Normal
Allah muvaffak etsin.benim size tavsiyem isteğiniz dorultusunda, link ini vereceğim programı indirin. o programda namaz duaları kısmı var okuyan hocayı defalarca dinliye bilirsiniz ve kuran okumayıda o program vesilesiyle öğrenebilirsiniz.siz programı detaylı incelersiniz.link : Kur'an ?reniyorum ?ndir - Gezginlerprogramı lurduktan sonra işletim sisteminiz win7 ise bir ayar istiyor kısa yolun üzerine gelin sağ tuşa basın - özellikler' e tıklayın - uyumluluk sekmesine gelin - aşağıdan uyumluluk modunu işaretleyin , xp servis pack 2 yi seçin.[ATTACH]2123[/ATTACH]
Allah muvaffak etsin.
benim size tavsiyem isteğiniz dorultusunda, link ini vereceğim programı indirin. o programda namaz duaları kısmı var okuyan hocayı defalarca dinliye bilirsiniz ve kuran okumayıda o program vesilesiyle öğrenebilirsiniz.siz programı detaylı incelersiniz.
link : Kur'an ?reniyorum ?ndir - Gezginler
programı lurduktan sonra işletim sisteminiz win7 ise bir ayar istiyor kısa yolun üzerine gelin sağ tuşa basın - özellikler' e tıklayın - uyumluluk sekmesine gelin - aşağıdan uyumluluk modunu işaretleyin , xp servis pack 2 yi seçin.
[ATTACH]2123[/ATTACH]