Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Ne vakit açacak şu bahar, ruhuma yağıyor kar!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 222948" data-attributes="member: 1005472"><p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif][/FONT] </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Bir muştunun nişanesiydi sanki fark ettiğim latiflik ve asudelik</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Mütebessim bir hal içindeydi, süruru resmeden naif bir zarafetti</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Edebin her halinde, lisan-ı kemaliyetin vecdinde sudur ediyordu</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Onun refakatinde geçirdiğim heran kalbime zindelik zerkediyordu</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Başlıyordu anlatmaya o an suallerin mahcubiyetini aksettirerek</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Sanki ben ne kadar malikim diyen feryadı sancıyla yudumlayarak</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Bir insanın bu kadar saf ve zarif olması karşısında, utanıyordum</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Yüzümün kızardığını hissederek, sumak adına çok savaşıyordum</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Bir hitaba gerek duymadan, gözlerin tılsımında manayı anlıyordu</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Nedense farkettirmeden bir düşüncenin mecrasında yol alıyordum</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Zihnimi kuşatan sualler, gönlüme düşen pervaneleri yokluyordum</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Bu kadar uryanlaşan vecdi ve ihsanlaşan halete ibretle bakıyordum</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Boğazımın kuruduğunun farkındaydım, ya sabır diye hayıflandım</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Zahmet vermek istemiyordum ve o anı kalbime sürurla taşıyordum</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Demek ki hala edebin adabın çehresinden akseden aşkı alkışlıyordum</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ruhumun derinliklerinden hissettiğim hicranı, sürurla yaşıyordum</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ne kadar tensellik varsa, nefsimin bizarlığı kalbimi hüzünle yoklasa</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ruhumun hicran damlaları, mananın hakikatiyle ve aşkla yoğrulsa</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Hasretiyle şad olduğum elim teslimiyetim sevdanın feyziyle buluşsa</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ne kadar bizarlığım ve hüzün dağlarım varsa, aşk-ı baki onu kuşatsa</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Mustafa CİLASUN</em></span>[/FONT]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 222948, member: 1005472"] [CENTER][FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Bir muştunun nişanesiydi sanki fark ettiğim latiflik ve asudelik[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Mütebessim bir hal içindeydi, süruru resmeden naif bir zarafetti[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Edebin her halinde, lisan-ı kemaliyetin vecdinde sudur ediyordu[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Onun refakatinde geçirdiğim heran kalbime zindelik zerkediyordu[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Başlıyordu anlatmaya o an suallerin mahcubiyetini aksettirerek[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Sanki ben ne kadar malikim diyen feryadı sancıyla yudumlayarak[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Bir insanın bu kadar saf ve zarif olması karşısında, utanıyordum[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Yüzümün kızardığını hissederek, sumak adına çok savaşıyordum[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Bir hitaba gerek duymadan, gözlerin tılsımında manayı anlıyordu[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Nedense farkettirmeden bir düşüncenin mecrasında yol alıyordum[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Zihnimi kuşatan sualler, gönlüme düşen pervaneleri yokluyordum[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Bu kadar uryanlaşan vecdi ve ihsanlaşan halete ibretle bakıyordum[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Boğazımın kuruduğunun farkındaydım, ya sabır diye hayıflandım[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Zahmet vermek istemiyordum ve o anı kalbime sürurla taşıyordum[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Demek ki hala edebin adabın çehresinden akseden aşkı alkışlıyordum[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ruhumun derinliklerinden hissettiğim hicranı, sürurla yaşıyordum[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ne kadar tensellik varsa, nefsimin bizarlığı kalbimi hüzünle yoklasa[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ruhumun hicran damlaları, mananın hakikatiyle ve aşkla yoğrulsa[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Hasretiyle şad olduğum elim teslimiyetim sevdanın feyziyle buluşsa[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ne kadar bizarlığım ve hüzün dağlarım varsa, aşk-ı baki onu kuşatsa[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Mustafa CİLASUN[/I][/SIZE][/FONT][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Ne vakit açacak şu bahar, ruhuma yağıyor kar!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…