Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Nerde ansam sinem gamda ve hicrandadır!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 236690" data-attributes="member: 1005472"><p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif][/FONT] </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Nasıl bir sevdanın lahzasında yanmaktayım</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Kalbime hasreti zerk ederek nefesimi daraltan, ruhumu esaret içinde bırakan, anmaktayım</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Hangi şerabı içsem, serabın sahrasında eğleşip perişanlığıma nazar etsem ağlarım</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Nerde bu vicdanım, sinemi dağlayan yadettiğim solmayan şarkım, ah yine hicrandayım</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Artık sukunet istiyor aklım, durmayan yaşım</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Afakımı hıçkırtan bin hüzün içinde katmerleşen sancım, suhuma ısrırap yaşatan tacım</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Nerdesin, hangi iklimin nidasında ağlayansın, ruhunun bizarlığında yaşayanmısın</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Gel gör artık bu betbin halimi, dinmeyen melalimi, içimi titreten ve eriten hasretini, ansın</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Bak laleler soldu, dallar yapraklarını bıraktı</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Umman sinemde durmayan bir firaktı, sessizliğin ne kadar elem bahşeden bir meraktı</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ne zaman kalemi alsam, kitapların sayfalarına dalıp uzleti kalbime taşısam neler olacaktı</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Onca afatlar kalbim için ne muazzam bir farktı, dinmeyen dalgalar misali ağtatan aşktı</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>İşte soldum heran gidiyorum, nereye biliyorum</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Boğazım kuruyor, içim burkuluyor, nazarlar hicran içinde ğerişanlık yaşatıyor eriyorum</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Hangi dalı tutsam, toprağın sessizliğinde ki manayı sinemde yaşasam sukut ile ağlıyorum</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Dağların yamacında şimdi ne arıyorum, uçsuz buçaksız vadilerde yadederek hıçkırıyorum</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ne kadar içim sızlasa, gözlerim yaşına kansa</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Sakın sen bu benbinliğime şahit olma, üzülüp biran bile ağlama, süruru kalbinde yaşa</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Bir virane mesabesinde lisan-ı halimi yadederek hasretin içime bıratığı firkatin aşkını anla</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Her ikidünyanın saadetini sevdanın vecdiyle, inşirahın kadriyle kalbinde ki ülfetle yaşa</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Mustafa CİLASUN</em></span>[/FONT]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 236690, member: 1005472"] [CENTER][FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Nasıl bir sevdanın lahzasında yanmaktayım[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Kalbime hasreti zerk ederek nefesimi daraltan, ruhumu esaret içinde bırakan, anmaktayım[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Hangi şerabı içsem, serabın sahrasında eğleşip perişanlığıma nazar etsem ağlarım[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Nerde bu vicdanım, sinemi dağlayan yadettiğim solmayan şarkım, ah yine hicrandayım[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Artık sukunet istiyor aklım, durmayan yaşım[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Afakımı hıçkırtan bin hüzün içinde katmerleşen sancım, suhuma ısrırap yaşatan tacım[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Nerdesin, hangi iklimin nidasında ağlayansın, ruhunun bizarlığında yaşayanmısın[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Gel gör artık bu betbin halimi, dinmeyen melalimi, içimi titreten ve eriten hasretini, ansın[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Bak laleler soldu, dallar yapraklarını bıraktı[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Umman sinemde durmayan bir firaktı, sessizliğin ne kadar elem bahşeden bir meraktı[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ne zaman kalemi alsam, kitapların sayfalarına dalıp uzleti kalbime taşısam neler olacaktı[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Onca afatlar kalbim için ne muazzam bir farktı, dinmeyen dalgalar misali ağtatan aşktı[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]İşte soldum heran gidiyorum, nereye biliyorum[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Boğazım kuruyor, içim burkuluyor, nazarlar hicran içinde ğerişanlık yaşatıyor eriyorum[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Hangi dalı tutsam, toprağın sessizliğinde ki manayı sinemde yaşasam sukut ile ağlıyorum[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Dağların yamacında şimdi ne arıyorum, uçsuz buçaksız vadilerde yadederek hıçkırıyorum[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ne kadar içim sızlasa, gözlerim yaşına kansa[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Sakın sen bu benbinliğime şahit olma, üzülüp biran bile ağlama, süruru kalbinde yaşa[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Bir virane mesabesinde lisan-ı halimi yadederek hasretin içime bıratığı firkatin aşkını anla[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Her ikidünyanın saadetini sevdanın vecdiyle, inşirahın kadriyle kalbinde ki ülfetle yaşa[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Mustafa CİLASUN[/I][/SIZE][/FONT][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Nerde ansam sinem gamda ve hicrandadır!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…