Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Neden suçladın, yargılayıp uzaklaştın!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 219815" data-attributes="member: 1005472"><p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif][/FONT] </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Ne yapmıştım, sessizliğin ahenginde farka koşan bir nefestim</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Ne vakit ruhum inhisara abat olup, hıçkırıkları bir bir aralasa o vakit yanardım</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Kimseye yük olmamak için azimle çabalar, nazarlarımı kaçırırdım, hiç anlamadın</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Biran baktın, alaycı bir tebessümle yüreğime sancıyı bıraktın, kalbimi dağlamıştın</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Neydi benim suçum, manaya mücerret olmak değildi korkum</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Sabrın ilgasında, şekliyetten uzak bir vahada nasibin hicran sadasıyla yol alırdım</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Neyi ne zaman düşünmeliyim ve içinden çıkılması müşkül düğümleri çözmeliydim</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Buydu be sızım ve kanatin pervazlarında nefes nefese kaldığım hüzünlü adımlarım</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Bazen özlem duyardım, düşlerin kanatlarında ve sızılarımla</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Mis gibi kokan çiçeklerin şevki umutlarında, bin bir gayretle öten kuşlar figanıyla</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Ne gücün vardı ve ne de farkı fark ettiren irfanım yanıbaşımdaydı, kalbim yalnızdı</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Sessizliğin derinliğinde beklediğim bir umut vardı, bazen ruhumu okşayan senaydı</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Bizim çocukluğumuz şımartılmaya hiç fırsat bırakmazdı</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Her nedense vakar ve kemaliyet sükutun vecdinde aranan bir sevdalı yar ve ardı</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>İhsan için, faziletli olmak elbette ki ibratli bir seçim, nefsin terbiyesi edebi esindi</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Adab-ı muaşeret bilinmezse ne büyük fakirlik ve nasipsizlik olarak dillenen farktı</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Seni suçlamıyorum, sadece başımı önüme eğip ağırlaşıyorum</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Öncelikle dinlemeyi bilmek ve tahammül etmeyi becermek hal ehlinin işi olamaz</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>İnsansa eğer manasından yoksun kalamaz, nefsini telakkilerin hışmına bırakamaz</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Bedelsiz sızlanmak ve yakarmak bir kalp için deva olamaz, aşk haksız yaşanamaz</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Mustafa CİLASUN</strong></em></span>[/FONT]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 219815, member: 1005472"] [CENTER][FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Ne yapmıştım, sessizliğin ahenginde farka koşan bir nefestim[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Ne vakit ruhum inhisara abat olup, hıçkırıkları bir bir aralasa o vakit yanardım[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Kimseye yük olmamak için azimle çabalar, nazarlarımı kaçırırdım, hiç anlamadın[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Biran baktın, alaycı bir tebessümle yüreğime sancıyı bıraktın, kalbimi dağlamıştın[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Neydi benim suçum, manaya mücerret olmak değildi korkum[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Sabrın ilgasında, şekliyetten uzak bir vahada nasibin hicran sadasıyla yol alırdım[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Neyi ne zaman düşünmeliyim ve içinden çıkılması müşkül düğümleri çözmeliydim[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Buydu be sızım ve kanatin pervazlarında nefes nefese kaldığım hüzünlü adımlarım[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Bazen özlem duyardım, düşlerin kanatlarında ve sızılarımla[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Mis gibi kokan çiçeklerin şevki umutlarında, bin bir gayretle öten kuşlar figanıyla[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Ne gücün vardı ve ne de farkı fark ettiren irfanım yanıbaşımdaydı, kalbim yalnızdı[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Sessizliğin derinliğinde beklediğim bir umut vardı, bazen ruhumu okşayan senaydı[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Bizim çocukluğumuz şımartılmaya hiç fırsat bırakmazdı[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Her nedense vakar ve kemaliyet sükutun vecdinde aranan bir sevdalı yar ve ardı[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]İhsan için, faziletli olmak elbette ki ibratli bir seçim, nefsin terbiyesi edebi esindi[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Adab-ı muaşeret bilinmezse ne büyük fakirlik ve nasipsizlik olarak dillenen farktı[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Seni suçlamıyorum, sadece başımı önüme eğip ağırlaşıyorum[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Öncelikle dinlemeyi bilmek ve tahammül etmeyi becermek hal ehlinin işi olamaz[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]İnsansa eğer manasından yoksun kalamaz, nefsini telakkilerin hışmına bırakamaz[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Bedelsiz sızlanmak ve yakarmak bir kalp için deva olamaz, aşk haksız yaşanamaz[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Mustafa CİLASUN[/B][/I][/SIZE][/FONT][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Neden suçladın, yargılayıp uzaklaştın!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…