Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Dua Ediyorum
Ne Olur Tükenme Sabrım..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="GÖNÜLSIZIM" data-source="post: 151811" data-attributes="member: 11723"><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Güneşin doğmasını bekliyorum bir sabırla..</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Öyle ihtiyacım var ki bu doğuşa. Bir doğsa ah bir doğsa bu güneş, "yeter bitti herşey, ben geldim." dese.. Ben geldim ve herşey aydınlandı. Korkma karanlıktan, korkma düşmekten.. İçini yangınlar kaplamıcak artık. Ben ışığımla hepsini kovacağım. Sana yeni hayat yeni ışıklar vereceğim, dese..</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen"></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Çok şey bilmek yakıyor artık beni.. Susun diyorum insanlara, susun. Duymak bilmek istemiyorum. Bu kadar şey bilmek acıtıyor canımı.. Kaldıramıyorum dayanamıyorum. Allah'ım sabır esmana sığınıyorum. Sabrım kalmadıkça korkuyorum.. Kendimden, dilimden korkuyorum. Beni tutacak birşey istiyorum. Bir damla sabır, sabıırr Yâ Râb..</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen"></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Sabır dediğin ne ki? Susmak mı? Susuşlarda susuyorum. Çığlığa susuyorum. Kan kusmalara susuyorum. Sinem çatlayacak ey yâr. Az kaldı ölmelere. Bittim ben de.. Üşüyorum Rabbim.. Üşüyorum bu acılara. Ağlamıyorum, yanmıyorum, üzülmüyorum ama çok üşüyorum.. Yalancılara.. Doğruyu saklayanlara.. İnkar edenlere, iftira edenlere, üzenlere, kan içenlere..</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen"></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen"></span></span></span><em><span style="font-size: 12px"><span style="color: olive">Yâ Sabır, Es-Sabur..</span></span></em></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><em><span style="font-size: 12px"><span style="color: olive">Boşver dostum birşey deme, ağzını bile açma..</span></span></em></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><em><span style="font-size: 12px"><span style="color: olive">Şimdilik sabırdayım..</span></span></em></span></p><p><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><em><span style="font-size: 12px"><span style="color: olive">Rabbim dünyayla arama mesafe koyana kadar..</span></span></em></span> </p></blockquote><p></p>
[QUOTE="GÖNÜLSIZIM, post: 151811, member: 11723"] [FONT=Trebuchet MS][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkgreen]Güneşin doğmasını bekliyorum bir sabırla.. Öyle ihtiyacım var ki bu doğuşa. Bir doğsa ah bir doğsa bu güneş, "yeter bitti herşey, ben geldim." dese.. Ben geldim ve herşey aydınlandı. Korkma karanlıktan, korkma düşmekten.. İçini yangınlar kaplamıcak artık. Ben ışığımla hepsini kovacağım. Sana yeni hayat yeni ışıklar vereceğim, dese.. Çok şey bilmek yakıyor artık beni.. Susun diyorum insanlara, susun. Duymak bilmek istemiyorum. Bu kadar şey bilmek acıtıyor canımı.. Kaldıramıyorum dayanamıyorum. Allah'ım sabır esmana sığınıyorum. Sabrım kalmadıkça korkuyorum.. Kendimden, dilimden korkuyorum. Beni tutacak birşey istiyorum. Bir damla sabır, sabıırr Yâ Râb.. Sabır dediğin ne ki? Susmak mı? Susuşlarda susuyorum. Çığlığa susuyorum. Kan kusmalara susuyorum. Sinem çatlayacak ey yâr. Az kaldı ölmelere. Bittim ben de.. Üşüyorum Rabbim.. Üşüyorum bu acılara. Ağlamıyorum, yanmıyorum, üzülmüyorum ama çok üşüyorum.. Yalancılara.. Doğruyu saklayanlara.. İnkar edenlere, iftira edenlere, üzenlere, kan içenlere.. [/COLOR][/SIZE][/FONT][I][SIZE=3][COLOR=olive]Yâ Sabır, Es-Sabur.. Boşver dostum birşey deme, ağzını bile açma.. Şimdilik sabırdayım.. Rabbim dünyayla arama mesafe koyana kadar..[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT][SIZE=3][COLOR=olive] [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=olive][/COLOR][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Dua Ediyorum
Ne Olur Tükenme Sabrım..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…