Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Nasil ÖleceĞİz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="insanFakiri" data-source="post: 264635" data-attributes="member: 1015796"><p><strong>Cevap: Yüreğe Değen ALintiLar...</strong></p><p></p><p>Durma eşiktegel içeri</p><p>-İyi böyleinsan hazır hissediyor gitmeye..."</p><p>Yağmur içmiş kız sokak kokusu sinmiş ciğerlerine</p><p>Uzanıvermiş karanlığa üşümüş..</p><p>Ve biraz defter arası aşk şiiri kıvamındaymış oğlan</p><p>Birbirlerine yaralarını göstermişler dilencilik kutsal sayılmış...</p><p>Ben kendimi adak ettiğimden beri iflah olmadı yaralarım..</p><p>Sevgili</p><p>Gelme sakın üvey anne şefkati var gözlerimde</p><p>Ayrılık herkese başka hediyeler sundu</p><p>Payıma düşen şer oldu...</p><p>Siyahları giydim</p><p>"Yakıştı" dedin</p><p>Yasa büründüğüm gözüksün istedim...</p><p>Tırnaklarım etimde acımıyor artık</p><p>Çıktım ya o kapıdan attım ya ilk adımımı</p><p>Kustum içtiğim tüm yağmurları...</p><p>Kozamda ördüğüm üç beş tel ipeği doladım boynuma</p><p>Birkaç yıldız ufalayıp sürdüm yanaklarıma</p><p>Çok güzelim...</p><p>Ayrılık herkese başka hediyeler sundu</p><p>Payıma düşen delilik oldu...</p><p>Sevgili</p><p>Sırra kadem bastı aşk</p><p>Gelme sakın</p><p>İstanbul kendi tarihine yenildi gelme..</p><p>Sancısı bol ayazları kabullendi bünyeler</p><p>Gönderdiğin gibi değilim</p><p>Gelme...</p><p>Gece-kondu yarınlarıma</p><p>Derme çatma</p><p>Alabildiğine siyah yıkık...</p><p>Ayrılık herkese başka hediyeler sundu</p><p>Payıma düşen yokluk oldu...</p><p>Şimdi sana borcum iki kelime</p><p>Çoğu zaman birleştirir insanlar yanlış da olsa</p><p>Bir çırpıda çıksın diye ağızdan</p><p>Yanlışlar bir çırpıda yaşanıp bitsin diye belki.</p><p>Sevgili</p><p>Ödeşmeye geldim son bir oyuna gebe kelimelerim..</p><p>"Önüm arkam sağım solum saklanmayan ebedir"</p><p>Ayrılık herkese başka hediyeler sundu</p><p>Payıma düşen çocukluğum oldu...</p><p>Hoşça kal...........................</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="insanFakiri, post: 264635, member: 1015796"] [b]Cevap: Yüreğe Değen ALintiLar...[/b] Durma eşiktegel içeri -İyi böyleinsan hazır hissediyor gitmeye..." Yağmur içmiş kız sokak kokusu sinmiş ciğerlerine Uzanıvermiş karanlığa üşümüş.. Ve biraz defter arası aşk şiiri kıvamındaymış oğlan Birbirlerine yaralarını göstermişler dilencilik kutsal sayılmış... Ben kendimi adak ettiğimden beri iflah olmadı yaralarım.. Sevgili Gelme sakın üvey anne şefkati var gözlerimde Ayrılık herkese başka hediyeler sundu Payıma düşen şer oldu... Siyahları giydim "Yakıştı" dedin Yasa büründüğüm gözüksün istedim... Tırnaklarım etimde acımıyor artık Çıktım ya o kapıdan attım ya ilk adımımı Kustum içtiğim tüm yağmurları... Kozamda ördüğüm üç beş tel ipeği doladım boynuma Birkaç yıldız ufalayıp sürdüm yanaklarıma Çok güzelim... Ayrılık herkese başka hediyeler sundu Payıma düşen delilik oldu... Sevgili Sırra kadem bastı aşk Gelme sakın İstanbul kendi tarihine yenildi gelme.. Sancısı bol ayazları kabullendi bünyeler Gönderdiğin gibi değilim Gelme... Gece-kondu yarınlarıma Derme çatma Alabildiğine siyah yıkık... Ayrılık herkese başka hediyeler sundu Payıma düşen yokluk oldu... Şimdi sana borcum iki kelime Çoğu zaman birleştirir insanlar yanlış da olsa Bir çırpıda çıksın diye ağızdan Yanlışlar bir çırpıda yaşanıp bitsin diye belki. Sevgili Ödeşmeye geldim son bir oyuna gebe kelimelerim.. "Önüm arkam sağım solum saklanmayan ebedir" Ayrılık herkese başka hediyeler sundu Payıma düşen çocukluğum oldu... Hoşça kal........................... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Nasil ÖleceĞİz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…