link ekleyim dedim olmadı
genc_kalem Okumak,Yaþamaktýr 12 Ara 2009 #2 Nefs ile İlgili Sözler - Diğer (yan taraftaki yazıya tıklamanız yeterli) buradan izleyebilirsiniz. Çok güzel bir video gerçekten.Allah hazırlayanlardan razı olsun.Selam ve dua ile..
Nefs ile İlgili Sözler - Diğer (yan taraftaki yazıya tıklamanız yeterli) buradan izleyebilirsiniz. Çok güzel bir video gerçekten.Allah hazırlayanlardan razı olsun.Selam ve dua ile..
memluk Hatim Sorumlusu 12 Ara 2009 #3 allah razı olsun ben yapamamıştım üzüldüm şimdi görünce sevindim allah yar ve yardımcınız olsun..
genc_kalem Okumak,Yaþamaktýr 12 Ara 2009 #4 memluk' Alıntı: allah razı olsun ben yapamamıştım üzüldüm şimdi görünce sevindim allah yar ve yardımcınız olsun.. Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun. Rabbim Cümlemizin yar ve yardımcısı olsun. Selam ve dua ile..
memluk' Alıntı: allah razı olsun ben yapamamıştım üzüldüm şimdi görünce sevindim allah yar ve yardımcınız olsun.. Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun. Rabbim Cümlemizin yar ve yardımcısı olsun. Selam ve dua ile..
genc_kalem Okumak,Yaþamaktýr 12 Ara 2009 #5 Rabbim Cümlemizin yar ve yardımcısı olsun. Selam ve dua ile..