Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
…“neredesin merhamet neredesin”...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ABDULLAH4" data-source="post: 248267" data-attributes="member: 1004566"><p><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: white">.</span></span></span></strong></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Her düşün biraz gerçek, her gerçeğin biraz düş olduğuna yoksa siz inanmıyor musunuz...! </span></span></span></strong></span></p><p> <span style="color: darkblue"></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Bu gece düşümde yine seni gördüm ..; </span></span></span></strong></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Yüreğinden dökülen gözyaşlarını, </span></span></span></strong></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Ağlıyordun, </span></span></span></strong></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Dayanamadım ben de ağladım </span></span></span></strong></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Seni özlüyorum dedim, </span></span></span></strong></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Gönlümce bağırdım… “neredesin merhamet”… </span></span></span></strong></span></p><p> <span style="color: darkblue"></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Yaşlı binalar arasında yürüyordum..; </span></span></span></strong></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Öksüz kalmışları, yetimleri, </span></span></span></strong></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Peygamber çiçeklerini düşlüyordum </span></span></span></strong></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Onlar aç, onlar sevgiye muhtaç </span></span></span></strong></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Sesim duyulmuyordu </span></span></span></strong></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Bağırdım... “neredesin merhamet”… </span></span></span></strong></span></p><p> <span style="color: darkblue"></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Tertemiz kalpler gömülüyordu toprağa..; </span></span></span></strong></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Gelecek düş olmaktan çıkmıştı </span></span></span></strong></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Düşümde bile(!) </span></span></span></strong></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Filistin, Bosna, Kosova, Çeçenya kan ağlıyordu </span></span></span></strong></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Yine zalimlerinde elinde </span></span></span></strong></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Müslüman ağlıyordu, </span></span></span></strong></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Bağırmak istiyordum… “neredesin merhamet”… </span></span></span></strong></span></p><p> <span style="color: darkblue"></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Diri diri karanlığa gömülenleri gördüm…; </span></span></span></strong></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Sesleniyorlardı, </span></span></span></strong></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Ey Müslüman “uyan artık” </span></span></span></strong></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Kurtar bizleri, zalimlerin elinden, </span></span></span></strong></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Elini uzatıyordu…uzanamadım </span></span></span></strong></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Yine bağırdım… “neredesin merhamet”… </span></span></span></strong></span></p><p> <span style="color: darkblue"></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Aciz yürümeye çalışan, dedelerim vardı orada…; </span></span></span></strong></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Zalimler bastonunu alıp elinden, </span></span></span></strong></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Nasıl vuruyorlardı ona </span></span></span></strong></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">And içtim o anda, </span></span></span></strong></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Zalimler bir daha yapamayacaklar diye </span></span></span></strong></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Göz yaşı içinde haykırdım </span></span></span></strong></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Bağırdım yine… “neredesin merhamet”… </span></span></span></strong></span></p><p> <span style="color: darkblue"></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Ayakta zor duran bir evde, acı bir çığlık işittim…; </span></span></span></strong></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Koştum…, genç vardı elinde silah </span></span></span></strong></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">“Hakkını helal et ana” …ağlıyordu </span></span></span></strong></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Gözlerimi tutamadım </span></span></span></strong></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Yine bağırdım… “neredesin merhamet”… </span></span></span></strong></span></p><p> <span style="color: darkblue"></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Mum ışığı gördüm, yalnızlık içinde …; </span></span></span></strong></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Küçük bacım ağlıyordu </span></span></span></strong></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Ellerini açmış sema üstüne, </span></span></span></strong></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Yalvarıyordu Allah’a, </span></span></span></strong></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Rahmetinden bize de ver diye, </span></span></span></strong></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Ağladım…ben de yalvardım, </span></span></span></strong></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Duramadım bağırdım… “neredesin merhamet”… </span></span></span></strong></span></p><p> <span style="color: darkblue"></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Yine bir bomba sesi duydum, korktum…; </span></span></span></strong></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Çığlıklar, işkenceler, </span></span></span></strong></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Bağırıyorlardı acıyla Mü’minler </span></span></span></strong></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Bir kan damladı toprağa, </span></span></span></strong></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Ben de vuruldum </span></span></span></strong></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Ninemden gözyaşı dökülüyordu, </span></span></span></strong></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Biricik yavrum diyordu </span></span></span></strong></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Yumruğumu sıktım, bir şey yapamıyordum, </span></span></span></strong></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Bağırdım… “neredesin merhamet”… </span></span></span></strong></span></p><p> <span style="color: darkblue"></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Yağmur gibi yağıyordu kurşunlar, kurşun üstüne…; </span></span></span></strong></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Bir tanesi de beni vurdu, </span></span></span></strong></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Saplandı tam kalbime </span></span></span></strong></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Kan elime damladı…düş(!) </span></span></span></strong></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Gerçek değil herhalde </span></span></span></strong></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Bir Mü’mine baktım, bir kendime, </span></span></span></strong></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Bağırdım… “neredesin merhamet”… </span></span></span></strong></span></p><p> <span style="color: darkblue"></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Birden irkildim…; </span></span></span></strong></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Anneciğim “uyan” diyordu </span></span></span></strong></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Hepsi birer rüya </span></span></span></strong></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Müslümanlar böyle acı çekmiyor dedim, </span></span></span></strong></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Gözümü açtım, etrafıma baktım, </span></span></span></strong></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Gerçek hayatı gördüm (!) </span></span></span></strong></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Düş değilmiş, Mü’minler acı çekiyor, karanlık günleri yaşıyor </span></span></span></strong></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkgreen">Elimi kaldırdım, </span></span></span></strong></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkblue"><span style="color: darkgreen">Ağlarcasına yine bağırdım…“neredesin merhamet neredesin”...