Ne vakit açacak, sürur-u aşk ruhumu ağlatacak!

Mustafa Cilasun

Well-known member
[FONT=Palatino Linotype, serif][/FONT]

[FONT=Palatino Linotype, serif]Belki de hiç söz etmemeliydim, nasibi nasıl şehretmeliydim[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, serif]Heran sabırla mı nefeslenmeliydim, hangi umudun lahzasıyla kanaat edecektim[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, serif]Anlamak için nasıl bir aşk gerekiyor, feraset niye kalbime refakat etmez bilecektim[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, serif]Bilmediğim o lisanları, vasıl olamadığım ahu figanları nasıl farkını hissedecektim[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype, serif]Anadil, ruhuma hasreti zerkeden hangi meyandır söyleyin[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, serif]Hak etmek için, azimeti hasretmek nasıl bir izan ile salim ve selim olacak deyin[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, serif]Akıl kimde yok ki, akıldanelik salkım saçak inan ki niye eminlik uzak ki tarif edin[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, serif]Suçlamadan, karşılık takıntısı olmadan, alay etmek için etrafına bakmadan, deyin[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype, serif]Ana evladından ne bekler, aşk toprağı bereketlendiren nazar[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, serif]Bahanelere sığınan,hakikatinden uzak kalan farkı fark etmek için kim çalışmayan[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, serif]Niye insan kıymeti kalmadı, her yanımız yağmalanmak için pazarlandı,kokmayın[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, serif]Bekleyen var, mühleti bir anlam için kalbine koyar, bir sevdayı ruhunuzla yaşayın[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype, serif]Dost kim, düşman kim ne kadar karıştı, şimdi sorgulayın[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, serif]Kin ve hamaset niçin arttı, sakın avuntuyla bakmayın, asabiyetlerinizi, o an atın[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, serif]Sakin bir nazarla yakınlarınıza bakın, hangi enlerin peşindeler. hemen suçlamayın[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, serif]Öncelikle bir kendinize bakın neler değişti gönül sayfanızda unutmadan hatırlayın[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype, serif]Sakın kızmak için bir bahane aramayın, hangi tercihlerin peşindesiniz anlayın[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, serif]Nasıl bir terakkinin içindesiniz anlamak için muhakeme yapın, aşk nedir ki arayın[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, serif]Hakikat niye senin umutlarının içinde, niye kalbi sessizliğin var, ruhun yeis içinde[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype, serif]Nasıl bir dert ki, nasıl bir hicran ki sinen hıçkırıyor burukluk yaşatıyor eşkaliuyle[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype, serif]Mustafa CİLASUN[/FONT]​