Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Resûlüllah (Aleyhisselatü Vesselam)
Ne Kadar O'na Benziyoruz?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="topraktoprak" data-source="post: 170654" data-attributes="member: 11795"><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: blue">Hep önce çocuklara selam verirdi, “Benden sonra böyle devam etsin isterim” derdi.</span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><span style="font-family: 'Cambria'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: blue">Ceviz.</span></span></span></strong></span></p><p> <span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: blue">Gecikmişti, Hiç bu kadar gecikmezdi, her kes camide onun gelmesini bekliyordu.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: blue">Acaba bişey mi oldu? </span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: blue">Daha fazla beklemeden gidip bakalım en iyisi, neden bu kadar geciksin ki?</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: blue">Caminin hemen yan sokağında onu gördüler, daracık bir sokakta çocuklarla oynuyordu, o deve olmuştu çocuklar da onun sırtına biniyor, gülüp oynuyorlardı.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: blue">Aman efendim, siz ne yapıyorsunuz? Herkes camide saf tutmuş sizi bekliyor.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: blue">Çocuklara baktı; Çocuklar devenizi kaç cevizle değiştirirsiniz?</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: blue">10 tane, yok 15 tane yok yok 20 tane.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: blue">Hadi şimdi gidin de ceviz getirip beni alın.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: blue">Çocuklar da gülüyordu Peygamber de.</span></span></span></span></p><p> <span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><span style="font-family: 'Cambria'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: blue">Hurma.</span></span></span></strong></span></p><p> <span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: blue">Efendim şu çocuğa bişey söyleyin; sabah akşama kadar neredeyse hurmadan başka bişey yemiyor, siz bişey söyleyin, biz ne yaptıysak söz geçiremedik.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: blue">Yarın gelin.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: blue">Efendim uzak yoldan geliyoruz, mümkünse bugün. Lütfen.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: blue">Az önce Hurma yediğim halde nasıl çocuğa hurma yeme diyebilirim?</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: blue">Çocuk onun gözlerine bakıyor gülümsüyordu.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: blue">Çocuk gülüyordu, Peygamber de.</span></span></span></span></p><p> <span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><span style="font-family: 'Cambria'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: blue">Namaz.</span></span></span></strong></span></p><p> <span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: blue">Öğlen namazındaydım, kaçıncı rekat olduğunu hatırlamıyorum, secdedeydik, çok uzadı, bir türlü bitmiyordu, hiç bu kadar uzatmazdı, en sonunda dayanamadım ve secdeden kalktım, Hasanla Hüseyin Peygamberin sırtına binmiş oynuyorlardı, onların inmesini bekledi, onlar indikten sonra secdeden kalktı.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: blue">Namazda herkesi gözetirdi, bir çocuğun ağlama sesini duyduğunda, namazı kısa keserdi.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><span style="font-family: 'Cambria'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: blue">Önce Çocuklar</span></span></span></strong></span></p><p> <span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="color: blue"><strong><span style="font-family: 'Cambria'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 18px">Hep önce çocuklara </span></span>r.</span></strong><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 18px">selam verirdi, “Benden sonra böyle devam etsin isterim” derdi.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong><span style="font-family: 'Cambria'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: blue">Kız Çocuğu.</span></span></span></strong></span></p><p> <span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: blue">Ayağa kalkardı, kızların diri diri gömüldüğü dönemde, kızları olduğu için utanan Arapların döneminde kızı içeri girdiğinde onun ayağına kalkardı.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: blue">Kızınız oldu denildiğinde ise yüzünü sevinç kaplardı, Çiçektir, Güldür derdi.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: blue">Peygamberin dört kızı vardı, bir de annesi; Fatime.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: blue">ALINTI...</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="topraktoprak, post: 170654, member: 11795"] [FONT=Tahoma][SIZE=5][COLOR=blue]Hep önce çocuklara selam verirdi, “Benden sonra böyle devam etsin isterim” derdi.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Tahoma][B][FONT=Cambria][SIZE=5][COLOR=blue]Ceviz.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=5][COLOR=blue]Gecikmişti, Hiç bu kadar gecikmezdi, her kes camide onun gelmesini bekliyordu.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=5][COLOR=blue]Acaba bişey mi oldu? [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=5][COLOR=blue]Daha fazla beklemeden gidip bakalım en iyisi, neden bu kadar geciksin ki?[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=5][COLOR=blue]Caminin hemen yan sokağında onu gördüler, daracık bir sokakta çocuklarla oynuyordu, o deve olmuştu çocuklar da onun sırtına biniyor, gülüp oynuyorlardı.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=5][COLOR=blue]Aman efendim, siz ne yapıyorsunuz? Herkes camide saf tutmuş sizi bekliyor.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=5][COLOR=blue]Çocuklara baktı; Çocuklar devenizi kaç cevizle değiştirirsiniz?[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=5][COLOR=blue]10 tane, yok 15 tane yok yok 20 tane.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=5][COLOR=blue]Hadi şimdi gidin de ceviz getirip beni alın.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=5][COLOR=blue]Çocuklar da gülüyordu Peygamber de.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [B][FONT=Cambria][SIZE=5][COLOR=blue]Hurma.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=5][COLOR=blue]Efendim şu çocuğa bişey söyleyin; sabah akşama kadar neredeyse hurmadan başka bişey yemiyor, siz bişey söyleyin, biz ne yaptıysak söz geçiremedik.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=5][COLOR=blue]Yarın gelin.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=5][COLOR=blue]Efendim uzak yoldan geliyoruz, mümkünse bugün. Lütfen.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=5][COLOR=blue]Az önce Hurma yediğim halde nasıl çocuğa hurma yeme diyebilirim?[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=5][COLOR=blue]Çocuk onun gözlerine bakıyor gülümsüyordu.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=5][COLOR=blue]Çocuk gülüyordu, Peygamber de.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [B][FONT=Cambria][SIZE=5][COLOR=blue]Namaz.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=5][COLOR=blue]Öğlen namazındaydım, kaçıncı rekat olduğunu hatırlamıyorum, secdedeydik, çok uzadı, bir türlü bitmiyordu, hiç bu kadar uzatmazdı, en sonunda dayanamadım ve secdeden kalktım, Hasanla Hüseyin Peygamberin sırtına binmiş oynuyorlardı, onların inmesini bekledi, onlar indikten sonra secdeden kalktı.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=5][COLOR=blue]Namazda herkesi gözetirdi, bir çocuğun ağlama sesini duyduğunda, namazı kısa keserdi.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [B][FONT=Cambria][SIZE=5][COLOR=blue]Önce Çocuklar[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [COLOR=blue][B][FONT=Cambria][FONT=Times New Roman][SIZE=5]Hep önce çocuklara [/SIZE][/FONT]r.[/FONT][/B][FONT=Times New Roman][SIZE=5]selam verirdi, “Benden sonra böyle devam etsin isterim” derdi.[/SIZE][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Cambria][SIZE=5][COLOR=blue]Kız Çocuğu.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][SIZE=5][COLOR=blue]Ayağa kalkardı, kızların diri diri gömüldüğü dönemde, kızları olduğu için utanan Arapların döneminde kızı içeri girdiğinde onun ayağına kalkardı.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=5][COLOR=blue]Kızınız oldu denildiğinde ise yüzünü sevinç kaplardı, Çiçektir, Güldür derdi.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=5][COLOR=blue]Peygamberin dört kızı vardı, bir de annesi; Fatime.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=5][COLOR=blue]ALINTI...[/COLOR][/SIZE][/FONT] [/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Resûlüllah (Aleyhisselatü Vesselam)
Ne Kadar O'na Benziyoruz?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…