Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Neye yarar!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 214986" data-attributes="member: 1005472"><p></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Bekledim, yollar içime akar</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Gözlerimde ne kadar yaş varsa, durmaz sessizce sinem ağlar</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Dilim anar, gönlüm suskunluk içinde korlaşarak coşar, umut sürur bir arar</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Hicranım bu demde başlar, hasret bir başka bahar için sabrı anar, bahtımdır ey yar</span></span></strong></p><p> </p><p> </p><p> </p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Bir dünyam var, ruhumla yaşar</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Ne kadar merakım ve meramım varsa onun feyziyle umuda koşar</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Ne koşulsuz bir hevesin var, ne müddeti idrak nefesin halim için kar ey yar</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Dilim dönmez ama gönül iklimimde hüzün bir başkadır, bir kanaattir içimi yakar</span></span></strong></p><p> </p><p> </p><p> </p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Susmalı mıyım, hiç anmamalı mıyım</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Yar için, aşk halin demi diyorlar bilmem ki niçin, arzular vehimler mi için</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Aklım vazgeç diyor, iradem direniyor, kalp sessizliğini koruyor, umutla bekliyor</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Ne kadar efkâr varsa, sessizliği ne bürünüyor ve ya sabır diye bahtını nefesleniyor</span></span></strong></p><p> </p><p> </p><p> </p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Artık halimde bir takat kalmadı</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Yıllara sâri umutlarım yanıma kar mı kaldı, yar ne kadar gönlümü anladı</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Nefesin feyzi, niyetin bekâreti, umudun latif olan hali niye sinemde yoksul kaldı</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Garip olmak inanıyorum ki halim için mukadderattı, çilem bu manada kalbe ardı</span></span></strong></p><p> </p><p> </p><p> </p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Boynumu büktüm, çekildim</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Kalan nefesi artık bir mevta niyetiyle salacağa havale ettim, niyetlendim</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Gönlümü dürdüm, ruhumu hicrana verdim, sanki yaşarken dahi toprağa girdim</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Kuytu köşelere çekildim, sessizliğin latifliğinde hüzünle bütünleştim ve eridim</span></span></strong></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 12px">Mustafa CİLASUN</span></span></strong></p><p> </p><p> </p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 214986, member: 1005472"] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Bekledim, yollar içime akar[/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Gözlerimde ne kadar yaş varsa, durmaz sessizce sinem ağlar[/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Dilim anar, gönlüm suskunluk içinde korlaşarak coşar, umut sürur bir arar[/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Hicranım bu demde başlar, hasret bir başka bahar için sabrı anar, bahtımdır ey yar[/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Bir dünyam var, ruhumla yaşar[/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Ne kadar merakım ve meramım varsa onun feyziyle umuda koşar[/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Ne koşulsuz bir hevesin var, ne müddeti idrak nefesin halim için kar ey yar[/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Dilim dönmez ama gönül iklimimde hüzün bir başkadır, bir kanaattir içimi yakar[/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Susmalı mıyım, hiç anmamalı mıyım[/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Yar için, aşk halin demi diyorlar bilmem ki niçin, arzular vehimler mi için[/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Aklım vazgeç diyor, iradem direniyor, kalp sessizliğini koruyor, umutla bekliyor[/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Ne kadar efkâr varsa, sessizliği ne bürünüyor ve ya sabır diye bahtını nefesleniyor[/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Artık halimde bir takat kalmadı[/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Yıllara sâri umutlarım yanıma kar mı kaldı, yar ne kadar gönlümü anladı[/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Nefesin feyzi, niyetin bekâreti, umudun latif olan hali niye sinemde yoksul kaldı[/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Garip olmak inanıyorum ki halim için mukadderattı, çilem bu manada kalbe ardı[/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Boynumu büktüm, çekildim[/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Kalan nefesi artık bir mevta niyetiyle salacağa havale ettim, niyetlendim[/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Gönlümü dürdüm, ruhumu hicrana verdim, sanki yaşarken dahi toprağa girdim[/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Kuytu köşelere çekildim, sessizliğin latifliğinde hüzünle bütünleştim ve eridim[/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Mustafa CİLASUN[/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Neye yarar!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…