Mutlak Vekil

yozgati

Well-known member
Yani mutlak vekil Ustad r.a.'dır.

Hatta Ustad r.a.'ın vekilleri dahi ancak onun yaptıklarını söylemekle memurlar. Peki Ustad r.a.'ın yaptıkları neydi elbette hiç şüphesiz sünnet-i seniyyeye ittiba, ya nasıl bir silsile değil mi? Kimin elinden çıkarsa çıksın ancak menbaı işaret etmekle vekil. Harici işler kıymetine ve derecesine göre farklı boyut kazandırmakta.

Ve çok üzüldüğüm bir husus ise Ağabeyler hakkında boşboğazların tasarrufları. En acımasızı ise Risale-i Nur onların tekelinde mi sözü. Risale-i Nuru okumadıkları için risale-i nurun kimin tekelinde olduğunu anlayamıyorlar cahillerin herşeyi sahiplendiği gibi onlarda Risale-i Nuru diledikleri gibi tasarruf edebilecekleri bir meta sanıyorlar. Hizmeti Kur'aniyeyi az bir dünya malına tercih ediyorlar, sahi Kur'an onlar için şiddetli bir ikazda bulunmuyor muydu?

Kardeşim Vekiller kimin vekili?
muhakkak üstadımın vekili
üstadım kimin vekili
Rasulü Ekremin vekili
Rasulü Ekrem Kimin Tebliğcisi
Kuranın Tebliğcisi
Kuran Kimin Kelamı?
AllahIN Kelamı.
ALLAH İSE İSİMLERİ BİLMEDİĞİMİZ ESMASI İLE HERŞEYİ YARADAN
HERŞEYİN SAHİBİ
EŞİ BENZERİ OLMAYAN
HERŞEYİN HALIKI...................... .................. ............

kARDEŞİM YORUMUNU OKURKEN CEVAB YAZMAK İHTİYACI DUYDUM BU YORUMU YAZARKEN DE DİŞLERİMİ SIKARAK YAZIYORUM. O ÜSTADIMIN VARİSLERİNE (HAYATTA OLANLAR: ABDULLAH YEĞİN, AHMED AYTİMUR, HÜSNÜBAYRAMOĞLU, SAİD ÖZDEMİR, SALİH ÖZCAN AĞABEYLERİM -R.A.-) DİL UZATANANLAR, İFTİRADA BULUNANLAR VARYA O İŞİ ÇEVİRENLER VARYA BİR GRAM MUHABBET HİSSETMİYORUM BULUNDUĞUM BİNADAKİ DERSANEYE GELSE TENEZZÜL EDİP 2 KAT AŞAĞI İNMEM.

BU BİR HASTALIKTIR. AĞABEYLERE DİL UZATMAK, İFTİRALAR SAVURMAK. ASIL AMAÇ HASED VEKİLLERE OLAN HÜRMETİ KIRIP YERİNE KENDİNİ KOYMAK O HÜRMETİ BANA ETSİNLER DEMEK. VEKİLLERE DİL UZATANLAR RİSALE-İ NURUN 6 TEMEL KİTABINI BİLİP ALİM OLMUŞLAR AMA RAYLARI YANİ LAHİKALARI BİLMEDİKLERİ MASİMEDİKLERİ İÇİN CAHİL KALMIŞLAR. NASIL HAREKET EDECEKLERİNİ BİLEMEMİŞLER. ZATEN LAHİKALARI DÜSTUR DEĞİLDE ENESİNİ DÜSTUR YAPANLAR HEP SIKINTI YAPTILAR. LAHİKALARI AHMEDE MEHMEDE MEKTUB DİYE BAKIP MASİMEDEN ÜSTÜN KÖRÜ OKUMAK YERİNE AZİZ SIDDIK KARDEŞİM YOZGATİ! GİBİ OKUMAZSAN ÖYLE AHMEDE MEHMEDE DER. HATTA KURAN BİLE ÖYLE OLUR. KURAN MUHAMMEDÊ A.S.M. İNMİŞ. BEN YUSU DEĞİLİM KUYUM YOK 12 KARDEŞİM YOK MISIR AZİZİ DEĞİLİM. BEN NUH, LUT, ŞİT, HARUN, MUSA, İSA, YAHYA, YAKUB,
ZEKERİYYA.. A.S. DEĞİLİM BANA NE DER. AMA
YUSUF SENSİN.
KUYU NEFSİN.
12 KARDEŞİN SENDEKİ 12 KÖTÜ HASLET.
ZÜLEYHA ŞEHVET.....

GİBİ BAKMAK GEREK.

O SADECE 6 TEMEL KİTABI OKUYUPTA İHTİLAF ÇIKARANIN AKLINI GÖZÜNÜ ÇIKARTMAK LAZIM. NEDEN ÜSTADA KAFA TUTTUN, LAHİKADAKİ DÜSTURLARI OKUMADIN DİYE...

BU KONUDA ÇOK DOLUYUM.. DAHA ÇOK YAZMAYIM..

SELAM VE DUA İLE
YOZGATİ