Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Ne Çare
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="N&amp;#304;SANUR" data-source="post: 318329" data-attributes="member: 1011595"><p></p><p><span style="color: #B22222"><span style="font-size: 12px">Ahhh ahhhh </span></span></p><p><span style="color: #B22222"><span style="font-size: 12px">Hakikat şehrinde bir güzel gördüm </span></span></p><p><span style="color: #B22222"><span style="font-size: 12px">Bir göreni göremedim ne çare </span></span></p><p><span style="color: #B22222"><span style="font-size: 12px">Sevdayı aşkından yanıp kül oldum </span></span></p><p><span style="color: #B22222"><span style="font-size: 12px">Bir bilen yok soramadım ne çare </span></span></p><p><span style="color: #B22222"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="color: #B22222"><span style="font-size: 12px">Bir zaman bekledim Leyla dağını </span></span></p><p><span style="color: #B22222"><span style="font-size: 12px">Bir zaman bekledim gül budağını </span></span></p><p><span style="color: #B22222"><span style="font-size: 12px">Bir zaman bekledim yar otağını </span></span></p><p><span style="color: #B22222"><span style="font-size: 12px">Vasılı yar olamadım ne çare </span></span></p><p><span style="color: #B22222"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="color: #B22222"><span style="font-size: 12px">Andelibin işi ahu zar olur </span></span></p><p><span style="color: #B22222"><span style="font-size: 12px">O nasıl güldür ki tezce har olur </span></span></p><p><span style="color: #B22222"><span style="font-size: 12px">Bir gönül kul olur gah hünkar olur </span></span></p><p><span style="color: #B22222"><span style="font-size: 12px">Ben bu sırra eremedim ne çare </span></span></p><p><span style="color: #B22222"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="color: #B22222"><span style="font-size: 12px">Bir gülün ki harı vardır yar demem </span></span></p><p><span style="color: #B22222"><span style="font-size: 12px">Kansız didelere ahu zar demem </span></span></p><p><span style="color: #B22222"><span style="font-size: 12px">Yüzünü görmeden yarim var demem </span></span></p><p><span style="color: #B22222"><span style="font-size: 12px">Ben bu yari bulamadım ne çare </span></span></p><p><span style="color: #B22222"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="color: #B22222"><span style="font-size: 12px">Niceleri yar der gönlü binada </span></span></p><p><span style="color: #B22222"><span style="font-size: 12px">Niceleri yar der gönlü zinada </span></span></p><p><span style="color: #B22222"><span style="font-size: 12px">Nicesinin gönlü bey’ü şirada </span></span></p><p><span style="color: #B22222"><span style="font-size: 12px">Bu yar kimdir bilemedim ne çare </span></span></p><p><span style="color: #B22222"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="color: #B22222"><span style="font-size: 12px">Duydum ki yarimin yeri Kaf imiş </span></span></p><p><span style="color: #B22222"><span style="font-size: 12px">Dillerde söylenen kuru laf imiş </span></span></p><p><span style="color: #B22222"><span style="font-size: 12px">Aslını sorarsan nun u kaf imiş </span></span></p><p><span style="color: #B22222"><span style="font-size: 12px">Pâyine yüz süremedim ne çare </span></span></p><p><span style="color: #B22222"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="color: #B22222"><span style="font-size: 12px">Medeed Pir-i Sanii bir gör halimi </span></span></p><p><span style="color: #B22222"><span style="font-size: 12px">Bu salihe çok ettiler zulumü </span></span></p><p><span style="color: #B22222"><span style="font-size: 12px">Aç vuslat perdesin göster yüzünü </span></span></p><p><span style="color: #B22222"><span style="font-size: 12px">Çok ağladım gülemedim ne çare</span></span></p><p><span style="color: #B22222"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="color: #B22222"><span style="font-size: 12px">Serdar TUNCER</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="NİSANUR, post: 318329, member: 1011595"] [COLOR=#B22222][SIZE=3][/SIZE][/COLOR] [COLOR=#B22222][SIZE=3]Ahhh ahhhh Hakikat şehrinde bir güzel gördüm Bir göreni göremedim ne çare Sevdayı aşkından yanıp kül oldum Bir bilen yok soramadım ne çare [/SIZE][/COLOR] [COLOR=#B22222][SIZE=3] Bir zaman bekledim Leyla dağını Bir zaman bekledim gül budağını Bir zaman bekledim yar otağını Vasılı yar olamadım ne çare [/SIZE][/COLOR] [COLOR=#B22222][SIZE=3] Andelibin işi ahu zar olur O nasıl güldür ki tezce har olur Bir gönül kul olur gah hünkar olur Ben bu sırra eremedim ne çare [/SIZE][/COLOR] [COLOR=#B22222][SIZE=3] Bir gülün ki harı vardır yar demem Kansız didelere ahu zar demem Yüzünü görmeden yarim var demem Ben bu yari bulamadım ne çare [/SIZE][/COLOR] [COLOR=#B22222][SIZE=3] Niceleri yar der gönlü binada Niceleri yar der gönlü zinada Nicesinin gönlü bey’ü şirada Bu yar kimdir bilemedim ne çare [/SIZE][/COLOR] [COLOR=#B22222][SIZE=3] Duydum ki yarimin yeri Kaf imiş Dillerde söylenen kuru laf imiş Aslını sorarsan nun u kaf imiş Pâyine yüz süremedim ne çare [/SIZE][/COLOR] [COLOR=#B22222][SIZE=3] Medeed Pir-i Sanii bir gör halimi Bu salihe çok ettiler zulumü Aç vuslat perdesin göster yüzünü Çok ağladım gülemedim ne çare[/SIZE][/COLOR] [COLOR=#B22222][SIZE=3] Serdar TUNCER[/SIZE][/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Ne Çare
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…