Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Ne istediğini bilmek...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="&amp;#304;L&amp;#304;M AMEL &amp;#304;HLAS" data-source="post: 132014" data-attributes="member: 13223"><p>Bismillahirrahmanirrahim</p><p>insanlarin ne istedikleri çok önemlidir. çünkü ne istediğini bilmemek büyük karmaşiliklara yol açar. Misal akşam kitap okumaya karar veren birisi ne istediğini bilmeyen bir kişilğe sahip ise bir arkadaşinin telefeon etmesi onu sinamaya, maça, sahile vs... Görürebilir. Böylece hayatinda hiç bir program sözkonusu olamaz. Hatta çoğu kere arkadaşlariyla gezmekten veya başka işle meşgul olmaktan namazlarini cemaatle eda edemez karari hemen değişiverir"evde kilarim" der. O halde ne istediğimizi çok iyi bilmel ve bu yolda karşimiza çikan herşeyi maksadimiza göre tertmaliyiz. Bu işi yaparsam maksadima ulaşabilirmiyim yoksa beni maaksadimdan uzaklaştirir. Peki bizim maksadimiz allahimiz celle celalühü değilmi o halde dünya işiyle ahiret ameli karşilaştiğinda göz kirpmadan ahireti tercih etmek için bol bol dua edelim ve bu yolda ilerleyelim...</p><p>Dualrinizi bekliyorum zira duaya muhtaç aciz çok aciz bir kulum mevla bizleri affetsin</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="İLİM AMEL İHLAS, post: 132014, member: 13223"] Bismillahirrahmanirrahim insanlarin ne istedikleri çok önemlidir. çünkü ne istediğini bilmemek büyük karmaşiliklara yol açar. Misal akşam kitap okumaya karar veren birisi ne istediğini bilmeyen bir kişilğe sahip ise bir arkadaşinin telefeon etmesi onu sinamaya, maça, sahile vs... Görürebilir. Böylece hayatinda hiç bir program sözkonusu olamaz. Hatta çoğu kere arkadaşlariyla gezmekten veya başka işle meşgul olmaktan namazlarini cemaatle eda edemez karari hemen değişiverir"evde kilarim" der. O halde ne istediğimizi çok iyi bilmel ve bu yolda karşimiza çikan herşeyi maksadimiza göre tertmaliyiz. Bu işi yaparsam maksadima ulaşabilirmiyim yoksa beni maaksadimdan uzaklaştirir. Peki bizim maksadimiz allahimiz celle celalühü değilmi o halde dünya işiyle ahiret ameli karşilaştiğinda göz kirpmadan ahireti tercih etmek için bol bol dua edelim ve bu yolda ilerleyelim... Dualrinizi bekliyorum zira duaya muhtaç aciz çok aciz bir kulum mevla bizleri affetsin [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Ne istediğini bilmek...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…