Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Nerdesin???
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="nurunalanur" data-source="post: 102050" data-attributes="member: 6082"><p></p><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: black"><strong>NERDESİN?</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: right"></p> <p style="text-align: right"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: black"><strong>Kardeşim dedim, </strong></span></span></span></p> <p style="text-align: right"><em><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: black"><strong>Acılarıma da kardeş olur musun?</strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: right"></p><p></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><strong>Kardeşim, benim; gözümün ışığı, canımın yarısı, hâldaşım, gönüldaşım, arkadaşım... Seninle aynı yerde merhaba dedik dünyaya... Bir anne ve bir babamız vardı... Biz bir bütündük, gözyaşımız ayrı akmaz, yüzümüz ayrı gülmezdi. Sevincimiz hiçbir zaman birimize ait olmamıştı, hüznümüz gibi... Sana hastalık dokunduğunda ben hâlsizleşir, sabahlara kadar uykusuz kalırdım. Ateşin beni de sarar, benim de iştahımı keserdi.</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: black"><strong>Ya şimdi? </strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: black"><strong> <span style="font-family: 'Times New Roman'">Bazen yanyana olduğumuz hâlde, ben, bir ucundayım dünyanın sen bir ucunda... Feryadım sana ulaşmaz oldu, gözyaşım sana dokunmaz oldu, ateşim seni sarmaz, gönlüm seni ısıtmaz oldu. Nerdesin sen? </span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: black"><strong> <span style="font-family: 'Times New Roman'">Ben dağbaşında, ayazda üşürken; </span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: black"><strong> <span style="font-family: 'Times New Roman'">Ben, diğer kardeşlerimizi sırtlanmış ak karlar içine gömerken, </span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: black"><strong> <span style="font-family: 'Times New Roman'">Ben, bacılarımıza musallat olmuş, kara sinekleri kovmaya çalışırken, </span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: black"><strong> <span style="font-family: 'Times New Roman'">Annem-babam gözlerimizin önünde yerlere düşerken, </span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: black"><strong> <span style="font-family: 'Times New Roman'">Kolum kanadım taşlarla kırılırken, </span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: black"><strong> <span style="font-family: 'Times New Roman'">Üzerimize kan, bomba, nefret, düşman yağarken, </span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: black"><strong> <span style="font-family: 'Times New Roman'">Ben, oğuklarda, izbelerde nöbet tutarken, </span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: black"><strong> <span style="font-family: 'Times New Roman'">Gözyaşıyla yıkadığım, kapkara geceleri ağartmaya çalıştığım seherlerde boynum bükük beklerken, </span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: black"><strong> <span style="font-family: 'Times New Roman'">Herkesin binler olup üzerime yağdığı anlarda, bir başıma, göğsümün en ulaşılmaz yeriyle onları karşılamaya çalışırken, </span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: black"><strong> <span style="font-family: 'Times New Roman'">Nerdesin sen? </span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: black"><strong> <span style="font-family: 'Times New Roman'">Komşun değil, kardeşin aç, nerdesin sen? </span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: black"><strong> <span style="font-family: 'Times New Roman'">Bizden değilsen, kimdensin sen? </span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: black"><strong> <span style="font-family: 'Times New Roman'">Kaskatı çağ, seni de mi yuttu? Göğü kaplayan çığlıklarım, sana mı ulaşamadı? Yüreğim lime lime olurken, senin üzerine de bir damla sıçramadı mı? </span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: black"><strong> <span style="font-family: 'Times New Roman'">Binlerce masum kardeşinin boğazlandığı bir dünyada, senin eteklerin temiz mi kaldı? </span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: black"><strong> <span style="font-family: 'Times New Roman'">Sen temiz misin? </span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: black"><strong> <span style="font-size: 12px">Yoksa kardeşinin kanında boğuldun da habersiz misin?</span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: black"><strong>Bütün düşmanlarım burada, sen nerdesin? </strong></span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nurunalanur, post: 102050, member: 6082"] [I][FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [CENTER][FONT=Times New Roman][FONT=Century Gothic][COLOR=black][B]NERDESİN?