Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Ne söylesem kifayet etmeyecek, hamaset refakat edecek!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 229046" data-attributes="member: 1005472"><p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif][/FONT] </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Tefrika niye vardır, kim için kutsallaşmıştır</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Hizipler hesabın ilzamında milleti bölmek ve güçten düşürmek için kurulmuştur</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Millet kimi zaman devleti ve mefkuresi için feda olan nefes-i ülviyet olarak bulunmuştur</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Kimi zaman ve hususen gale alınmayan, hör görülen bir nazarla aşağılık ilgası oluşmuştur</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Dil ne birdir, ne tek düzeliktir, anlaşmak içindir</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Resmiyet ne tekebür ehlinin, ne mazkum nefesin tekelinde telakki edilemeyen gerçektir</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Mazi derinliği ruhların firkatidir, kalbi ve hasbi olmak muhabbetin gereğidir ve elzemdir</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Kolluk kuvvetleri siyasi ve yasama erki değildir, milletin ali menfaatleri için nizam-ı cedittir</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Neden ordu evleri şehrin merkezindedirler</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Milletten saklanan ve bizzat korkan nefesler gibiler, neden tel örgüler, nöbetçidir erler</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Subay ve astsubay tefrika içindeler, önyargı ile nazar ederler, Mehmetçik için emir verirler</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ne kadar beleş ve ulufe varsa ta içindeler, millette çok ayrı bir yerde duran azınlıklar gibiler</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Bu hakikati nedense evlatlarıma anlatamadım</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Garip bir nazarla bakarlar diye suskun kaldım, soğuk savaş kim için yapılıyor'a takıldım</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Desise ve tefrika için nizam edilen genarallere, benim milletimden mi diye sualeri sıraladım</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Nerde yanılmıştım, su alan gemiye mi çıkıştım ummanın engin çığlığını hiç duyamamıştım</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Evet, silbaştandevlet-i aliye tanzim edilmelidir</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ne kadar nakarat varsa silbaştan denmelidir, akıl ve izanın vuslat için olduğu bilinmelidir </em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Mazlum milletin bizarlaşan nefesi sürurla filizlendirmelidir, yasama için ey hak denmelidir</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Şekliyeti ve tekebbürü önceleyenler tenzil-i rutbe edilmelidir, aşk salası ruhta hissedilmelidir</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Mustafa CİLASUN </em></span>[/FONT]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 229046, member: 1005472"] [CENTER][FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Tefrika niye vardır, kim için kutsallaşmıştır[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Hizipler hesabın ilzamında milleti bölmek ve güçten düşürmek için kurulmuştur[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Millet kimi zaman devleti ve mefkuresi için feda olan nefes-i ülviyet olarak bulunmuştur[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Kimi zaman ve hususen gale alınmayan, hör görülen bir nazarla aşağılık ilgası oluşmuştur[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Dil ne birdir, ne tek düzeliktir, anlaşmak içindir[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Resmiyet ne tekebür ehlinin, ne mazkum nefesin tekelinde telakki edilemeyen gerçektir[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Mazi derinliği ruhların firkatidir, kalbi ve hasbi olmak muhabbetin gereğidir ve elzemdir[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Kolluk kuvvetleri siyasi ve yasama erki değildir, milletin ali menfaatleri için nizam-ı cedittir[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Neden ordu evleri şehrin merkezindedirler[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Milletten saklanan ve bizzat korkan nefesler gibiler, neden tel örgüler, nöbetçidir erler[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Subay ve astsubay tefrika içindeler, önyargı ile nazar ederler, Mehmetçik için emir verirler[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ne kadar beleş ve ulufe varsa ta içindeler, millette çok ayrı bir yerde duran azınlıklar gibiler[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Bu hakikati nedense evlatlarıma anlatamadım[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Garip bir nazarla bakarlar diye suskun kaldım, soğuk savaş kim için yapılıyor'a takıldım[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Desise ve tefrika için nizam edilen genarallere, benim milletimden mi diye sualeri sıraladım[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Nerde yanılmıştım, su alan gemiye mi çıkıştım ummanın engin çığlığını hiç duyamamıştım[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Evet, silbaştandevlet-i aliye tanzim edilmelidir[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ne kadar nakarat varsa silbaştan denmelidir, akıl ve izanın vuslat için olduğu bilinmelidir [/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Mazlum milletin bizarlaşan nefesi sürurla filizlendirmelidir, yasama için ey hak denmelidir[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Şekliyeti ve tekebbürü önceleyenler tenzil-i rutbe edilmelidir, aşk salası ruhta hissedilmelidir[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Mustafa CİLASUN [/I][/SIZE][/FONT][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Ne söylesem kifayet etmeyecek, hamaset refakat edecek!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…