Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Neden Ben?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elif_Gibi" data-source="post: 108706" data-attributes="member: 6253"><p><strong><em><span style="font-size: 12px"><span style="color: #002060">Efsane Wimbledon'un ilk zenci Şampiyonu Arthur Ashe kan naklinden kaptığı AIDS'den ölüm</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-size: 12px"><span style="color: #002060">döşeğindeydi.. </span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-size: 12px"><span style="color: #002060"></span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-size: 12px"><span style="color: #002060"></span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-size: 12px"><span style="color: #002060"></span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-size: 12px"><span style="color: #002060"></span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-size: 12px"><span style="color: #002060"></span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-size: 12px"><span style="color: #002060">Hayranlarından biri sordu.. 'Tanrı böylesine kötü bir hastalık için neden seni seçti?' </span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-size: 12px"><span style="color: #002060"></span></span></em></strong></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><em><span style="color: #002060">Arthur Ashe cevap verdi.. </span></em></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><em><span style="color: #002060"></span></em></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><em><span style="color: #002060">'Tüm dünyada 50 milyon çocuk tenis oynamaya başlar, 5 milyonu tenis oynamayı öğrenir, 500 bini</span></em></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><em><span style="color: #002060">profesyonel tenisçi olur, 50 bini yarışmalara girer, 5 bini büyük turnuvalara erişir, 50'si Wimbledon'a</span></em></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><em><span style="color: #002060">kadar gelir, 4'ü yarı finale, 2'si finale kalır. Elimde şampiyonluk kupasını tutarken Tanrı'ya 'Neden ben?'</span></em></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><em><span style="color: #002060">diye hiç sormadım. Şimdi sancı çekerken, Tanrı'ya nasıl 'Niye ben?' derim?. </span></em></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><em><span style="color: #002060"></span></em></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><em><span style="color: #002060">Mutluluk insanı tatlı yapar. Başarı ışıltılı.. Zorluklar güçlü.. Hüzün insanı insan yapar, yenilgi mütevazı..</span></em></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><em><span style="color: #002060">Tanrı'ya asla 'Neden ben' diye sormayın. </span></em></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><strong><em><span style="color: #002060"></span></em></strong></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #f79646"><strong><em><span style="color: #002060">Ne olacaksa olur. </span></em></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #f79646"><strong><em></em></strong></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elif_Gibi, post: 108706, member: 6253"] [B][I][SIZE=3][COLOR=#002060]Efsane Wimbledon'un ilk zenci Şampiyonu Arthur Ashe kan naklinden kaptığı AIDS'den ölüm döşeğindeydi.. [/COLOR][/SIZE][/I][/B] [B][I][SIZE=3][COLOR=#002060]Hayranlarından biri sordu.. 'Tanrı böylesine kötü bir hastalık için neden seni seçti?' [/COLOR][/SIZE][/I][/B] [SIZE=3][B][I][COLOR=#002060]Arthur Ashe cevap verdi.. [/COLOR][/I][/B][/SIZE] [SIZE=3][B][I][COLOR=#002060]'Tüm dünyada 50 milyon çocuk tenis oynamaya başlar, 5 milyonu tenis oynamayı öğrenir, 500 bini profesyonel tenisçi olur, 50 bini yarışmalara girer, 5 bini büyük turnuvalara erişir, 50'si Wimbledon'a kadar gelir, 4'ü yarı finale, 2'si finale kalır. Elimde şampiyonluk kupasını tutarken Tanrı'ya 'Neden ben?' diye hiç sormadım. Şimdi sancı çekerken, Tanrı'ya nasıl 'Niye ben?' derim?. [/COLOR][/I][/B][/SIZE] [SIZE=3][B][I][COLOR=#002060]Mutluluk insanı tatlı yapar. Başarı ışıltılı.. Zorluklar güçlü.. Hüzün insanı insan yapar, yenilgi mütevazı.. Tanrı'ya asla 'Neden ben' diye sormayın. [/COLOR][/I][/B][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#f79646][B][I][COLOR=#002060]Ne olacaksa olur. [/COLOR] [/I][/B][/COLOR][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Neden Ben?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…