Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Nasil ÖleceĞİz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="insanFakiri" data-source="post: 269015" data-attributes="member: 1015796"><p><strong>Cevap: Yürek Sızıntıları.!!</strong></p><p></p><p><strong><span style="color: #8b0000">Bırak git bu kalbi..</span></strong></p><p><strong><span style="color: #8b0000">Bu kalp seni çoktan terketti..</span></strong></p><p><strong><span style="color: #8b0000">Şahidim olsun sabahı iple çeken ıssız gecelerim..</span></strong></p><p><strong><span style="color: #8b0000">Dudaklarımdan akan sözcükler şahidim olsun</span></strong></p><p><strong><span style="color: #8b0000"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #8b0000">Sensensiz yaşamayı öğrettin bana..</span></strong></p><p><strong><span style="color: #8b0000">Ben ise karanlık soğuk gecelerde yağan yağmurlarla</span></strong></p><p><strong><span style="color: #8b0000">Mısralarıma eşlik ettim sana..</span></strong></p><p><strong><span style="color: #8b0000">Şimdi Yok olman bağrımda yanan bir kor ateş..</span></strong></p><p><strong><span style="color: #8b0000">Suskuluğum cehennem ateşi kadar sıcak ve yanıcı</span></strong></p><p><strong><span style="color: #8b0000">Korkuyorum artık sessizliğinden..</span></strong></p><p><strong><span style="color: #8b0000">Ama terketmeli</span></strong></p><p><strong><span style="color: #8b0000">ve</span></strong></p><p><strong><span style="color: #8b0000">Unutmalıyım seni...</span></strong></p><p><strong><span style="color: #8b0000"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #8b0000">Tüm benliğimle..</span></strong></p><p><strong><span style="color: #8b0000">Gururumu yokederek</span></strong></p><p><strong><span style="color: #8b0000">Tüm yaşanmışlıkların anısına..</span></strong></p><p><strong><span style="color: #8b0000">Senin yoluna delice düştüysem..</span></strong></p><p><strong><span style="color: #8b0000">Herkesi karşıma birer birer aldıysam..</span></strong></p><p><strong><span style="color: #8b0000">Ve buna rağmen sesin titremeden..</span></strong></p><p><strong><span style="color: #8b0000">"Bitti" ile başlayan son cümleyi kurduysan..</span></strong></p><p><strong><span style="color: #8b0000">Ve bu son sözünün sonuna noktayı koyduysan..</span></strong></p><p><strong><span style="color: #8b0000">Bırak git bu kalbi</span></strong></p><p><strong><span style="color: #8b0000">Sana artık bir faydası olmaz..</span></strong></p><p><strong><span style="color: #8b0000"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #8b0000">Artık kendime fazla acı çektirmeden..</span></strong></p><p><strong><span style="color: #8b0000">Seni beklemedenistemeden ve düşünmeden..</span></strong></p><p><strong><span style="color: #8b0000">Kalbimden çık git istiyorum..</span></strong></p><p><strong><span style="color: #8b0000">Son gözyaşlarımla seni ıslatarak..</span></strong></p><p><strong><span style="color: #8b0000">Çaresizcesesizce seni senle bırakarak..</span></strong></p><p><strong><span style="color: #8b0000">Bir kere olsun yüzüne bakmadan..</span></strong></p><p><strong><span style="color: #8b0000">Çekip gidiyorum yok olan varlığından..</span></strong></p><p><strong><span style="color: #8b0000"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #8b0000"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #8b0000">Şimdi;</span></strong></p><p><strong><span style="color: #8b0000">Bırak git bu kalbi..</span></strong></p><p><strong><span style="color: #8b0000">Bu kalp seni çoktan terk etti..</span></strong></p><p><strong><span style="color: #8b0000">Artık mühürlü bu kalp..</span></strong></p><p><strong><span style="color: #8b0000">Sensizliğe kaç gece yemin etti</span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="insanFakiri, post: 269015, member: 1015796"] [b]Cevap: Yürek Sızıntıları.!![/b] [B][COLOR=#8b0000]Bırak git bu kalbi.. Bu kalp seni çoktan terketti.. Şahidim olsun sabahı iple çeken ıssız gecelerim.. Dudaklarımdan akan sözcükler şahidim olsun Sensensiz yaşamayı öğrettin bana.. Ben ise karanlık soğuk gecelerde yağan yağmurlarla Mısralarıma eşlik ettim sana.. Şimdi Yok olman bağrımda yanan bir kor ateş.. Suskuluğum cehennem ateşi kadar sıcak ve yanıcı Korkuyorum artık sessizliğinden.. Ama terketmeli ve Unutmalıyım seni... Tüm benliğimle.. Gururumu yokederek Tüm yaşanmışlıkların anısına.. Senin yoluna delice düştüysem.. Herkesi karşıma birer birer aldıysam.. Ve buna rağmen sesin titremeden.. "Bitti" ile başlayan son cümleyi kurduysan.. Ve bu son sözünün sonuna noktayı koyduysan.. Bırak git bu kalbi Sana artık bir faydası olmaz.. Artık kendime fazla acı çektirmeden.. Seni beklemedenistemeden ve düşünmeden.. Kalbimden çık git istiyorum.. Son gözyaşlarımla seni ıslatarak.. Çaresizcesesizce seni senle bırakarak.. Bir kere olsun yüzüne bakmadan.. Çekip gidiyorum yok olan varlığından.. Şimdi; Bırak git bu kalbi.. Bu kalp seni çoktan terk etti.. Artık mühürlü bu kalp.. Sensizliğe kaç gece yemin etti[/COLOR][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Nasil ÖleceĞİz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…