</span> </span></span></span></strong></span></p><p><span style="color: darkblue"></span></p><p><span style="color: darkblue"></span></p><p><span style="color: darkblue"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkblue">alinti</span></span></span></strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ABDULLAH4, post: 248267, member: 1004566"] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=white].[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [COLOR=darkblue][B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/COLOR] [COLOR=darkblue][B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/COLOR] [COLOR=darkblue][B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/COLOR] [COLOR=darkblue][B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Her düşün biraz gerçek, her gerçeğin biraz düş olduğuna yoksa siz inanmıyor musunuz...! [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Bu gece düşümde yine seni gördüm ..; [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Yüreğinden dökülen gözyaşlarını, [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Ağlıyordun, [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Dayanamadım ben de ağladım [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Seni özlüyorum dedim, [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Gönlümce bağırdım… “neredesin merhamet”… [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Yaşlı binalar arasında yürüyordum..; [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Öksüz kalmışları, yetimleri, [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Peygamber çiçeklerini düşlüyordum [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Onlar aç, onlar sevgiye muhtaç [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Sesim duyulmuyordu [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Bağırdım... “neredesin merhamet”… [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Tertemiz kalpler gömülüyordu toprağa..; [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Gelecek düş olmaktan çıkmıştı [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Düşümde bile(!) [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Filistin, Bosna, Kosova, Çeçenya kan ağlıyordu [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Yine zalimlerinde elinde [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Müslüman ağlıyordu, [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Bağırmak istiyordum… “neredesin merhamet”… [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Diri diri karanlığa gömülenleri gördüm…; [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Sesleniyorlardı, [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Ey Müslüman “uyan artık” [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Kurtar bizleri, zalimlerin elinden, [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Elini uzatıyordu…uzanamadım [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Yine bağırdım… “neredesin merhamet”… [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Aciz yürümeye çalışan, dedelerim vardı orada…; [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Zalimler bastonunu alıp elinden, [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Nasıl vuruyorlardı ona [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]And içtim o anda, [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Zalimler bir daha yapamayacaklar diye [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Göz yaşı içinde haykırdım [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Bağırdım yine… “neredesin merhamet”… [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Ayakta zor duran bir evde, acı bir çığlık işittim…; [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Koştum…, genç vardı elinde silah [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]“Hakkını helal et ana” …ağlıyordu [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Gözlerimi tutamadım [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Yine bağırdım… “neredesin merhamet”… [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Mum ışığı gördüm, yalnızlık içinde …; [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Küçük bacım ağlıyordu [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Ellerini açmış sema üstüne, [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Yalvarıyordu Allah’a, [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Rahmetinden bize de ver diye, [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Ağladım…ben de yalvardım, [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Duramadım bağırdım… “neredesin merhamet”… [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Yine bir bomba sesi duydum, korktum…; [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Çığlıklar, işkenceler, [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Bağırıyorlardı acıyla Mü’minler [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Bir kan damladı toprağa, [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Ben de vuruldum [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Ninemden gözyaşı dökülüyordu, [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Biricik yavrum diyordu [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Yumruğumu sıktım, bir şey yapamıyordum, [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Bağırdım… “neredesin merhamet”… [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Yağmur gibi yağıyordu kurşunlar, kurşun üstüne…; [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Bir tanesi de beni vurdu, [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Saplandı tam kalbime [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Kan elime damladı…düş(!) [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Gerçek değil herhalde [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Bir Mü’mine baktım, bir kendime, [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Bağırdım… “neredesin merhamet”… [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Birden irkildim…; [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Anneciğim “uyan” diyordu [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Hepsi birer rüya [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Müslümanlar böyle acı çekmiyor dedim, [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Gözümü açtım, etrafıma baktım, [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Gerçek hayatı gördüm (!) [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Düş değilmiş, Mü’minler acı çekiyor, karanlık günleri yaşıyor [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkgreen]Elimi kaldırdım, [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkblue][COLOR=darkgreen]Ağlarcasına yine bağırdım…“neredesin merhamet neredesin”...[/COLOR] [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkblue]alinti[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
…“neredesin merhamet neredesin”...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…