Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Risale-i Nur Okuma ve Anlama
Risale-i Nur Okuyoruz
Ne Yapayım, Acele Ettim, Kışta Geldim. Sizler İnşaallah...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Hakikat" data-source="post: 195671" data-attributes="member: 1383"><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="color: red"><strong>Ben de derim: Hey efendiler!</strong></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="color: red"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="color: red"><strong></strong>Ne hakla bana usul-ü medeniyetinizi teklif ediyorsunuz?</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="color: red">Halbuki siz, beni hukuk-u medeniyetten iskat etmiş gibi,</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="color: red"></span></span></span><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: red">haksız olarak beş sene bir köyde muhabereden</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: red">ve ihtilâttan memnu’ bir tarzda ikamet ettirdiniz.</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: red"></span></span></span><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: red">Her menfiyi şehirlerde dost ve akrabasıyla beraber bıraktınız</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: red">ve sonra vesika verdiğiniz halde,</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: red"></span></span></span><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: red">sebepsiz beni tecrid edip,</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: red">bir iki tane müstesna,</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: red">hiçbir hemşehriyle görüştürmediniz.</span></span></span></strong></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: red">Demek beni efrad-ı milletten ve raiyetten saymıyorsunuz.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: red">Nasıl kanun-u medeniyetinizin bana tatbikini teklif ediyorsunuz?</span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #ff0000"><strong><u><span style="color: #800080">On Üçüncü Mektup</span></u></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Courier New'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #ff0000"></span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hakikat, post: 195671, member: 1383"] [SIZE=3][FONT=Courier New][COLOR=red][B]Ben de derim: Hey efendiler![/B][/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Courier New][COLOR=red][B] [/B]Ne hakla bana usul-ü medeniyetinizi teklif ediyorsunuz? Halbuki siz, beni hukuk-u medeniyetten iskat etmiş gibi, [/COLOR][/FONT][/SIZE][B][FONT=Courier New][SIZE=3][COLOR=red]haksız olarak beş sene bir köyde muhabereden ve ihtilâttan memnu’ bir tarzda ikamet ettirdiniz. [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Courier New][SIZE=3][COLOR=red]Her menfiyi şehirlerde dost ve akrabasıyla beraber bıraktınız ve sonra vesika verdiğiniz halde, [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Courier New][SIZE=3][COLOR=red]sebepsiz beni tecrid edip, bir iki tane müstesna, hiçbir hemşehriyle görüştürmediniz.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [FONT=Courier New][SIZE=3][COLOR=red]Demek beni efrad-ı milletten ve raiyetten saymıyorsunuz. Nasıl kanun-u medeniyetinizin bana tatbikini teklif ediyorsunuz?[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=3][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=3][COLOR=#ff0000][B][U][COLOR=#800080]On Üçüncü Mektup[/COLOR][/U][/B] [/COLOR][/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Risale-i Nur Okuma ve Anlama
Risale-i Nur Okuyoruz
Ne Yapayım, Acele Ettim, Kışta Geldim. Sizler İnşaallah...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…