Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Çocuk Gemisi
Çocuk Çocuğa Muhabbet
Necip fazıldan ...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="hasret" data-source="post: 56540" data-attributes="member: 3226"><p><span style="color: #a60000"><strong>olmaz mı?</strong></span></p><p><span style="color: #a60000"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #a60000"><strong>yön yön sarılmışım ne yana baksam,</strong></span></p><p><span style="color: #a60000"><strong>sarılan olur da saran olmaz mı?</strong></span></p><p><span style="color: #a60000"><strong>kim bu yüzü çizen sanatkar ressam?</strong></span></p><p><span style="color: #a60000"><strong>geçip de aynaya soran olmaz mı?</strong></span></p><p><span style="color: #a60000"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #a60000"><strong>bir parçacığım ben, bütüne hasret;</strong></span></p><p><span style="color: #a60000"><strong>zaman dönedursun , o güne hasret.</strong></span></p><p><span style="color: #a60000"><strong>ruhumsa zamanın üstüne hasret</strong></span></p><p><span style="color: #a60000"><strong>ebediyet boyu bir an...olmaz mı? </strong></span><strong> </strong></p><p><strong><span style="color: #1300ff">DUA</span></strong></p><p><strong><span style="color: #1300ff"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #1300ff">Bende sıklet , sende letafet</span></strong></p><p><strong><span style="color: #1300ff"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #1300ff">Allah'ım affet..</span></strong></p><p><strong><span style="color: #1300ff"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #1300ff">Latiften af bekler kesafet</span></strong></p><p><strong><span style="color: #1300ff"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #1300ff">Allah'ım affet..</span></strong></p><p><strong><span style="color: #1300ff"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #1300ff">Etten kemikten kıyafet</span></strong></p><p><strong><span style="color: #1300ff"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #1300ff">Allah'ım affet..</span></strong></p><p><strong><span style="color: #1300ff"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #1300ff">Şanındır fakire ziyafet</span></strong></p><p><strong><span style="color: #1300ff"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #1300ff">Allah'ım affet..</span></strong></p><p><strong><span style="color: #1300ff"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #1300ff">Acize imdadın şerafet</span></strong></p><p><strong><span style="color: #1300ff"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #1300ff">Allah'ım affet..</span></strong></p><p><strong><span style="color: #1300ff"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #1300ff">Sen mutlaksın,Ben ise izafet</span></strong></p><p><strong><span style="color: #1300ff"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #1300ff">Allah'ım affet..</span></strong></p><p><strong><span style="color: #1300ff"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #1300ff">Ey kudret, Ey rahmet, Ey ef'et</span></strong></p><p><strong><span style="color: #1300ff"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #1300ff">Allah'ım affet..</span></strong></p><p><strong><span style="color: #1300ff"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #1300ff">NECİP FAZIL KISAKÜREK </span> </strong></p><p><strong></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Yattığım Kaya..</strong></p><p><strong>Bu akşam o kadar durgun ki sular </strong></p><p><strong>Gömül benim gibi kedere diyor</strong></p><p><strong>İçimde maziden kalma duygular </strong></p><p><strong>Ağla geri gelmez günlere diyor</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Ey gönül ! Gidenden ümidini kes</strong></p><p><strong>Kaçan bir hayale benziyor herkes </strong></p><p><strong>Sanki kulağıma gaipten ses</strong></p><p><strong>Buluşmalar kaldı mahşere diyor</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Enginden engine koşarken rüzgar</strong></p><p><strong>Bende bir yolculuk heyecanı var</strong></p><p><strong>Yattığım kayaya çarpan dalgalar</strong></p><p><strong>Çıkıver bir sonsuz sefere diyor....