Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
Müzik Grubu "DUMAN" Allah'ın Ayeti İle Dalga Geçti
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="medreseli" data-source="post: 134119" data-attributes="member: 6261"><p><strong>DUMAN adlı grubun islamiyete yaptığı rezillik !</strong></p><p></p><p><span style="color: #ff0000"><span style="font-size: 18px">Duman adlı grup yeni albümündeki rezil parçasında İhlas Suresi </span><span style="font-size: 15px">Lem yelid velem yûled okunuşlu 3. ayetini; şarkıda "lem yelid velem löp yutar" şeklinde okuyarak açıktan dalga geçiyor.</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Lütfen tepkisiz kalmayalım. Hem mesajı ileterek bilinçlenmeyi sağlayalım, hem de yetkili mercileri bilgilendirerek bu rezilliği durduralım.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Allah ahirette "Ey Kulum! Kitabımla dalga geçildi, buna karşılık sen ne yaptın?" diye sorduğunda; Ey Rabbim; ben gücümün yettiğince doğrunun yanında durdum ve onları engellemeye çalıştım diyebilelim. </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Bilinir ki; Nemrud, Hz.İbrahim'i ateşe atıp yakmak istemiştir. Kocaman bir ateş yakılır, alevler göğe yükselir. Küçücük bir karınca su taşımaktadır. Ona sorulur; ne yapıyorsun diye. O küçük karınca der ki; yanan ateşi söndürmek için su taşıyorum. Ona denilir; ama senin taşıdığın su onu söndürmez. Karınca şöyle cevap verir; Biliyorum, ama birincisi ben Hakkın yanında bulunarak tarafımı belli ediyorum ve elimden geleni, gücümün yettiğini yapıyorum. </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Kutsalı olmayan kutsala saygıyı bilmez. Bunu yapanlar bilmiyorsa, kutsalımıza karşı hassasiyetimizi başkasından beklemeden biz korumalıyız. </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Durumu düzeltmeye ve yapanları boykota tüm duyarlı Müslüman Kardeşlerimi davet ediyorum.! </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">(Bahsi geçen ayet İhlas Suresinin 3.Ayetidir ve Anlamı: O(Allah) doğurmamıştır, doğurulmamıştır.)</span></span></span><span style="font-size: 10px"></span></p><p><span style="font-size: 10px"></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 10px"><strong><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px">Rezil Şarkının Sözleri - Duman 2009</span></p><p></strong></span></p><p><span style="font-size: 10px"></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="font-size: 15px"><p style="text-align: center"><strong>Ortada bir yanlış var</strong></p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px"><span style="font-size: 15px"><strong>Yanlışı yapan yanar</strong></p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px"><span style="font-size: 15px"><strong>Arkasında sandık var</strong></p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px"><span style="font-size: 15px"><strong>Değmesin akıncılar</strong></p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px"><span style="font-size: 15px"><strong></strong></p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px"><span style="font-size: 15px"><strong>Geri kaç geri kaç, oğlancık</strong></p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px"><span style="font-size: 15px"><strong>Senin de başın yanar</strong></p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px"><span style="font-size: 15px"><strong>Ortada bir yanlış var</strong></p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px"><span style="font-size: 15px"><strong>Memleket uyurgezer</strong></p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px"><span style="font-size: 15px"><strong></strong></p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px"><span style="font-size: 15px"><strong>Aldırma geldik oyuna</strong></p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px"><span style="font-size: 15px"><strong>Kandır beni, kandırsana</strong></p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px"><span style="font-size: 15px"><strong>Rezil kandırsana</strong></p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px"><span style="font-size: 15px"><strong>Ortada bir dergah var</strong></p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px"><span style="font-size: 15px"><strong>Devrilir başın yarar</strong></p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px"><span style="font-size: 15px"><strong>Arkasında tezgah var</strong></p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px"><span style="font-size: 15px"><strong><span style="font-size: 22px"><u><span style="color: red">Lem yelid ve löp yutar</span></u></span></strong></p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px"><span style="font-size: 15px"><strong></strong></p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px"><span style="font-size: 15px"><strong>Geri kaç geri kaç, oğlancık</strong></p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px"><span style="font-size: 15px"><strong>Senin de başın yanar</strong></p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px"><span style="font-size: 15px"><strong>Ortada bir dergah var</strong></p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px"><span