Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Nasil ÖleceĞİz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="insanFakiri" data-source="post: 263818" data-attributes="member: 1015796"><p><strong>Cevap: Yüreğe Değen ALintiLar...</strong></p><p></p><p style="margin-left: 20px"><strong><span style="font-family: 'Arial'">bir kuş baktı pencereden</span></strong></p> <p style="margin-left: 20px"><strong><span style="font-family: 'Arial'">"lulu" diye seslendi</span></strong></p> <p style="margin-left: 20px"><strong><span style="font-family: 'Arial'">"beni yanında sakla, sakla beni</span></strong></p> <p style="margin-left: 20px"><strong><span style="font-family: 'Arial'">ne olursun lulu"</span></strong></p> <p style="margin-left: 20px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"></span></strong></p> <p style="margin-left: 20px"><strong><span style="font-family: 'Arial'">"sen neredensin" diye sordum ona</span></strong></p> <p style="margin-left: 20px"><strong><span style="font-family: 'Arial'">"göğün sınırından" dedi</span></strong></p> <p style="margin-left: 20px"><strong><span style="font-family: 'Arial'">"nereden geliyorsun" dedim</span></strong></p> <p style="margin-left: 20px"><strong><span style="font-family: 'Arial'">"komşunun evinden" dedi</span></strong></p> <p style="margin-left: 20px"><strong><span style="font-family: 'Arial'">"kimden korkuyorsun " dedim</span></strong></p> <p style="margin-left: 20px"><strong><span style="font-family: 'Arial'">"karga kafesinden " dedi</span></strong></p> <p style="margin-left: 20px"><strong><span style="font-family: 'Arial'">"tüylerin nerede" dedim</span></strong></p> <p style="margin-left: 20px"><strong><span style="font-family: 'Arial'">"zaman uçurdu " dedi</span></strong></p> <p style="margin-left: 20px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"></span></strong></p> <p style="margin-left: 20px"><strong><span style="font-family: 'Arial'">bir damla gözyaşı süzüldü yanağından</span></strong></p> <p style="margin-left: 20px"><strong><span style="font-family: 'Arial'">kanatları büküldü</span></strong></p> <p style="margin-left: 20px"><strong><span style="font-family: 'Arial'">"yere sağlam basıp kendi yolumda yürüyeceğim" diyordu</span></strong></p> <p style="margin-left: 20px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"></span></strong></p> <p style="margin-left: 20px"><strong><span style="font-family: 'Arial'">onun yaralı hâli gibi</span></strong></p> <p style="margin-left: 20px"><strong><span style="font-family: 'Arial'">kalbimin yaraları da acı veriyordu bana</span></strong></p> <p style="margin-left: 20px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"></span></strong></p> <p style="margin-left: 20px"><strong><span style="font-family: 'Arial'">zindanın demirlerini kıramadan</span></strong></p> <p style="margin-left: 20px"><strong><span style="font-family: 'Arial'">kesildi sesi, kırıldı kanatları..</span></strong></p> <p style="margin-left: 20px"><strong><span style="font-family: 'Arial'"></span></strong></p> <p style="margin-left: 20px"><strong><span style="font-family: 'Arial'">Şarkı Sözü - Lulu</span></strong> </p></blockquote><p></p>
[QUOTE="insanFakiri, post: 263818, member: 1015796"] [b]Cevap: Yüreğe Değen ALintiLar...[/b] [INDENT][B][FONT=Arial]bir kuş baktı pencereden "lulu" diye seslendi "beni yanında sakla, sakla beni ne olursun lulu" "sen neredensin" diye sordum ona "göğün sınırından" dedi "nereden geliyorsun" dedim "komşunun evinden" dedi "kimden korkuyorsun " dedim "karga kafesinden " dedi "tüylerin nerede" dedim "zaman uçurdu " dedi bir damla gözyaşı süzüldü yanağından kanatları büküldü "yere sağlam basıp kendi yolumda yürüyeceğim" diyordu onun yaralı hâli gibi kalbimin yaraları da acı veriyordu bana zindanın demirlerini kıramadan kesildi sesi, kırıldı kanatları.. Şarkı Sözü - Lulu[/FONT][/B] [/INDENT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Nasil ÖleceĞİz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…