[/B][/COLOR][/FONT][/FONT][/CENTER] [RIGHT][FONT=Times New Roman][FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Century Gothic][COLOR=black][B]Kardeşim dedim, [/B][/COLOR][/FONT][/FONT] [I][FONT=Times New Roman][FONT=Century Gothic][COLOR=black][B]Acılarıma da kardeş olur musun?[/B][/COLOR][/FONT][/FONT][/I] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/RIGHT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=black][B]Kardeşim, benim; gözümün ışığı, canımın yarısı, hâldaşım, gönüldaşım, arkadaşım... Seninle aynı yerde merhaba dedik dünyaya... Bir anne ve bir babamız vardı... Biz bir bütündük, gözyaşımız ayrı akmaz, yüzümüz ayrı gülmezdi. Sevincimiz hiçbir zaman birimize ait olmamıştı, hüznümüz gibi... Sana hastalık dokunduğunda ben hâlsizleşir, sabahlara kadar uykusuz kalırdım. Ateşin beni de sarar, benim de iştahımı keserdi.[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Century Gothic][COLOR=black][B]Ya şimdi? [/B][/COLOR][/FONT][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=black][B][FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Times New Roman]Bazen yanyana olduğumuz hâlde, ben, bir ucundayım dünyanın sen bir ucunda... Feryadım sana ulaşmaz oldu, gözyaşım sana dokunmaz oldu, ateşim seni sarmaz, gönlüm seni ısıtmaz oldu. Nerdesin sen? [/FONT][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=black][B][FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Times New Roman]Ben dağbaşında, ayazda üşürken; [/FONT][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=black][B][FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Times New Roman]Ben, diğer kardeşlerimizi sırtlanmış ak karlar içine gömerken, [/FONT][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=black][B][FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Times New Roman]Ben, bacılarımıza musallat olmuş, kara sinekleri kovmaya çalışırken, [/FONT][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=black][B][FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Times New Roman]Annem-babam gözlerimizin önünde yerlere düşerken, [/FONT][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=black][B][FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Times New Roman]Kolum kanadım taşlarla kırılırken, [/FONT][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=black][B][FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Times New Roman]Üzerimize kan, bomba, nefret, düşman yağarken, [/FONT][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=black][B][FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Times New Roman]Ben, oğuklarda, izbelerde nöbet tutarken, [/FONT][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=black][B][FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Times New Roman]Gözyaşıyla yıkadığım, kapkara geceleri ağartmaya çalıştığım seherlerde boynum bükük beklerken, [/FONT][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=black][B][FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Times New Roman]Herkesin binler olup üzerime yağdığı anlarda, bir başıma, göğsümün en ulaşılmaz yeriyle onları karşılamaya çalışırken, [/FONT][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=black][B][FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Times New Roman]Nerdesin sen? [/FONT][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=black][B][FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Times New Roman]Komşun değil, kardeşin aç, nerdesin sen? [/FONT][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=black][B][FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Times New Roman]Bizden değilsen, kimdensin sen? [/FONT][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=black][B][FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Times New Roman]Kaskatı çağ, seni de mi yuttu? Göğü kaplayan çığlıklarım, sana mı ulaşamadı? Yüreğim lime lime olurken, senin üzerine de bir damla sıçramadı mı? [/FONT][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=black][B][FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Times New Roman]Binlerce masum kardeşinin boğazlandığı bir dünyada, senin eteklerin temiz mi kaldı? [/FONT][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=black][B][FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Times New Roman]Sen temiz misin? [/FONT][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=black][B][FONT=Times New Roman] [/FONT][SIZE=3]Yoksa kardeşinin kanında boğuldun da habersiz misin?[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Century Gothic][COLOR=black][B]Bütün düşmanlarım burada, sen nerdesin? [/B][/COLOR][/FONT][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Nerdesin???
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…