style="font-size: 15px"><strong>Memleket uyurgezer</strong></p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px"><span style="font-size: 15px"><strong></strong></p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px"><span style="font-size: 15px"><strong>Aldırma geldik oyuna</strong></p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px"><span style="font-size: 15px"><strong>Kandır beni, kandırsana</strong></p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px"><span style="font-size: 15px"><strong>Rezil kandırsana</strong></p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px"><span style="font-size: 15px"><strong></strong></p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px"><span style="font-size: 15px"><strong>Ortada bir gerçek var</strong></p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px"><span style="font-size: 15px"><strong>Gerçeği gören de var</strong></p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px"><span style="font-size: 15px"><strong>Arkasında mercek var</strong></p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px"><span style="font-size: 15px"><strong>Ve muhtelif sakıncalar</strong></p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px"><span style="font-size: 15px"><strong></strong></p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px"><span style="font-size: 15px"><strong>Geri kaç geri kaç, oğlancık</strong></p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px"><span style="font-size: 15px"><strong>Senin de başın yanar</strong></p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px"><span style="font-size: 15px"><strong>Ortada bir gerçek var</strong></p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px"><span style="font-size: 15px"><strong>Memleket uyurgezer</strong></p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px"><span style="font-size: 15px"><strong></strong></p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px"><span style="font-size: 15px"><strong>Aldırma geldik oyuna</strong></p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px"><span style="font-size: 15px"><strong>Kandır beni, kandırsana</strong></p></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 10px"><span style="font-size: 15px"><strong>Rezil kandırsana </strong></p><p></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 10px"> </span></p><p><span style="font-size: 10px"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="medreseli, post: 134119, member: 6261"] [b]DUMAN adlı grubun islamiyete yaptığı rezillik ![/b] [COLOR=#ff0000][SIZE=5]Duman adlı grup yeni albümündeki rezil parçasında İhlas Suresi [/SIZE][SIZE=4]Lem yelid velem yûled okunuşlu 3. ayetini; şarkıda "lem yelid velem löp yutar" şeklinde okuyarak açıktan dalga geçiyor.[/SIZE][/COLOR] [FONT=Verdana][SIZE=4][COLOR=red] Lütfen tepkisiz kalmayalım. Hem mesajı ileterek bilinçlenmeyi sağlayalım, hem de yetkili mercileri bilgilendirerek bu rezilliği durduralım. Allah ahirette "Ey Kulum! Kitabımla dalga geçildi, buna karşılık sen ne yaptın?" diye sorduğunda; Ey Rabbim; ben gücümün yettiğince doğrunun yanında durdum ve onları engellemeye çalıştım diyebilelim. Bilinir ki; Nemrud, Hz.İbrahim'i ateşe atıp yakmak istemiştir. Kocaman bir ateş yakılır, alevler göğe yükselir. Küçücük bir karınca su taşımaktadır. Ona sorulur; ne yapıyorsun diye. O küçük karınca der ki; yanan ateşi söndürmek için su taşıyorum. Ona denilir; ama senin taşıdığın su onu söndürmez. Karınca şöyle cevap verir; Biliyorum, ama birincisi ben Hakkın yanında bulunarak tarafımı belli ediyorum ve elimden geleni, gücümün yettiğini yapıyorum. Kutsalı olmayan kutsala saygıyı bilmez. Bunu yapanlar bilmiyorsa, kutsalımıza karşı hassasiyetimizi başkasından beklemeden biz korumalıyız. Durumu düzeltmeye ve yapanları boykota tüm duyarlı Müslüman Kardeşlerimi davet ediyorum.! (Bahsi geçen ayet İhlas Suresinin 3.Ayetidir ve Anlamı: O(Allah) doğurmamıştır, doğurulmamıştır.)[/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=2] [/SIZE] [SIZE=2][/SIZE] [SIZE=2][B][CENTER][SIZE=4]Rezil Şarkının Sözleri - Duman 2009[/SIZE][/CENTER] [/B] [SIZE=4][CENTER][B]Ortada bir yanlış var Yanlışı yapan yanar Arkasında sandık var Değmesin akıncılar Geri kaç geri kaç, oğlancık Senin de başın yanar Ortada bir yanlış var Memleket uyurgezer Aldırma geldik oyuna Kandır beni, kandırsana Rezil kandırsana Ortada bir dergah var Devrilir başın yarar Arkasında tezgah var [SIZE=6][U][COLOR=red]Lem yelid ve löp yutar[/COLOR][/U][/SIZE] Geri kaç geri kaç, oğlancık Senin de başın yanar Ortada bir dergah var Memleket uyurgezer Aldırma geldik oyuna Kandır beni, kandırsana Rezil kandırsana Ortada bir gerçek var Gerçeği gören de var Arkasında mercek var Ve muhtelif sakıncalar Geri kaç geri kaç, oğlancık Senin de başın yanar Ortada bir gerçek var Memleket uyurgezer Aldırma geldik oyuna Kandır beni, kandırsana Rezil kandırsana [/B][/CENTER] [/SIZE] [/SIZE] [SIZE=2][/SIZE] [SIZE=2] [/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
Müzik Grubu "DUMAN" Allah'ın Ayeti İle Dalga Geçti
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…