Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Nedenlerden mi kaçıyorum, niye ağlıyorum!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 239215" data-attributes="member: 1005472"><p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif][/FONT] </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Suya hasret kalmış bir toprak misaliyim</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Sanki sahranın sukut ettirdiği bir vehimle avara bir haldeyim, niye böyleyim</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Neyi ve nasıl bir merakla düşünmeliyim, kaybolmuş nefeslerin sanki takipçisiyim</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Neden fikretmeyi hakkıyla beceremiyorum, ne derlere sığınıp biçareliği yaşıyorum</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Ufkum mu kapalı, umutlarım mı sancılı</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Hangi fidanı diksem, hicran ile nazar etsem, toprağı ah ile düşünsem içim kaygılı</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Kimler bu bezgin halimden davacı hangi lahzada kaygılarım saklı ve neden manalı</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Kalbi yakarışlarım,geceden sabaha ağıtlarım, sabırlı soluklarım bu sinemde gamlı</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Perdeleri açıyor ve sokağa bakıyorum</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Gelen ve geçenin adımlarında ne arıyorum, niçin kalbi buruk olduğuna acıyorum</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Simalarında tebessümün izine rastlamıyorum, o berduşun ahına ibretle bakıyorum</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Hangi çığlığın meyanında umut arıyorum, suskun sokakları sinemde mi taşıyorum</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Kimler geçmedi ki bu yollardan gam ile</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Nasıl bir vecdin firkatine kani olmuş bir derviş edası ki ruhumu okşuyor esiniyle</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Yine hicran sökün ediyor yüreğimde, nasıl bir fırtına ki içimi acıtıyor sessizliğiyle</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Ne sakiyi görüyorum, ne de yolsuzlaşan umutları hakkıyla derliyorum, acizliğimle</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Şairin kalbi sayfalarında bir gam var</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Her nefesinde yorulmayan ve yalnız bırakmayan bir hicran sanki nar-ı aşkı saklar</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Ne vakit gözyaşı aksa, içimi titreten o an haşyetin meftun alini yaşatsa kim bakar</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Ey seyr-i sukut halini koruyan yar, edebin en münbit şahikasını kalbe aşkla koyar</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Mustafa CİLASUN</strong></em></span>[/FONT]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 239215, member: 1005472"] [CENTER][FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Suya hasret kalmış bir toprak misaliyim[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Sanki sahranın sukut ettirdiği bir vehimle avara bir haldeyim, niye böyleyim[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Neyi ve nasıl bir merakla düşünmeliyim, kaybolmuş nefeslerin sanki takipçisiyim[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Neden fikretmeyi hakkıyla beceremiyorum, ne derlere sığınıp biçareliği yaşıyorum[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Ufkum mu kapalı, umutlarım mı sancılı[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Hangi fidanı diksem, hicran ile nazar etsem, toprağı ah ile düşünsem içim kaygılı[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Kimler bu bezgin halimden davacı hangi lahzada kaygılarım saklı ve neden manalı[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Kalbi yakarışlarım,geceden sabaha ağıtlarım, sabırlı soluklarım bu sinemde gamlı[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Perdeleri açıyor ve sokağa bakıyorum[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Gelen ve geçenin adımlarında ne arıyorum, niçin kalbi buruk olduğuna acıyorum[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Simalarında tebessümün izine rastlamıyorum, o berduşun ahına ibretle bakıyorum[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Hangi çığlığın meyanında umut arıyorum, suskun sokakları sinemde mi taşıyorum[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Kimler geçmedi ki bu yollardan gam ile[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Nasıl bir vecdin firkatine kani olmuş bir derviş edası ki ruhumu okşuyor esiniyle[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Yine hicran sökün ediyor yüreğimde, nasıl bir fırtına ki içimi acıtıyor sessizliğiyle[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Ne sakiyi görüyorum, ne de yolsuzlaşan umutları hakkıyla derliyorum, acizliğimle[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Şairin kalbi sayfalarında bir gam var[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Her nefesinde yorulmayan ve yalnız bırakmayan bir hicran sanki nar-ı aşkı saklar[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Ne vakit gözyaşı aksa, içimi titreten o an haşyetin meftun alini yaşatsa kim bakar[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Ey seyr-i sukut halini koruyan yar, edebin en münbit şahikasını kalbe aşkla koyar[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Mustafa CİLASUN[/B][/I][/SIZE][/FONT][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Nedenlerden mi kaçıyorum, niye ağlıyorum!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…