Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
NeFeSiMDiN oYSaKİ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="55" data-source="post: 1401" data-attributes="member: 46"><p>Senin olmadigin bir sehirde... </p><p>Yangini olmadigin bir kalpte... </p><p>Nefesi olmadigin bir bedende... </p><p>Hayat devam ediyor !!! </p><p>Sadece yasadigindan ve yasattigindan ibarettir hayat !!!Her biten gün basliyacak yeni bir günün habercisidir !Tipki sevdalar gibi... </p><p>Biri gelir...Biri gider... </p><p>Gelen gideni aratir derler ama ...Gelen gidenden daha yürekli cikar !!! </p><p> </p><p>Ben günesi umutla ugurluyorum ki geceye,umutlarimla tekrar dogsun diye !!!Seni gözyaslarimla birlikte akan nefretimle ugurladim! </p><p>Her damlada haketmedigin beni ve benligimi senden geri alabileyim diye !!!! </p><p> </p><p>Birdaha dönme diye....... </p><p>Dönmeyi düsünme diye....... </p><p>Döndügünde beni degil </p><p>nefrete susamis gözlerimi görecegini bil diye....... </p><p>Kavra...düsünme...niye diye sorma diye.... </p><p> </p><p>Bedenim sensizde nefes alicak !!!!!Dünya sensizde dönecek ...dönecek unutma !!!Ve yüregine...ellerine...gözlerine söylüyorum </p><p>dinle... </p><p>n.e.f.r.e.t.i.m.s.i.n </p><p>Oysa ki..... </p><p>n.e.f.e.s.i.m.d.i.n !!!..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="55, post: 1401, member: 46"] Senin olmadigin bir sehirde... Yangini olmadigin bir kalpte... Nefesi olmadigin bir bedende... Hayat devam ediyor !!! Sadece yasadigindan ve yasattigindan ibarettir hayat !!!Her biten gün basliyacak yeni bir günün habercisidir !Tipki sevdalar gibi... Biri gelir...Biri gider... Gelen gideni aratir derler ama ...Gelen gidenden daha yürekli cikar !!! Ben günesi umutla ugurluyorum ki geceye,umutlarimla tekrar dogsun diye !!!Seni gözyaslarimla birlikte akan nefretimle ugurladim! Her damlada haketmedigin beni ve benligimi senden geri alabileyim diye !!!! Birdaha dönme diye....... Dönmeyi düsünme diye....... Döndügünde beni degil nefrete susamis gözlerimi görecegini bil diye....... Kavra...düsünme...niye diye sorma diye.... Bedenim sensizde nefes alicak !!!!!Dünya sensizde dönecek ...dönecek unutma !!!Ve yüregine...ellerine...gözlerine söylüyorum dinle... n.e.f.r.e.t.i.m.s.i.n Oysa ki..... n.e.f.e.s.i.m.d.i.n !!!.. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
NeFeSiMDiN oYSaKİ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…