Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Nasil ÖleceĞİz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="insanFakiri" data-source="post: 263449" data-attributes="member: 1015796"><p><strong>Cevap: Yüreğe Değen ALintiLar...</strong></p><p></p><p><strong><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="color: #800080">Yar..!</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="color: #800080">Koyu, Kara, Kapkara Bir Gecenin İçinden UsuLca Yüreğimden Sızdırdığım Bir Kaç Soğuk CümLem Var.. BiLiyorum Hissediyorsun, BiLiyorum Ben İçimden Sessizce Söylerken Sen Beni Hep Duyuyorsun…</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'monotype corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: purple">Ben Artık YaLnız ELLerimi Açtığımda GeLiyorum Senin Yanına, Sessizce Giriyorum Ruhuna, Yavaşça SokuLuyorum Ve DuaLarımın En GüzeLiyLe Senin İçin SakLadığım Busemi Konduruyorum Biraz Utangaç Bir EdayLa Yanağına..</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'monotype corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: purple">BiLiyorum Hissediyorsun, Çünkü O An Yüreğine Dokunuyorum Sıcacık OLuyor, KaLp AtışLarın HızLanıyor, Ve BiLiyorum Ki Sende O Anda UsuLca Beni Öpüyorsun…</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'monotype corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: purple">Her Lahza ELLerimi Açtığımda Ve “O”na Yüreğimi SaLdığımda Gideceği Tek Kapıdan Seni Umud Ediyor BiLiyorsun DeğiLmi Yar..?</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'monotype corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: purple">Rabbimden Bir Seni DiLiyor…</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'monotype corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: purple">Ben Sana Ne Kadar ALışmışım Ey Herşeyimi Adadığım, Can, Canan, Can Parçam, Diğer Yarım… Meğer BenLiğimi Ne Kadar Sana Kaptırmışım…</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'monotype corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: purple">Evet Herşeysin Sen, Senin Adın Herşey… Benim Herşeyimsin Sadece…</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'monotype corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: purple">Sen Hem Hüznümsün, Hem Hüznüme Güneş Açtıran Baharım, Hem GözyaşLarımsın, Hemde DuaLarım.. Hem Derdimsin, Hemde En GüzeL Dermanım… Sen Bensin, Bende Sende Yaşayan Bir Sevdayım…</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'monotype corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: purple">Sen Candaki Canımsın, Cantanem, Gülüşümsün…</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'monotype corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: purple">Duamsın, DuaLarımsın, Hep DuaLarımdasın..</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'monotype corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: purple">Şimdi MeLtemine Naz yaptığım GeceLerin Tek Çaresisin.. DinLediğim Tüm ŞarkıLar, Yazdığım Tüm ŞiirLersin.. Sen Herşeysin, Herşeyimsin, Evet Duamsın Sen, Bütün DuaLarımsın…</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'monotype corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: purple">HatırLıyorsun DeğiLmi Yar, Hani Bana Sen ÜzüLürsen Ben Hissederim Demiştin, Hani Cennetteki Tuğba Ağacını AnLatmıştın.. Hissediyorum HatırLıyorsun, BiLiyorum Hiç Unutmadın Ki…</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'monotype corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: purple">İşte Şimdi Bende O Tuğba Ağacının Bütün YaprakLarıyım Ve Hep Senin Yanındayım… Beni Düşündüğün Zaman HissedebiLiyorum…</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'monotype corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: purple">Ey Gece YükLediğim Yar… Sanmaki Unuttum Seni, Sanmaki Yitip Giden Zamana YeniLdiğimden Bu SuskunLuğum Sanmaki Başka LimanLarda Başka KoyLarda Demir Attı Garip Yüreğim…</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'monotype corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: purple">Ey Yar..! BiLiyorsun, Hissediyorsun DeğiLmi ? Ben Şimdi Seni Hep DuaLarımLa Seviyorum, DuaLarımda İstiyorum… Sana DuaLarLa GeLiyorum…</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'monotype corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: purple">Yar… BiLiyorsun DeğiLmi, Tüm DuaLarda Sadece Seni İstiyorum…</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'monotype corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: purple">Sen Benim DuaLarımda Tek YaLvardığım, Canandan Tek DiLeğim, Tek İsteğimsin… DuaLarda Doyumsuz Sevdiğimsin, Duamsın, DuaLarımsın….</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'monotype corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: purple">Sen Benim Ona Adanmış En GüzeL Parçam, Sabrım, İmtihanım, Kazancım Ve DuaLarımda DöküLen GözyaşLarımsın…</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'monotype corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: purple">Sen Benim DualarLa Kavuşacak oLduğum Bana YazıLmış Yazgı, Sen Kara KışLarda Yanan Ruhuma Baharsın..