strong><em><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Hissiyatı yoran halden, endişeyesevk eden şüpheden, hüzün vadeden demden</span></span></em></strong></span></p><p> </p><p><span style="color: #002060"><strong><em><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Hangi meyanın terennümüylemelalimi yoklasam </span></span></em></strong></span></p><p><span style="color: #002060"><strong><em><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Bezgin meramın korkularınıyaşasam, sual etmek için gönül kapını çalsam </span></span></em></strong></span></p><p><span style="color: #002060"><strong><em><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Suhulet içinde gözlerine bakaraksürur içinde derd-i figanımı anlatmayı istiyorum</span></span></em></strong></span></p><p> </p><p><span style="color: #002060"><strong><em><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Yalnızlığın her lahzasında</span></span></em></strong></span></p><p><span style="color: #002060"><strong><em><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Umut beslediğim hicranınocağında, derdime kar olmasada</span></span></em></strong></span></p><p><span style="color: #002060"><strong><em><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">En kalbi hissiyatla sevgi vemuhabbetimi teslim etmeyi ümit ediyorum, korkusuzca</span></span></em></strong></span></p><p> </p><p><span style="color: #002060"><strong><em><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Yılların çilesi senin sabrınlaaşıldı</span></span></em></strong></span></p><p><span style="color: #002060"><strong><em><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Kanaat ve azmin her vakit ibreteve taktire maruz bıraktı</span></span></em></strong></span></p><p><span style="color: #002060"><strong><em><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Hiç eksilmedi mütebessim edan,inayete olan sevdan, sadakat adına davan kazandı</span></span></em></strong></span></p><p> </p><p><span style="color: #002060"><strong><em><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Her nasılsa handanlığı yaşıyorum</span></span></em></strong></span></p><p><span style="color: #002060"><strong><em><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Okuduğun her kitabınsatırlarında adeta kayboluyorum</span></span></em></strong></span></p><p><span style="color: #002060"><strong><em><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Ve fakat kalbi ve ruhi manadaitminan olarak karşına çıkamıyorum, utanıyorum</span></span></em></strong></span></p><p> </p><p><span style="color: #002060"><strong><em><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Ne vakit seni uyurken görsem</span></span></em></strong></span></p><p><span style="color: #002060"><strong><em><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Sessiz ve sakin bir şekildenazar edip, halime acıyorum</span></span></em></strong></span></p><p><span style="color: #002060"><strong><em><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Kimbilir neleri hak ediyorsun vehangi ukteler içinde susuyorsun, bilsen nasıl kızarıyorum</span></span></em></strong></span></p><p> </p><p><span style="color: #002060"><strong><em><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Mustafa CİLASUN</span></span></em></strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 407680, member: 1005472"] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=#002060][B][I][SIZE=3][FONT=Book Antiqua]Başını kalbime koysan, gamınsemtine uğramasan![/FONT][/SIZE][/I][/B][/COLOR] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=#002060][B][I][FONT=Book Antiqua][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B][/COLOR] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=#002060][B][I][SIZE=3][FONT=Book Antiqua]Böyle söylemek geliyor içimden[/FONT][/SIZE][/I][/B][/COLOR] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=#002060][B][I][SIZE=3][FONT=Book Antiqua]Fakat hangi telden, nasıl birgönül nağmesinden[/FONT][/SIZE][/I][/B][/COLOR] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=#002060][B][I][SIZE=3][FONT=Book Antiqua]Hissiyatı yoran halden, endişeyesevk eden şüpheden, hüzün vadeden demden[/FONT][/SIZE][/I][/B][/COLOR] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=#002060][B][I][FONT=Book Antiqua][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B][/COLOR] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=#002060][B][I][SIZE=3][FONT=Book Antiqua]Hangi meyanın terennümüylemelalimi yoklasam [/FONT][/SIZE][/I][/B][/COLOR] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=#002060][B][I][SIZE=3][FONT=Book Antiqua]Bezgin meramın korkularınıyaşasam, sual etmek için gönül kapını çalsam [/FONT][/SIZE][/I][/B][/COLOR] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=#002060][B][I][SIZE=3][FONT=Book Antiqua]Suhulet içinde gözlerine bakaraksürur içinde derd-i figanımı anlatmayı istiyorum[/FONT][/SIZE][/I][/B][/COLOR] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=#002060][B][I][FONT=Book Antiqua][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B][/COLOR] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=#002060][B][I][SIZE=3][FONT=Book Antiqua]Yalnızlığın her lahzasında[/FONT][/SIZE][/I][/B][/COLOR] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=#002060][B][I][SIZE=3][FONT=Book Antiqua]Umut beslediğim hicranınocağında, derdime kar olmasada[/FONT][/SIZE][/I][/B][/COLOR] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=#002060][B][I][SIZE=3][FONT=Book Antiqua]En kalbi hissiyatla sevgi vemuhabbetimi teslim etmeyi ümit ediyorum, korkusuzca[/FONT][/SIZE][/I][/B][/COLOR] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=#002060][B][I][FONT=Book Antiqua][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B][/COLOR] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=#002060][B][I][SIZE=3][FONT=Book Antiqua]Yılların çilesi senin sabrınlaaşıldı[/FONT][/SIZE][/I][/B][/COLOR] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=#002060][B][I][SIZE=3][FONT=Book Antiqua]Kanaat ve azmin her vakit ibreteve taktire maruz bıraktı[/FONT][/SIZE][/I][/B][/COLOR] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=#002060][B][I][SIZE=3][FONT=Book Antiqua]Hiç eksilmedi mütebessim edan,inayete olan sevdan, sadakat adına davan kazandı[/FONT][/SIZE][/I][/B][/COLOR] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=#002060][B][I][FONT=Book Antiqua][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B][/COLOR] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=#002060][B][I][SIZE=3][FONT=Book Antiqua]Her nasılsa handanlığı yaşıyorum[/FONT][/SIZE][/I][/B][/COLOR] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=#002060][B][I][SIZE=3][FONT=Book Antiqua]Okuduğun her kitabınsatırlarında adeta kayboluyorum[/FONT][/SIZE][/I][/B][/COLOR] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=#002060][B][I][SIZE=3][FONT=Book Antiqua]Ve fakat kalbi ve ruhi manadaitminan olarak karşına çıkamıyorum, utanıyorum[/FONT][/SIZE][/I][/B][/COLOR] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=#002060][B][I][FONT=Book Antiqua][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B][/COLOR] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=#002060][B][I][SIZE=3][FONT=Book Antiqua]Ne vakit seni uyurken görsem[/FONT][/SIZE][/I][/B][/COLOR] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=#002060][B][I][SIZE=3][FONT=Book Antiqua]Sessiz ve sakin bir şekildenazar edip, halime acıyorum[/FONT][/SIZE][/I][/B][/COLOR] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=#002060][B][I][SIZE=3][FONT=Book Antiqua]Kimbilir neleri hak ediyorsun vehangi ukteler içinde susuyorsun, bilsen nasıl kızarıyorum[/FONT][/SIZE][/I][/B][/COLOR] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=#002060][B][I][FONT=Book Antiqua][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/I][/B][/COLOR] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=#002060][B][I][SIZE=3][FONT=Book Antiqua]Mustafa CİLASUN[/FONT][/SIZE][/I][/B][/COLOR] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Mustafa CİLASUN Şiirleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…