Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Nasil ÖleceĞİz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="insanFakiri" data-source="post: 269018" data-attributes="member: 1015796"><p><strong>Cevap: Yürek Sızıntıları.!!</strong></p><p></p><p><em>izin vermiyor yüreğim</em></p><p><em>sen gibi</em></p><p><em>ikide bir çekip gitmelere</em></p><p><em></em></p><p><em>bu aşkın yaramaz çocuğusun sever</em></p><p><em>oynar</em></p><p><em>kırar</em></p><p><em>dönüp sırtını</em></p><p><em>ayırdığın parçalara bakmadan</em></p><p><em>gidebilirsin</em></p><p><em></em></p><p><em>can-ın ister de</em></p><p><em>dönersen</em></p><p><em>ben kırıldığım noktadayım</em></p><p><em>sarmalarım geriye yaralarımı</em></p><p><em></em></p><p><em>çünkü sen</em></p><p><em>bu aşkın haylaz çocuğu</em></p><p><em>su almaz gemisi</em></p><p><em>yara almaz yanısın</em></p><p><em></em></p><p><em>hep bir diken bulunur sende</em></p><p><em>büyük bir iştahla</em></p><p><em>kanatmak icin düşlerimi</em></p><p><em></em></p><p><em>dedim ya</em></p><p><em>sen bu aşkta gül-en yansın</em></p><p><em></em></p><p><em>gül yapraklarım hırpalanmış</em></p><p><em>ellerinde</em></p><p><em>buz gibi</em></p><p><em>zalim bir mevsime savrulurken</em></p><p><em>sürgün edersin aglayan yanı</em></p><p><em></em></p><p><em>sen ben de kabuk bağlamaz yara</em></p><p><em>dur</em></p><p><em>incitme daha fazla</em></p><p><em>düşerim uçurumlara</em></p><p><em>yüreğimde sen..!</em> </p><p></p><p>__________________</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="insanFakiri, post: 269018, member: 1015796"] [b]Cevap: Yürek Sızıntıları.!![/b] [I]izin vermiyor yüreğim sen gibi ikide bir çekip gitmelere bu aşkın yaramaz çocuğusun sever oynar kırar dönüp sırtını ayırdığın parçalara bakmadan gidebilirsin can-ın ister de dönersen ben kırıldığım noktadayım sarmalarım geriye yaralarımı çünkü sen bu aşkın haylaz çocuğu su almaz gemisi yara almaz yanısın hep bir diken bulunur sende büyük bir iştahla kanatmak icin düşlerimi dedim ya sen bu aşkta gül-en yansın gül yapraklarım hırpalanmış ellerinde buz gibi zalim bir mevsime savrulurken sürgün edersin aglayan yanı sen ben de kabuk bağlamaz yara dur incitme daha fazla düşerim uçurumlara yüreğimde sen..![/I] __________________ [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Nasil ÖleceĞİz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…