Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Neden gönül kapını aralamadın, sessizce ağladın!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 225671" data-attributes="member: 1005472"><p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif][/FONT] </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Belki de ben seni hakkıyla anlayamadım</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ruhunun bizarlığında hiç soluklanmadım, yıllardır kayıpları yaşadım</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Sen, feda olmayı anbean yaşayarak kalbi dirliğime sessizce gül-i nihal bıraktın</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ben ise hoyrattım, nefes nefese emellerim için yaşadım, ne söylediğini hiç anlamadım</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Oysa ki hakikatimdin, tecdi edilen ferdin</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ne vakit yalnız kalsam, imdadıma yetişen ahenktin, şevktin, fevktin</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Neden içimde ki gelgitleri nizam edemedim, niçin nefsanilik içindeydim bilemedim</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Şevkattin, hamiyettin, haysiyettin, sadakat için timsaldin, ben ise bir girdap içindeydim</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ne zaman yüzüne baksam, sürur vardı</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Arlaşan halinden tebarüz eden edep bir başkaydı, vuslata tabi olan manaydı</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Yıllarca susmuştun, sabrı hicranla yudumlamıştın, ne biliyorsan yaşayan bir endamdın</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Neden yıllardır hak ve hukuku ihmal eden bir can olarak yaşadım sessizliğinle farkındaydım</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Azim sendeydi, kanaat zaten kalbinleydi</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Sabır yumağı muvazene için nefesinin ilmiğinde fevkalade bir mihekti</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Hakkıyla ne umutların yeşerdi, ne de beklentilerin sefil halimden neşet ederek filizlendi</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Sen, gülün mahzunluğunda anlamlaşan bir hicrandın ve hüzün o sessiz çığlığında namdı</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Gözyaşlarını gizlerdir, şahit olmamı hiç istemezdin</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Her nedense adavetim ve hiddetin içinde rezilleşmeme ziyadesiyle kapı aralardın</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Suallerim karşısında o vakitler susardın ve içini çekerek başka yerlerden umut arardın</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Neden bu cehdini, fedalaşan feyzini, sürur içinde nöbetleşen o hicranlı halini hiç anlamadım</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Mustafa CİLASUN</em></span>[/FONT]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 225671, member: 1005472"] [CENTER][FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Belki de ben seni hakkıyla anlayamadım[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ruhunun bizarlığında hiç soluklanmadım, yıllardır kayıpları yaşadım[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Sen, feda olmayı anbean yaşayarak kalbi dirliğime sessizce gül-i nihal bıraktın[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ben ise hoyrattım, nefes nefese emellerim için yaşadım, ne söylediğini hiç anlamadım[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Oysa ki hakikatimdin, tecdi edilen ferdin[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ne vakit yalnız kalsam, imdadıma yetişen ahenktin, şevktin, fevktin[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Neden içimde ki gelgitleri nizam edemedim, niçin nefsanilik içindeydim bilemedim[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Şevkattin, hamiyettin, haysiyettin, sadakat için timsaldin, ben ise bir girdap içindeydim[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ne zaman yüzüne baksam, sürur vardı[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Arlaşan halinden tebarüz eden edep bir başkaydı, vuslata tabi olan manaydı[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Yıllarca susmuştun, sabrı hicranla yudumlamıştın, ne biliyorsan yaşayan bir endamdın[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Neden yıllardır hak ve hukuku ihmal eden bir can olarak yaşadım sessizliğinle farkındaydım[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Azim sendeydi, kanaat zaten kalbinleydi[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Sabır yumağı muvazene için nefesinin ilmiğinde fevkalade bir mihekti[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Hakkıyla ne umutların yeşerdi, ne de beklentilerin sefil halimden neşet ederek filizlendi[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Sen, gülün mahzunluğunda anlamlaşan bir hicrandın ve hüzün o sessiz çığlığında namdı[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Gözyaşlarını gizlerdir, şahit olmamı hiç istemezdin[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Her nedense adavetim ve hiddetin içinde rezilleşmeme ziyadesiyle kapı aralardın[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Suallerim karşısında o vakitler susardın ve içini çekerek başka yerlerden umut arardın[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Neden bu cehdini, fedalaşan feyzini, sürur içinde nöbetleşen o hicranlı halini hiç anlamadım[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Mustafa CİLASUN[/I][/SIZE][/FONT][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Neden gönül kapını aralamadın, sessizce ağladın!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…