</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>NECİP FAZIL KISAKÜREK</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong><span style="color: #ff13ff">Alemin küfre göre hem başı hem sonu hiç</span></strong></p><p><strong><span style="color: #ff13ff">İki yokluk arasında varlık olur mu hiç?!.." </span></strong></p><p><strong><span style="color: #ff13ff"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #ff13ff">Ben bende değilim ki ben sendeki beni sevdim</span></strong></p><p><strong><span style="color: #ff13ff">Bana senden gelen acıyı gönlüme zikreyledim..</span></strong></p><p><strong><span style="color: #ff13ff"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #ff13ff">Biz bu ilden gider olduk kalanlara selam olsun</span></strong></p><p><strong><span style="color: #ff13ff">Bizim için hayır dua kılanlara selam olsun.. </span></strong></p><p><strong><span style="color: #ff13ff"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #ff13ff"><span style="color: #6b0000">Göğsü yakut ve safir</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #ff13ff"><span style="color: #6b0000">Kapıda bir misafir</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #ff13ff"><span style="color: #6b0000">Sordum : Kimsin,nesin sen?</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #ff13ff"><span style="color: #6b0000">Dedi:şeytandan sefir!</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #ff13ff"><span style="color: #6b0000">Nefs isimli o kafir</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #ff13ff"><span style="color: #6b0000">Yüzü kapkara zifir</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #ff13ff"><span style="color: #6b0000">Elinde kös ve nefir</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #ff13ff"><span style="color: #6b0000">Sabit fikir burgusu</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #ff13ff"><span style="color: #6b0000">Dili çözülmez cifir </span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #ff13ff"><span style="color: #6b0000">Nefs isimli o kafir</span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #ff13ff"><span style="color: #6b0000"></span></span></strong></p><p><strong><span style="color: #ff13ff"><span style="color: #6b0000">NECİP FAZIL KISAKÜREK </span> Sermaye</span></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Ne var ki pazarlığa girişecek ecelle </strong></p><p><strong>Sermayem tek kelime ALLAH azze ve celle</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>NECİP FAZIL KISAKÜREK </strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hasret, post: 56540, member: 3226"] [color=#a60000][b]olmaz mı? yön yön sarılmışım ne yana baksam, sarılan olur da saran olmaz mı? kim bu yüzü çizen sanatkar ressam? geçip de aynaya soran olmaz mı? bir parçacığım ben, bütüne hasret; zaman dönedursun , o güne hasret. ruhumsa zamanın üstüne hasret ebediyet boyu bir an...olmaz mı? [/b][/color][b] [color=#1300ff]DUA Bende sıklet , sende letafet Allah'ım affet.. Latiften af bekler kesafet Allah'ım affet.. Etten kemikten kıyafet Allah'ım affet.. Şanındır fakire ziyafet Allah'ım affet.. Acize imdadın şerafet Allah'ım affet.. Sen mutlaksın,Ben ise izafet Allah'ım affet.. Ey kudret, Ey rahmet, Ey ef'et Allah'ım affet.. NECİP FAZIL KISAKÜREK [/color] Yattığım Kaya.. Bu akşam o kadar durgun ki sular Gömül benim gibi kedere diyor İçimde maziden kalma duygular Ağla geri gelmez günlere diyor Ey gönül ! Gidenden ümidini kes Kaçan bir hayale benziyor herkes Sanki kulağıma gaipten ses Buluşmalar kaldı mahşere diyor Enginden engine koşarken rüzgar Bende bir yolculuk heyecanı var Yattığım kayaya çarpan dalgalar Çıkıver bir sonsuz sefere diyor.... NECİP FAZIL KISAKÜREK [color=#ff13ff]Alemin küfre göre hem başı hem sonu hiç İki yokluk arasında varlık olur mu hiç?!.." Ben bende değilim ki ben sendeki beni sevdim Bana senden gelen acıyı gönlüme zikreyledim.. Biz bu ilden gider olduk kalanlara selam olsun Bizim için hayır dua kılanlara selam olsun.. [color=#6b0000]Göğsü yakut ve safir Kapıda bir misafir Sordum : Kimsin,nesin sen? Dedi:şeytandan sefir! Nefs isimli o kafir Yüzü kapkara zifir Elinde kös ve nefir Sabit fikir burgusu Dili çözülmez cifir Nefs isimli o kafir NECİP FAZIL KISAKÜREK [/color] Sermaye[/color] Ne var ki pazarlığa girişecek ecelle Sermayem tek kelime ALLAH azze ve celle NECİP FAZIL KISAKÜREK [/b] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Çocuk Gemisi
Çocuk Çocuğa Muhabbet
Necip fazıldan ...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…