</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'monotype corsiva'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: purple">Sen Duamsın, DuaLarımsın, Hep DuaLarımdasın… Seni duaLarım gibi seviyorum…</span></span></span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="insanFakiri, post: 263449, member: 1015796"] [b]Cevap: Yüreğe Değen ALintiLar...[/b] [B][SIZE=5][FONT=Monotype Corsiva][COLOR=#800080]Yar..! Koyu, Kara, Kapkara Bir Gecenin İçinden UsuLca Yüreğimden Sızdırdığım Bir Kaç Soğuk CümLem Var.. BiLiyorum Hissediyorsun, BiLiyorum Ben İçimden Sessizce Söylerken Sen Beni Hep Duyuyorsun…[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][FONT=monotype corsiva][SIZE=5][COLOR=purple]Ben Artık YaLnız ELLerimi Açtığımda GeLiyorum Senin Yanına, Sessizce Giriyorum Ruhuna, Yavaşça SokuLuyorum Ve DuaLarımın En GüzeLiyLe Senin İçin SakLadığım Busemi Konduruyorum Biraz Utangaç Bir EdayLa Yanağına..[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=monotype corsiva][SIZE=5][COLOR=purple]BiLiyorum Hissediyorsun, Çünkü O An Yüreğine Dokunuyorum Sıcacık OLuyor, KaLp AtışLarın HızLanıyor, Ve BiLiyorum Ki Sende O Anda UsuLca Beni Öpüyorsun…[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=monotype corsiva][SIZE=5][COLOR=purple]Her Lahza ELLerimi Açtığımda Ve “O”na Yüreğimi SaLdığımda Gideceği Tek Kapıdan Seni Umud Ediyor BiLiyorsun DeğiLmi Yar..?[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=monotype corsiva][SIZE=5][COLOR=purple]Rabbimden Bir Seni DiLiyor…[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=monotype corsiva][SIZE=5][COLOR=purple]Ben Sana Ne Kadar ALışmışım Ey Herşeyimi Adadığım, Can, Canan, Can Parçam, Diğer Yarım… Meğer BenLiğimi Ne Kadar Sana Kaptırmışım…[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=monotype corsiva][SIZE=5][COLOR=purple]Evet Herşeysin Sen, Senin Adın Herşey… Benim Herşeyimsin Sadece…[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=monotype corsiva][SIZE=5][COLOR=purple]Sen Hem Hüznümsün, Hem Hüznüme Güneş Açtıran Baharım, Hem GözyaşLarımsın, Hemde DuaLarım.. Hem Derdimsin, Hemde En GüzeL Dermanım… Sen Bensin, Bende Sende Yaşayan Bir Sevdayım…[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=monotype corsiva][SIZE=5][COLOR=purple]Sen Candaki Canımsın, Cantanem, Gülüşümsün…[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=monotype corsiva][SIZE=5][COLOR=purple]Duamsın, DuaLarımsın, Hep DuaLarımdasın..[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=monotype corsiva][SIZE=5][COLOR=purple]Şimdi MeLtemine Naz yaptığım GeceLerin Tek Çaresisin.. DinLediğim Tüm ŞarkıLar, Yazdığım Tüm ŞiirLersin.. Sen Herşeysin, Herşeyimsin, Evet Duamsın Sen, Bütün DuaLarımsın…[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=monotype corsiva][SIZE=5][COLOR=purple]HatırLıyorsun DeğiLmi Yar, Hani Bana Sen ÜzüLürsen Ben Hissederim Demiştin, Hani Cennetteki Tuğba Ağacını AnLatmıştın.. Hissediyorum HatırLıyorsun, BiLiyorum Hiç Unutmadın Ki…[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=monotype corsiva][SIZE=5][COLOR=purple]İşte Şimdi Bende O Tuğba Ağacının Bütün YaprakLarıyım Ve Hep Senin Yanındayım… Beni Düşündüğün Zaman HissedebiLiyorum…[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=monotype corsiva][SIZE=5][COLOR=purple]Ey Gece YükLediğim Yar… Sanmaki Unuttum Seni, Sanmaki Yitip Giden Zamana YeniLdiğimden Bu SuskunLuğum Sanmaki Başka LimanLarda Başka KoyLarda Demir Attı Garip Yüreğim…[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=monotype corsiva][SIZE=5][COLOR=purple]Ey Yar..! BiLiyorsun, Hissediyorsun DeğiLmi ? Ben Şimdi Seni Hep DuaLarımLa Seviyorum, DuaLarımda İstiyorum… Sana DuaLarLa GeLiyorum…[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=monotype corsiva][SIZE=5][COLOR=purple]Yar… BiLiyorsun DeğiLmi, Tüm DuaLarda Sadece Seni İstiyorum…[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=monotype corsiva][SIZE=5][COLOR=purple]Sen Benim DuaLarımda Tek YaLvardığım, Canandan Tek DiLeğim, Tek İsteğimsin… DuaLarda Doyumsuz Sevdiğimsin, Duamsın, DuaLarımsın….[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=monotype corsiva][SIZE=5][COLOR=purple]Sen Benim Ona Adanmış En GüzeL Parçam, Sabrım, İmtihanım, Kazancım Ve DuaLarımda DöküLen GözyaşLarımsın…[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=monotype corsiva][SIZE=5][COLOR=purple]Sen Benim DualarLa Kavuşacak oLduğum Bana YazıLmış Yazgı, Sen Kara KışLarda Yanan Ruhuma Baharsın..[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=monotype corsiva][SIZE=5][COLOR=purple]Sen Duamsın, DuaLarımsın, Hep DuaLarımdasın… Seni duaLarım gibi seviyorum…[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Nasil ÖleceĞİz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…