Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Nasil ÖleceĞİz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="insanFakiri" data-source="post: 263820" data-attributes="member: 1015796"><p><strong>Cevap: Yüreğe Değen ALintiLar...</strong></p><p></p><p style="margin-left: 20px"><p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black">Diyemedim, diyemezdim</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black">Öyle iki kuruşa düşürecek kadar</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black">Az sevmedim aşkı</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black">Ben sevmenin gizli yanını</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black">Ben sevgide gizli yanımı</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black">Saklamayı sevdim</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black">Öyle yiğit yürekler </span></span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black">Bekleme benden</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black">Konuşsam kaldıramazsın</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black">Sussam yüreğim acır</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black">Alfabeler yapacağım sana</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black">Beni ve aşkımı anlaman için</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black">N'olur bırak aşina kelimelerin yakasını</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black">Sana berzahtan konuşacağım</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black">Leyla bile duymamış olacak</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black">Öyle deli seviyorum</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black">Anla işte</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: right"><strong><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: black"></span></span></span></strong></p> </p></blockquote><p></p>
[QUOTE="insanFakiri, post: 263820, member: 1015796"] [b]Cevap: Yüreğe Değen ALintiLar...[/b] [INDENT][RIGHT][B][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=black]Diyemedim, diyemezdim Öyle iki kuruşa düşürecek kadar Az sevmedim aşkı Ben sevmenin gizli yanını Ben sevgide gizli yanımı Saklamayı sevdim Öyle yiğit yürekler Bekleme benden Konuşsam kaldıramazsın Sussam yüreğim acır Alfabeler yapacağım sana Beni ve aşkımı anlaman için N'olur bırak aşina kelimelerin yakasını Sana berzahtan konuşacağım Leyla bile duymamış olacak Öyle deli seviyorum Anla işte [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/RIGHT][/INDENT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Nasil ÖleceĞİz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…