Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
İslam Akaidi ve Fıkıh
İslamın Şartları
Namaz Kılmak
Namazda Beni Nasıl gördün
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Nevzatt" data-source="post: 45569" data-attributes="member: 1580"><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>Mecnun içindeki Leyla aşkını söndürmek için kızgın çöl kumlarına düşmüş,maşukunu arıyordu.</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>üstü başı perişan olmuş,zayıflamış,güçten kuvvetten kesilmişti.Sevdiğini aramaktan neredeyse </strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>kendisini kaybetmişti.</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong> Bu sırada hiç farkında olmadan,kızgın kumlara seccadesini serip namaz kılan bir adamın </strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>önünden geçti. Namaz kılan adam selam verip Menun'un yanına doğru yürüyordu.</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong> O Rabbine yönelmiş, namazını kılarken önünden geçerek huzurunu ve huşunu bozan bu </strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>sorumsuz kişi kimdi acaba?</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong> Namaz kılan kişinin önünden geçmenin günah olduğunu öğretmeliydi ki,bari bundan sonra</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>bu hatayı işlemesin..</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong> Mecnun'nun yanına vardı ve yakasına sarılarak öfkeyle bağırdı:</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong> -Niçin ben namaz kılarken önümden geçtin? Bunun haram olduğunu bilmiyor musun?</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong> Mecnun şaşırmıştı. Bu adam da kimdi? ''Namaz kılıyormuş da önünden geçmişim...'' </strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>Diye düşündü.</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong> Sonra gür bir sesle çıkıştı:</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong> -Be hey kendini Allah'a verdiğini zanneden adam,sen namaz kılıyordun ha?</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong> -Elbette,görmedin mi?</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong> -Görmedim. Ben Leyla'nın aşkından önümü bile göremezken,sen nasıl oldu da ta uzaklardan</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>beni gördün?</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong> öfkeden burnundan soluyan adam bir anda şaşırmış,susmuş ve başını öne eğmişti.</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong> Mecnun'nun dudaklarından şu cümleler döküldü:</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong> -Demek senin Mevla aşkın,benim Leyla aşkım kadar bile yokmuş...</strong></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Nevzatt, post: 45569, member: 1580"] [size=3][font=comic sans ms][b]Mecnun içindeki Leyla aşkını söndürmek için kızgın çöl kumlarına düşmüş,maşukunu arıyordu. üstü başı perişan olmuş,zayıflamış,güçten kuvvetten kesilmişti.Sevdiğini aramaktan neredeyse kendisini kaybetmişti. Bu sırada hiç farkında olmadan,kızgın kumlara seccadesini serip namaz kılan bir adamın önünden geçti. Namaz kılan adam selam verip Menun'un yanına doğru yürüyordu. O Rabbine yönelmiş, namazını kılarken önünden geçerek huzurunu ve huşunu bozan bu sorumsuz kişi kimdi acaba? Namaz kılan kişinin önünden geçmenin günah olduğunu öğretmeliydi ki,bari bundan sonra bu hatayı işlemesin.. Mecnun'nun yanına vardı ve yakasına sarılarak öfkeyle bağırdı: -Niçin ben namaz kılarken önümden geçtin? Bunun haram olduğunu bilmiyor musun? Mecnun şaşırmıştı. Bu adam da kimdi? ''Namaz kılıyormuş da önünden geçmişim...'' Diye düşündü. Sonra gür bir sesle çıkıştı: -Be hey kendini Allah'a verdiğini zanneden adam,sen namaz kılıyordun ha? -Elbette,görmedin mi? -Görmedim. Ben Leyla'nın aşkından önümü bile göremezken,sen nasıl oldu da ta uzaklardan beni gördün? öfkeden burnundan soluyan adam bir anda şaşırmış,susmuş ve başını öne eğmişti. Mecnun'nun dudaklarından şu cümleler döküldü: -Demek senin Mevla aşkın,benim Leyla aşkım kadar bile yokmuş...[/b][/font][/size] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
İslam Akaidi ve Fıkıh
İslamın Şartları
Namaz Kılmak
Namazda Beni Nasıl gördün
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…