Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
...Ne beyan-ı hale curet
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="turkuaz" data-source="post: 6208" data-attributes="member: 97"><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: deepskyblue"><em><strong>...</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: deepskyblue"><em><strong>Yanaymı mı hasretinden geçeyim mi ülfetinden</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: deepskyblue">Hele derd ü firkatinden sana bin şikâyetim var</span></span></strong></em></p><p></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: magenta"><em><strong>Nice etmem âh ü efgan Beni yâre geçdi yârân</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: magenta">Nigeh etmez oldu cânân Buna pek kasavetim var</span></span></strong></em></p><p></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: deepskyblue"><em><strong>Düşüb ol cefâ-şiâre gönül oldu pare pare</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: deepskyblue">Çekerim gamın ne çâre geçemem mahabbetim var</span></span></strong></em></p><p></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: magenta"><em><strong>O fısıltıyı işitdim düşüb ardı sıra gitdim</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: magenta">Yanılub bir işdir itdim şu kadar kabahatim var</span></span></strong></em></p><p></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: deepskyblue"><em><strong>Gece bir yana varılmış orada biri satılmış</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: deepskyblue">Ya bana niçün darılmış duyarım ferâsetim var</span></span></strong></em></p><p></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: magenta"><em><strong>Lebin olmuş ayn-ı şerbet gönül istek itdi gaayet</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: magenta">Beni nâre yakdın elbet öperim hararetim var</span></span></strong></em></p><p></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: deepskyblue"><em><strong>O meh işte bana nisbet idiyor seninle ülfet</strong></em></span></span></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: deepskyblue">Bana Vâsıf açma sohbet sana pek adâvetim var</span></span></strong></em></p><p></p><p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif]<span style="font-size: 18px"><em><strong><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px">Enderunlu Vasıf Efendi (ö.1284</span></span>)</span></strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif]<span style="font-size: 18px"><em><strong><span style="color: black">...</span></strong></em></span>[/FONT]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="turkuaz, post: 6208, member: 97"] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][COLOR=deepskyblue][I][B]...[/B][/I][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=deepskyblue][I][B]Yanaymı mı hasretinden geçeyim mi ülfetinden[/B][/I][/COLOR][/FONT] [I][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=deepskyblue]Hele derd ü firkatinden sana bin şikâyetim var[/COLOR][/FONT][/B][/I][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta][I][B]Nice etmem âh ü efgan Beni yâre geçdi yârân[/B][/I][/COLOR][/FONT] [I][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Nigeh etmez oldu cânân Buna pek kasavetim var[/COLOR][/FONT][/B][/I][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][COLOR=deepskyblue][I][B]Düşüb ol cefâ-şiâre gönül oldu pare pare[/B][/I][/COLOR][/FONT] [I][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=deepskyblue]Çekerim gamın ne çâre geçemem mahabbetim var[/COLOR][/FONT][/B][/I][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta][I][B]O fısıltıyı işitdim düşüb ardı sıra gitdim[/B][/I][/COLOR][/FONT] [I][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Yanılub bir işdir itdim şu kadar kabahatim var[/COLOR][/FONT][/B][/I][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][COLOR=deepskyblue][I][B]Gece bir yana varılmış orada biri satılmış[/B][/I][/COLOR][/FONT] [I][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=deepskyblue]Ya bana niçün darılmış duyarım ferâsetim var[/COLOR][/FONT][/B][/I][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta][I][B]Lebin olmuş ayn-ı şerbet gönül istek itdi gaayet[/B][/I][/COLOR][/FONT] [I][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Beni nâre yakdın elbet öperim hararetim var[/COLOR][/FONT][/B][/I][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][COLOR=deepskyblue][I][B]O meh işte bana nisbet idiyor seninle ülfet[/B][/I][/COLOR][/FONT] [I][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=deepskyblue]Bana Vâsıf açma sohbet sana pek adâvetim var[/COLOR][/FONT][/B][/I][/CENTER] [CENTER][FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif][SIZE=5][I][B][COLOR=black][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Enderunlu Vasıf Efendi (ö.1284[/SIZE][/FONT])[/COLOR][/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif][SIZE=5][I][B][COLOR=black]...[/COLOR][/B][/I][/SIZE][/FONT][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
...Ne beyan-ı hale curet
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…