Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Nerde bu aklım, vicdanın sesini neden anlayamadım!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 221775" data-attributes="member: 1005472"><p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif][/FONT] </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Demek ki çok avundum ve aldanmaların hazin yolunda uyukladım</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ah bilsem ki neleri sayıkladım, düşleri neden umutlara bulaştırdım</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Neden bitmez bu hülyalarım ben hangi mecrada yolumu bulacağım</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Neleri unutmayacaktım ruhuma bahşedilen aşkı nasıl anlayacaktım</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Sokaklar çok sakin ve şevksiz miskinliği aşikar eğliyor, neler diyor</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ötmeyen kuşlar nasıl bir sancıyla figan ediyor, boynunu büküyor</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Sessiz gönüllerin hicranı niye dinmiyor, açık denizleri çok özlüyor</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Gecelerden akseden bu suskun çığlık, kalbime aşk sancılarını ekiyor</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Baktığım ner nefesin insicamını tarkmayı dilerim gönülden isterim</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>İnsaniyet adına ne mevcutsa, hiç sakınmadan feda olmayı yeğlerim</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Aklıma gelir feryar edenler, gönlünün senasını gizleyenler ne derim</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Bugün yine bir burukluk içindeyim, kalbimine sahibine ne söylerim</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Zavallı bir çocuk bakınıyordu, ağzı kurumuş haylice su aranıyordu</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Kırılmış musluklar akmıyordu, şadırvanların o melali yalvarıyordu</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ne oldu bize, kırıp dökmek mi geliyor işimize bilmem edep neyimize</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Hüzün var içimde, dinmeyen bir sızı başlıyor kalbimde, titretmeyle</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Sokaklar sahipsiz mi sanılacak, hak hukuk kimin nefesini kurtaracak</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Neden mahkumlar kader mahkumu sayılacak, akıl ve irade ne olacak</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Hep suçluluk nasip ve bahtın terekesinde mi aranacak ve avunulacak</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Hangi yük, sahibinden habersiz olarak, gönül ikliminde manalaşacak</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Mustafa CİLASUN</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 221775, member: 1005472"] [CENTER][FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Demek ki çok avundum ve aldanmaların hazin yolunda uyukladım[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ah bilsem ki neleri sayıkladım, düşleri neden umutlara bulaştırdım[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Neden bitmez bu hülyalarım ben hangi mecrada yolumu bulacağım[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Neleri unutmayacaktım ruhuma bahşedilen aşkı nasıl anlayacaktım[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Sokaklar çok sakin ve şevksiz miskinliği aşikar eğliyor, neler diyor[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ötmeyen kuşlar nasıl bir sancıyla figan ediyor, boynunu büküyor[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Sessiz gönüllerin hicranı niye dinmiyor, açık denizleri çok özlüyor[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Gecelerden akseden bu suskun çığlık, kalbime aşk sancılarını ekiyor[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Baktığım ner nefesin insicamını tarkmayı dilerim gönülden isterim[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]İnsaniyet adına ne mevcutsa, hiç sakınmadan feda olmayı yeğlerim[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Aklıma gelir feryar edenler, gönlünün senasını gizleyenler ne derim[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Bugün yine bir burukluk içindeyim, kalbimine sahibine ne söylerim[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Zavallı bir çocuk bakınıyordu, ağzı kurumuş haylice su aranıyordu[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Kırılmış musluklar akmıyordu, şadırvanların o melali yalvarıyordu[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ne oldu bize, kırıp dökmek mi geliyor işimize bilmem edep neyimize[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Hüzün var içimde, dinmeyen bir sızı başlıyor kalbimde, titretmeyle[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Sokaklar sahipsiz mi sanılacak, hak hukuk kimin nefesini kurtaracak[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Neden mahkumlar kader mahkumu sayılacak, akıl ve irade ne olacak[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Hep suçluluk nasip ve bahtın terekesinde mi aranacak ve avunulacak[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Hangi yük, sahibinden habersiz olarak, gönül ikliminde manalaşacak[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Mustafa CİLASUN[/I][/SIZE][/FONT] [/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Nerde bu aklım, vicdanın sesini neden anlayamadım!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…