Normal
Allah’ım! Ne olur beni bana bırakma!Ya Ğaffâr! Ya Ğaffâr!Sen ki günahkâr kullarını affetmeyi seversin. Bağışlamak senin ululuğunun şanındandır. Beni ve bütün günahkâr mümin kardeşlerimi affet…Ya Tevvâb! Ya Tevvâb! Ya Tevvâb!Sen tövbeleri kabul edensin. Ben defalarca senin çizdiğin sınırları çiğnedim, Sana isyan ettim… Şimdi, acizliğimi ve Senin büyüklüğünü itiraf ile kapına geldim. Yapmış olduğum günahlardan bin pişman, perişan, harabe bir gönülle Sana yalvarıyorum;Beni, anamı babamı ve bütün inananları affet, tövbelerimizi yüce dergâhında kabul eyle…
Allah’ım! Ne olur beni bana bırakma!
Ya Ğaffâr! Ya Ğaffâr!
Sen ki günahkâr kullarını affetmeyi seversin. Bağışlamak senin ululuğunun şanındandır. Beni ve bütün günahkâr mümin kardeşlerimi affet…
Ya Tevvâb! Ya Tevvâb! Ya Tevvâb!
Sen tövbeleri kabul edensin. Ben defalarca senin çizdiğin sınırları çiğnedim, Sana isyan ettim… Şimdi, acizliğimi ve Senin büyüklüğünü itiraf ile kapına geldim. Yapmış olduğum günahlardan bin pişman, perişan, harabe bir gönülle Sana yalvarıyorum;
Beni, anamı babamı ve bütün inananları affet, tövbelerimizi yüce dergâhında kabul eyle…