Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Edebiyat
Ne olurkurtar benı günahkarim anne.....!!!!!!!!!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ABDULLAH4" data-source="post: 249226" data-attributes="member: 1004566"><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: black">Ölmüşüm Anne... </span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: black">Anne benim yorganım maviydi </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: black">Neden beyaz örttün üstüme </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: black">Pamuk gibiydi yatağım </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: black">Neden bugün taştan gibi </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: black">Gece lambasını yakmayı unutmuşlar </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: black">Oysa annem bilirdi karanlıktan korktuğumu </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: black">Yağmurmu yağdı acaba etraf toprak kokuyor </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: black">Anne yatağıma böcekler girdi alırmısın </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: black">Hafta sonuda değil neden yıkadılar beni </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: black">Üstelik yabancı kişiler </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: black">Neden ağlıyorsun anne </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: black">Yoksa bana küstün mü? </span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: darkgreen">Beyaz kanatlı iki kişi geldi yanıma </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: darkgreen">Biri sağıma durdu biri soluma </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: darkgreen">Sorular sordular bana hiçbirini bilemedim </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: darkgreen">Bunları bana öğretmemiştin </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: black"><span style="color: darkgreen">Aç saçlarını ipek saçlarını görsünler demiştin</span> </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: darkred">Şimdi saçlarım alev alev yanıyor anne </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: darkred">Şimdi tırnaklarımı böcekler yiyor </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: darkred">Çok korkuyorum ağlıyorum </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: darkred">Duyuyormusun? </span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: darkred">Ne olur kurtar beni </span></span></span></p><p></p><p><span style="color: darkblue"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: darkred">GÜNAHKARIM ANNE!!!!!</span></span></span> </span></p><p> </p><p><span style="color: #00008b">alinti</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ABDULLAH4, post: 249226, member: 1004566"] [FONT=Georgia][SIZE=5][COLOR=black]Ölmüşüm Anne... [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=5][COLOR=black]Anne benim yorganım maviydi [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=5][COLOR=black]Neden beyaz örttün üstüme [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=5][COLOR=black]Pamuk gibiydi yatağım [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=5][COLOR=black]Neden bugün taştan gibi [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=5][COLOR=black]Gece lambasını yakmayı unutmuşlar [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=5][COLOR=black]Oysa annem bilirdi karanlıktan korktuğumu [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=5][COLOR=black]Yağmurmu yağdı acaba etraf toprak kokuyor [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=5][COLOR=black]Anne yatağıma böcekler girdi alırmısın [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=5][COLOR=black]Hafta sonuda değil neden yıkadılar beni [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=5][COLOR=black]Üstelik yabancı kişiler [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=5][COLOR=black]Neden ağlıyorsun anne [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=5][COLOR=black]Yoksa bana küstün mü? [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=5][COLOR=darkgreen]Beyaz kanatlı iki kişi geldi yanıma [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=5][COLOR=darkgreen]Biri sağıma durdu biri soluma [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=5][COLOR=darkgreen]Sorular sordular bana hiçbirini bilemedim [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=5][COLOR=darkgreen]Bunları bana öğretmemiştin [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=5][COLOR=black][COLOR=darkgreen]Aç saçlarını ipek saçlarını görsünler demiştin[/COLOR] [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=5][COLOR=darkred]Şimdi saçlarım alev alev yanıyor anne [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=5][COLOR=darkred]Şimdi tırnaklarımı böcekler yiyor [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=5][COLOR=darkred]Çok korkuyorum ağlıyorum [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=5][COLOR=darkred]Duyuyormusun? [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=5][COLOR=darkred]Ne olur kurtar beni [/COLOR][/SIZE][/FONT] [COLOR=darkblue][FONT=Georgia][SIZE=5][COLOR=darkred]GÜNAHKARIM ANNE!!!!![/COLOR][/SIZE][/FONT] [/COLOR] [COLOR=#00008b][/COLOR] [COLOR=#00008b]alinti[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Edebiyat
Ne olurkurtar benı günahkarim anne.....!!!!!!!!!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…