Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Nasil ÖleceĞİz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="insanFakiri" data-source="post: 263819" data-attributes="member: 1015796"><p><strong>Cevap: Yüreğe Değen ALintiLar...</strong></p><p></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong>Üzülmedim Diyemem</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong>I</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong>ey aşk, yaptığını beğendin mi:</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong>yetimler gibiyim ziyafetten aç dönen</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong>ters yakılan sigara, hemencecik söndürülen-</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong>yoksulluk ile vakit geçer mi…</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong>uyanmış kalmışım, nasıl bir şey bu</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong>toprağa baktım, yerinde yoktu;</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong>şiirden aşağıya attım kendimi</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong>düşerken düşündüm, ölmesem mi.</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong>anlatıyorum, hiç konuşmadan,</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong>buğdayın içini dökmesi gibi…</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong>II</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong>bugün dalgınım, dün de dalgındım</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong>aç bile değildim aynaya bakmasaydım</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong>dünden kalmış yemekleri yerken ki gönülsüzlük</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong>gibi burdayım…</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong>burayı sevmiyorum, bahsetmişimdir. </strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong>unufak olmak iyidir olmamaktan </strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong>hiç böyle demedim, yarabbim bilir</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong>bu bozuk güzellik, kalbimi yoran…</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong>bir sandalye çektim zor günlerin altına </strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong>ah ama,</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong>kimse yüz vermiyor bana, sandalye bile </strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong>beni çağırıyor, yarım kalan ne varsa</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong>bana düşüyor, her yağmur tanesini </strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong>suya götürmek, o serin ırmaklara</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong>öyle ya </strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong>bir almanı herkes tanır, miğferi varsa</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong>moskofu da tanırlar, yatıp uyumamışsa</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong>bunları şunun için anıyorum burada</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong>kim tanır beni, şaşkınlığım olmasa</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong>bağırıp duruyorum denizin ortasında,</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong>su buradan ne kadar uzakta…</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"><strong>(Kırklar, 9)</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"></span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="insanFakiri, post: 263819, member: 1015796"] [b]Cevap: Yüreğe Değen ALintiLar...[/b] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=black][B]Üzülmedim Diyemem I ey aşk, yaptığını beğendin mi: yetimler gibiyim ziyafetten aç dönen ters yakılan sigara, hemencecik söndürülen- yoksulluk ile vakit geçer mi… uyanmış kalmışım, nasıl bir şey bu toprağa baktım, yerinde yoktu; şiirden aşağıya attım kendimi düşerken düşündüm, ölmesem mi. anlatıyorum, hiç konuşmadan, buğdayın içini dökmesi gibi… II bugün dalgınım, dün de dalgındım aç bile değildim aynaya bakmasaydım dünden kalmış yemekleri yerken ki gönülsüzlük gibi burdayım… burayı sevmiyorum, bahsetmişimdir. unufak olmak iyidir olmamaktan hiç böyle demedim, yarabbim bilir bu bozuk güzellik, kalbimi yoran… bir sandalye çektim zor günlerin altına ah ama, kimse yüz vermiyor bana, sandalye bile beni çağırıyor, yarım kalan ne varsa bana düşüyor, her yağmur tanesini suya götürmek, o serin ırmaklara öyle ya bir almanı herkes tanır, miğferi varsa moskofu da tanırlar, yatıp uyumamışsa bunları şunun için anıyorum burada kim tanır beni, şaşkınlığım olmasa bağırıp duruyorum denizin ortasında, su buradan ne kadar uzakta… (Kırklar, 9)[/B] [/COLOR][/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Nasil ÖleceĞİz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…