Konuya cevap cer

Allah razı olsun çok güzel di. Rabbim layıkıyla kılanlardan eylesin hepimizi.aminn..

:013: Öyle çok pazarlık ettim ki seninle ey Rabbim.sen çağırınca,kendime ayırdığım vakitlerden çalındı sandım.Ezan okununca,sevdiklerimle geçirdiğim zamanların azalmasından korktum.Vakit girince,içim "cız"ett.bıraktım işimi,bozdum keyfimi,öylece namaza durdum.Ayak diredim,"az sonra kılsam da olur!"dedim"Az sonra"larım "çok sonra"lara döndü,geç kaldım,geç kalmaktan utandım.

Sonunda ayaklarımı sürüye sürüye vardım huzuruna.Pazarlığımı vaktin daralmışlığını bahane ederek yeniden ileri sürdüm.Kaçıyordu namaz ya;o yüzden çabucak kıldım,selam verdim,hemen kalktım,rahatladım.Oysa rahatlığı SANA borçluyum.Damarlarımın herbir noktasında pıhtılaşmayan kanım kadar borçluyum SANA.Tenimin acımayan herbir noktası kadar borçluyum SANA.Dişlerim ağrıyacak olsa her biri için harcayacağım zamanı SEN verdin bana.Her defasında ısdırap ve korkuyla geçireceğim zamanı SEN verdin bana....

Beni bana verdiğini unutmuşum.Beni bende kılanların hepsinin SEN den geldiğini unutmuşum.Layıkıyla huzuruna varanlardan eyle beni....:006:

Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)